תודה על ההסבר המפורט!!!../images/Emo45.gif
צר לי לבשר , אך היינו מרובעים עד אימים, משמע: א. התחלנו מג'יש , ירדנו לנחל דלתון , המשכנו עד איילת השחר , ועלינו בשחור חזרה עד ריחניה , ומשם בכביש עד דלתון על המסלול אני לא אכתוב , מחשש שהוא יהפוך לנדוש מדי. אבל ..... אכלנו בג'סקלה והיה מעולה. אני אצרף קצת ביקורות על מסעדות באיזור, שקיבלתי מפורום אוכל: הפתעה בג'יש מאת: אמנון גו 24/04/03 | 23:04 כשהכנסתי את רפי אהרונוביץ מעיתון 'גלובס' למסעדת "הר מירון" בתחנת הדלק פז בכניסה לג'יש הו אמר לי - "למיטב ידיעתי, בתחנות דלק ממלאים סולר בג'יפ או קונים מים מינרליים" אבל את ההפתעה הטובה קיבלנו בהמשך . כולם נוהרים אל המסעדות המסורתיות שבכניסה - ג'סקלה ואליאלי שככל שהירבו בשיבחן, ירדה תנובתן. (וזה בדוק - אני שם הרבה...). אבל - בתחנת הדלק מצויה מסעדה שבעליה (פואד), איש מאיר פנים היודע מלאכתו כהלכה. אני ממליץ לכם לנסות את "הכפרית של אמנון" - זוהי מנה ש"נבנתה" על ידי וכולה חגיגת סלטים עונתיים ואחרים הנחתכים בסכין המטבח עם הגעת הלקוח למסעדה. המנה הכפרית כוללת גם את סלט הפאטוש הלבנוני הידוע (זה עם הקרוטונים טבולים בשמן זית והגבינה המגורדת למעלה) וגם את ה"באבא גנוז' (חצילים אפויים על גחלים וטחינה) ואת חומוס ה"משאוואשה" (זה החם עם השום והלימון) ועוד... עלות המנה 40 ש"ח לאדם (אם תרכיבו אותה לבד מהתפריט היא תעלה לכם 55 ש"ח), זיכרו שאי אפשר להזמין מנה אחת לשניים! אבל תמיד אפשר לבקש עוד, ועוד, ועוד... ותקבלו על שתזעקו די. זוהי חגיגה של אוכל טרי, טעים, נקי ומוגש באופן אסתטי. שירותים נקיים במקום והקפה עם הבקלווה כלולים במחיר. נסו, וספרו אחר כך - איך היה... בתיאבון ______________________________________________________________________ • אנחנו קבועים ב"אל-אלי"ו רויטל ב א ו בגוש חלב יש כמה מסעדות: אל-אלי(זו שליטי כתבה שהיא בפניה ימינה לכוון דלתון) ג'סקלה ועוד... אנחנו נוהגים לאכול באל-אלי מאוד אוהבים כי טעים שם ,יש לנו תפריט כמעט קבוע של משאושה וציפס ובירות. מאוד מומלץ בגוש חלב גם לקנות בשרים, אתמול קנינו בקצב שלייד הבנק בשר כבש משובח- היה טעים... ובכלל כיף בכפר הזה , יש שם אוירה של טיול בחו"ל: כנסיה, מכולות פתוחות בשבת וגם סניף דואר שפתוח בשבת. _______________________________________________________________________