שבירת הקונצנזוס.........

שבירת הקונצנזוס.........

אנחנו - חמותי ואני - מסתדרות מצויין. אני מאוד אוהבת את הראש שלה, את צורת המחשבה שלה ואת האוכל שלה!!!!!!!!! חמי אותוו הדבר כמובן. בכלל אני חושבת שנפל בחלקי מזל גדול לזכות בחם וחמות שכאלו. מקריאת הסיפורים שלכן כאן אני רק יכולה להעריך יותר ויותר את מה שלי יש. מאחלת לכולכן הרבה הרבה סבלנות... טיילורית

נשואה מעט זמן...אבל

מקווה שזה ימשך עפ"נ זמן. מכירה את כל הסיפורים על החמות מקרוב... מקווה שלא יגיע לשטחנו..

אורא

New member
אני וחמתי מסתדרות נפלא ../images/Emo6.gif

כל בוקר וערב אני רואה אותה, התמונה שלה תלויה אצלי בסלון פעם בשנה, אני באזכרה שלה
אגב השנה זה יקרה בינואר במקום דצמבר (תאריכים עבריים לועזיים). אבל השבת קיבלתי מחמאה מהחבר שהיה מאוד קשור לאמא שלו... שאני מנקה ומבשלת ומנהלת את הבית באהבה כמוהה והכל יוצא לי מעולה כמו שהיא נהגה לעשות.. אבל שאני עצבנית בדיוק כמוהה
ושתבינו היא היתה מרוקאית ז"ל ואני אשכנזיה מכל כיוון אפשרי ולא הכרתי אותה.... אור

טלאפ

New member
מה זה אומר שהבעלים שלנו

מתחתנים עם אמא שלהם? (אני כמעט בטוחה שבעלי דומה לאבא שלי לפעמים, לטוב ולרע והבחנתי בזה רק אחרי החתונה, פרויד איפה אתה???)

עציון

New member
אם כבר מחפשים את פרויד אז...

אכן צריך לבדוק האמנם הבן מתחתן עם האמא? לא ידוע לי אם פרויד התייחס לכך, אבל זה לא סוד שלבן קשה להתנתק מהסינור של האמא ופה טמון המאבק הסמוי על ליבו של הבן. הרי זו כל תורת היחסים כלה-חמות. מעטים הדוגמאות המפריכים-ות את התיאוריה הזו....

הגנובה

New member
פרויד או לא פרויד...

אם אתן רוצות לדעת איך בן הזוג שלכן יראה בעוד כמה שנים - הסתכלו על חמכן - 90% שבעלך הוא השיכפול שלו
- ה-10% הנותרים - זה מה את עושה כדי לשנות את זה (אם צריך...). כנ"ל לגברים שבינינו - הסתכלו על החותנת... 90% - וכו´ וכו´...

עציון

New member
חולק על דעתך...

כל דור יש שידרוג לטובה של החמות ובעיקר החם. אומרים שבסדר הופך השידרוג לגבי הכלה והחתן....אבל, זה רק אומרים...

הגנובה

New member
שידרוג קל אולי... אבל הבסיס - הבסיס

נשאר
כל אחת יכולה בתחילת חיי נישואיה לשנות את הדברים מעט לטובה... אם זה לא קורה בתחילת הנישואין - אח"כ זה הופך מ"קשה" ל-"בלתי אפשרי"

למעלה