שביל הגישה לישוב-שאלה
אנחנו בונים בכפר אורנים מזה 4 חודשים ולי אישית רק מילים טובות על תושבי הישוב. מעבר לכך יש לי אומנם כמה השגות על כמות הגינון וההשקעה בשטחים הפתוחים אבל...גם זה יגיע! אני משוכנע! רק למען גילוי נאות, אני עוקב אחר הפורום הזה מזה שנה תמימה (חלקכם, ללא ידיעתכם כמובן, אחראים בעקיפין לקבלת ההחלטה לרכוש דווקא בישוב הזה שטח ובו לבנות את ביתנו). עכשיו לעניין- בכניסה לישוב סידרו תשתיות חדשות לבזק וכבלים ובדרך צימצמו עוד יותר את שביל הגישה (שגם ככה צר בצורה מסוכנת) ובמילה צמצום הכוונה שהחלק ההרוס מצד ימין הפך גרוע יותר וכל גישה לישוב מחייבת הצמדות לצד שמאל וסכנה ממשית להתנגש ברכב היוצא מהישוב שגם הוא נצמד ממש לאותו צד (גם בגלל חוקי הנהיגה וגן כי ממש אין הרבה ברירות). אני אדם שקול ובורר את מילותי בקפידה אבל המצב בכניסה לישוב (אני לפחות פעם ביום נמצא שם ואני משוכנע שתושבי הקיימים של הכפר סובלים אף יותר) הוא ממש שערורייתי אם לא גובל בהפקרות ממש! אולי אני תמים בהצעתי אבל למה המועצה לא מתקנת, על חשבון המיסים שלנו (את המיסית כבר התחילו לגבות ממני
ואין לי בעיה עם זה בכלל) את האזור מסביב לשער הכניסה לישוב בלי טובות של אף גורם אחר? אני ממש לא נכנס לוויכוח הקיים עם תושבי לפיד (למען ההגינות לשני הצדדים טיעונים כבדי משקל), והמתנה להסכמה שלהם תביא לכדי אסון! אני ממש ממש חושש כי תאונה באזור הזה היא עניין של זמן. אך רשויות ממשלה האמונות על בטיחות הנסיעה והכבישים בארץ לא נותנת את דעתה לשער הכניסה המחדלי שלנו? למה צריך נהג להרוס את ארבעת גלגליו כל אימת שהוא נכנס לישוב? למה לפני כל כניסה לישוב צריך לזמר תפילה קטנה שלא יבוא מולי רכב כי אין לי לאן לברוח?למה, בישוב כל כך יפה, השער נראה כמו כניסה למעברה? (הפסלים אגב מקסימים לדעתי ואין מילותי מכוונות אליהם!). בבקשה- המועצה ונבחרי הציבור בה, האחראים לביטחון שלנו, אנא תפתרו את הבעיה הזו כי איכות הכביש רק מדרדרת עם כל רכב שניכנס ויחד עם הבניה העצמית הקיימת כרגע בכפר גם המשאיות לא ממש תורמות את חלקן לשלמות הכביש. מה עושים? אך גומרים את הסיפור הזה? רק תאונה תפתור את הבעיה? אנא, אנו עברנו את ימי ה"סמוך" ו"יהיה בסדר" והתקדמנו לקראת ימי תכנון עתידי ופעילות מונעת (זו דעתי בכל אופן), בכל לשון של בקשה של אבא לילדה ובעל, אדם שחיי משפחתו וחיי הסובבים אותו חשובה לו יותר מכל דבר אחר, שמישהו יגמור עם הסיפור הזה כבר!!! סליחה על אורך ההודעה אבל פשוט לא יכולתי עוד להתאפק (זו הודעתי הראשונה והיחידה בפורום כי עדיין לא הרגשתי שייך לישוב ואילו היום אני מרשה לעצמי יותר).
אנחנו בונים בכפר אורנים מזה 4 חודשים ולי אישית רק מילים טובות על תושבי הישוב. מעבר לכך יש לי אומנם כמה השגות על כמות הגינון וההשקעה בשטחים הפתוחים אבל...גם זה יגיע! אני משוכנע! רק למען גילוי נאות, אני עוקב אחר הפורום הזה מזה שנה תמימה (חלקכם, ללא ידיעתכם כמובן, אחראים בעקיפין לקבלת ההחלטה לרכוש דווקא בישוב הזה שטח ובו לבנות את ביתנו). עכשיו לעניין- בכניסה לישוב סידרו תשתיות חדשות לבזק וכבלים ובדרך צימצמו עוד יותר את שביל הגישה (שגם ככה צר בצורה מסוכנת) ובמילה צמצום הכוונה שהחלק ההרוס מצד ימין הפך גרוע יותר וכל גישה לישוב מחייבת הצמדות לצד שמאל וסכנה ממשית להתנגש ברכב היוצא מהישוב שגם הוא נצמד ממש לאותו צד (גם בגלל חוקי הנהיגה וגן כי ממש אין הרבה ברירות). אני אדם שקול ובורר את מילותי בקפידה אבל המצב בכניסה לישוב (אני לפחות פעם ביום נמצא שם ואני משוכנע שתושבי הקיימים של הכפר סובלים אף יותר) הוא ממש שערורייתי אם לא גובל בהפקרות ממש! אולי אני תמים בהצעתי אבל למה המועצה לא מתקנת, על חשבון המיסים שלנו (את המיסית כבר התחילו לגבות ממני