שביעיות שמיניות מתמייניםם...

A m b a G a l

New member
שביעיות שמיניות מתמייניםם...

מה הנושאים שלכם לפעולות ? איך אתם מתקדמים? שתפו בחוויות :)

assafein

New member
חשיבה ביקורתית...

מתקדם בקצב איטי בטירוף... אני עוד מנסה להבין מה מו מי ואני מאמין שהפעולה תכלס תהיה יותר זריזה... מקווה שעד חמישי בערב הכל יהיה סגור ומוכן
בהצלחה לכולם!!!

SoulDancer

New member
ממ..

כשדיברתי איתך כבר ציינתי שאני כתבתי את הפעולה ברגע האחרון? חח זה נושא כזה, שצריך להתבשל טיפה>< אגב- אם מישהו צריך עזרה, תרגישו חופשי לבקש...=)

assafein

New member
חח מי זה הדיכאוני הזה????../images/Emo35.gif

אני לא מכיר אותו
...

A m b a G a l

New member
אני לא ניגשת לקורס ..

אבל אני עוזרת לאחרים וזה כ"כ כייף, אתם רואים את כל השכבה יושבת עם דפים ומנסה לכתוב מטרות וחושבת על מתודות, וכולם ממשבים את כולם. צריך לעשות את זה כל שנה :) זו באמת דרך כ"כ טובה ללמוד... מה הנושא שלך?

בסוף לא? למה לא?

את חייבת לצאת!
את כל כך מתאימה... המתות חסד. הייתי בטוחה שכתבתי משום מה..

A m b a G a l

New member
מההתחלה לא הייתי אמורה..

כאילו היה שלב שרציתי, אבל זה היה מאוחר מדיי. בעקרון אני לא יוצאת לקורס העשרה, אז חשבתי שאין טעם לצאת גם לסמינר מיון. ואחרי הפעולת שביעיסטים החלטתי שכן, אבל זה היה אחרי הזמן S: שנה הבאה :) וואי, המתת חסד. זה נשמע דיי מסובך . יש פעולה מוכנה שאת יכולה להעלות ? [-:

D a r k S u n

New member
מתקדם...

אני קרוב לסיום, אני עושה על אהבת הארץ, לא נושא קשה במיוחד, אני מכיר אנשים שקיבלו נושאים יותר מסובכים...

וואי. נושא סבבה..

אתה מתמודד להדרכה? חח החלוקה לנושאים לא פיירית...נמ.. נשמח לראות את הפעולה כשתסיים.

D a r k S u n

New member
בהחלט לא פיירית...

וכן אני מתמיין להדרכה, כל השאר פשוט לא נראה לי מספיק מגניב...

בהצלחה לכל יוצאי סמינר המיון מחר-מחרתיים...

שתצליחו להתקבל אל התפקיד אליו אתם מתמיינים.. ואתם מוזמנים לצרף כאן את הפעולות שלכם!

למעלה