שבירות שבועות,פצצות לגבות

Alison Hell

New member
שבירות שבועות,פצצות לגבות../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

עוד ערב בן זונה מבית היוצר של דימה וטל 1.6.2006, המשתלה, כניסה 17, חצי ליטר בירה ראשון מהחבית חינם הקרנת הופעה מלאה של SLAYER המלכים! קיצר תבואו, יהיה בן זונה ולכל שאלה שאלו אותי!

DredLox

New member
בדיוק!

מי שלא בא יאנס : ) מי שלא בא עוכר ישראל וימח שמו וזכרו, וה' יקום דמו!

איך זה חינם בדיוק?

אתה משלם 17 שקל. ביום רגיל אתה לא משלם שקל על כניסה. אז היום את משלם על כניסה ומקבל בירה חינם וביום רגיל מקבל כניסה חינם אבל בירה בתשלום. אותו דבר.

Alison Hell

New member
אבל סוגרים בישבילך את המקום!

דבר שי אליך זה לא רלוונטי כי את קטינה :p

מה זאת אומרת סוגרים בשבילי?

מגיעים אותם אנשים שמגיעים תמיד. זה פתוח לכולם בדיוק כמו כל יום אחר. לא סוגרים את זה במיוחד לחברים של דימה. היום זה עוד פחות משתלם כי בכל מקרה אתה צריך לשלם גם אם אתה לא מזמין בניגוד לימים אחרים שאתה יכול לשבת שם סתם בלי לשלם ואם בא לך בירה זה בכל זאת יעלה 17 שקל. אני לא מבינה מה ה"חינם" בכל העסק.. ואל תתחמק בזה שתגיד "את קטינה מה איכפת לך". לי לא איכפת לשלם 17 שקל בשביל לשבת עם חברים ולשמוע מוזיקה ולשתות בירה אבל אל תכתוב שזה חינם כשבעצם אתה משלם יותר מיום רגיל שהמשתלה פתוחה.

Alison Hell

New member
וסתם עוד סיבה שזה עולה כניסה

לתשלום בכניסה יש 2 סיבות עיקריות: 1. כדי למנוע פרזיטים וחצופים (בדיוק כמוך שיושבים ולא מזמינים). 2. כי כשיבואו אנשים לא קשורים אז במקום להיכנס הם יראו מחיר כניסה ולא יכנסו. ועוד משהו, מה חינם את שואלת? כיבקלות אפשר היה לעשות את הערב בתשלום בלי בירה ראשונה חינם, ועדיין היה מפוצץ אז אולי במקום להיות כפויית טובה תפרגני קצת, אני אישית לא רואה מזה שקל אחד ואף אחד לא מנסה לעשות עליך קופה אבל היתה מטרה ברורה מאוד למחיר כניסה, למנוע פרזיטים שישבו וברוב חוצפתם לא יזמינו! אני רואה שאת לא באת ככה שכנראה זה עבד!

בפעם הקודמת ישבתי ולא הזמנתי כלום?

למה אתה מזיין ת'שכל?? אתה יודע טוב מאוד שזה לא נכון. שילמתי מעבר ל-17שקל העלובים האלה. אני מפרגנת לאירוע, שיהיה בכיף שלכם. אני אף פעם לא נשארתי בבית כי מתקמצנת לשלם כדי להנות. אף אחד לא אומר שאתם מנסים לעשות על אנשים קופה, אני רק אומרת שאל תכתוב שזה חינם כשבעצם זה עולה יותר מיום רגיל. אני לא מבינה למה אתה מנסה להתגונן. אתה יודע שזה נכון. זה באמת עולה יותר מיום רגיל.

Alison Hell

New member
אמא שלי שאני מנסה ולא מצליח...

מה לא ברור... הבירה כן חינם, הכניסה עולה כסף... קשה להבין? אמרתי שזה יותר זול מיום רגיל? כן את צודקת דופקים אותך ב2 שקל! אבל הבירה חינם, עוד הפעם, אף אחד לא אמור ולא חייב להביא לך אותה חינם.

טוב. הויכוח הזה לא יגמר לעולם

אם אני אגיד שהכניסה עולה כסף והבירה לא אבל ביום רגיל הכניסה חינם והבירה לא ושזה בעצם אותו דבר. בקיצור, הבנתי אותך.. רק תירגע, אתה לא צריך להתעצבן.

wasted years

New member
תכלס...היא צודקת

זה יכול להיות ערב סגור עם מופע חשפנות בחינם אבל הכניסה תעלה 300 שקל.. היא מתכוונת לומר שדמי הכניסה מכסים את הבירה "בחינם" שאתה מקבל, פשוט אף אחד לא אומר שזה ככה בגלוי.. אבל זובע, אם זה למען המטאל אז זה על הכפאק ואני אשלם אפילו 20 ש"ח...

Alison Hell

New member
לא עומר...

בפעם האחרונה: אפשר לקחת 20 שקל ולא להביא בירה, נכון? לא רק שנכון אלא שגם רוב המקומות היו עושים את זה!

wasted years

New member
זה תלוי

זה תלוי איזה ציבור מגיע לערב הזה.. אם זה ציבור ששותה בירה אז הוא מפסיד 2 שקלים אבל אם אתה מגיע רק בשביל לשבת עם החבר'ה ולא מתכוון לשתות אז אתה מפסיד 17 שקלים כשביום רגיל יכול להכנס ללא תשלום..

מה אתם חופרים?

אתה מגיע, משלם 17 שקל ומקבל שני דברים- כניסה וחצי ליטר בירה. שכל אחד יחליט אם זה שווה לא או לא, ואם דימה מגדיר את הבירה כחלק החינמי בכל הסיפור, שיקרא לזה "בירה חינם". הוא יכול באותה מידה לקרוא לזה "הלורד וולדמורט" וזה יהיה בדיוק אותו ה צ'מעו, מעבר לזה, מותר להם להיות קצת רווחיים, בכל זאת הם לוקחים על עצמם אירגון שהרבה היו מתעצלים לקחת.

יו ראבק.

אף אחד לא הבין למה התכוונתי???? מצידי לשלם 30 שקל על כניסה כל עוד אני נהנית ואני אפילו לא מקבלת בירה אחת. לא איכפת לי לשלם, ושיקחו את הכסף, אני מבינה ואני לא מאמשימה אותם. כל אחד צריך להתרפנס ממשהו, והוא מוכר בירות אז למה שיחלק אותן חינם? בכיף! לא איכפת לי מזה, לא איכפת לי לשלם, לא איכפת לי שהם מנסים לעשות רווח ואפילו לא איכפת לי מה הסיבות שהם לוקחים 17 שקל פעם בחודש וביום רגיל לא ודימה, לא אמרתי משישהו חייב לי בירה. הדבר היחיד שניסיתי להעביר לדימה זה שלא יגיד שזה חינם כי זה לא!!! כולה התלוננתי על שתי מילים לא במקום שאמר (בירה חינם), לא על הרווח שהם מנסים לעשות. אם אתה מנסה לפרסם ולשווק משהו תשתמש במילים הנכונות כי אנשים (כמוני לדוגמא) יכולים לקחת את זה לכיוון הלא נכון, ולא דימה, זה לא בגלל שאני קטינה. כי בזמן האחרון זאת הסיבה שאתה נותן לכל דבר.

למעלה