שביל הנחש

IאילהI

New member
שביל הנחש

לפני כשבועיים, ירדתי את שביל הנחש (ממצדה) ולפתע ראיתי נחש ארוך ורזה עם פסים צהוב - שחור. צילמתי אותו אבל כרגע זה לא אצלי. מי זה יכול להיות? זה נחש ארסי? תודה!

omer356

New member
ראית

ראית כניראה את אחד הנחשים היפים בארצינו. מעטים שזכו לראות אותו.. כי לצערי הרבה פריטים אין. זעמן יפהפה.

IאילהI

New member
הוא ארסי?

אצרף תמונה בשבוע הבא כשאגיע למחשב בו הורדתי את התמונה...

snakeman404

New member
קשה לי להאמין..

אם תשימי תמונה יהיה יותר קל לנו לזהות את הנחש..

IאילהI

New member
תודה! הוא נדיר?

מה אתם יודעים עליו? פגשנו אותו בטיול במסגרת בית ספר. היתה קצת היסטריה, גם מצד הנחש כי המלווה של הטיול ניסה להרוג אותו בטענה שמתפקידו לשמור על ביטחון התלמידים אבל זה רק הרגיז את הנחש. התחננתי שלא יעשה זאת והוא עזב אותו. הבטחתי לברר איזה נחש זה ולספר בכיתה. אשמח אם תוכלו לעזור לי.

snakeman404

New member
זעמן יפיפה זה עם הפס הכתום?

זה נחשב פעם לאותו נחש רק בגוון אחר,נכון?

הם נבדלים בעיקר בכתמי הרוחב השחורים

לזעמן סיני כתמים צרים יותר ומס' רב יותר של כתמים מקרובו הזעמן היפהפה. פס כתום בולט או דהוי בשני המינים.

uncle litchi

New member
בנוסף זעמן יפהפה נצפה רק

באזור הערבה הדרומית ואילת ואילו זעמן סיני נצפה ממדבר יהודה ועד אילת

snakeman404

New member
כן, הוא נדיר,

והמאבטח שלכם אידיוט,כמו רוב האנשים שחושבים שנחש טוב זה נחש מת.. נחש נדיר מאוד ויפה מאוד,היתי מת להיפגש עם אחד כזה בטבע..יש לכם המון מזל :)

IאילהI

New member
תודה רבה!

ישמחו לשמוע שראינו נחש נדיר! קראתי שהוא, כמו שאר הזעמנים, לא ארסי. תודה רבה לכם!

IאילהI

New member
הוא באמת יפיפה!

אבל בניגוד אליכם לא הייתי רוצה להיפגש איתו... אני מפחדת מנחשים... במקרה הסקרנות התגברה על הפחד והעזתי להתקרב ולצלם אותו.

tesnake

New member
lior zez כנס

בפעם הבאה אל תשכח להחזיר את הלוגו שלי לתמונה של היפהיפה. זה הולך כך : itay t פשוט לא?

למעלה