שבירת השיא ב"הקוסם מארץ עוץ" - דיון

k R I P s

New member
שבירת השיא ב"הקוסם מארץ עוץ" - דיון

כן, חזרתי מאילת.
ועכשיו, שכבר עשינו שירשורים חברתיים ומשחקים, הגיע הזמן שנעלה את הרמה של הפורום קצת והנה הדיון הבא: בתומי קורא את הספר (המוער) של הקוסם מארץ עוץ, הגעתי לי לחלק שהחבורה חוזרת מהמכשפה הרעה מהמערב והחבורה מקבלת את מבוקשם. לאחר מכן, החבורה יוצאת למסע אחרון לעבר טירתה של גלינדה בדרום. בדרך עם עוברים בג'ונג'ל עם עצים גדולים שנלחמים בהם, ראשי פטיש שלא נותנים להם לעבור ואת ארץ החרסינה (שתהרגו אותי, אין לי מושג איך ארץ החרסינה מתקשרת לסיפור ותורמת חוץ מהקטע של "אין כמו בבית") עד לטירתה של גלינדה ושם דורותי חוזרת הבייתה בעזרת הנעליים הכסופות שלה. עכשיו לשאלתי, מה דעתכם על כל המסע הזה? הוא הכרחי? האם זאת נפילה מהשיא לאחר שהם מקבלים את מבוקשם? אולי באום היה צריך לגמור את הסיפור כמו בסרט שגלינדה פשוט מגיעה ולא צריך לעשות מסע לדרום. ובכלל, מה עם ארץ החרסינה או העצים או הראשי פטיש האלה? זה באמת תורם?

ענבאך

New member
הגרסה המוערת היא כולה ספוילר.../images/Emo122.gif

אני יושבת וקוראת לי לתומי ופתאום הם אומרים דברים על ההמשך, זה יכול ממש לתסכל לפעמים. אבל לא ספיילרת לי במיוחד. עכשיו לעניין- הקטע האחרון באמת קצת לא קשור, הוא גם מרגיש קצת לא שייך באווירה וחסר פואנטה, זה מן כזה "אוקיי, נכנסנו לארץ החרסינה, זרענו הרס, בואו נמשיך!"

k R I P s

New member
אז קדימה חנה... וכולם.

קיראו את הספר. אתם תגלו כל כך הרבה דברים חדשים. הספר ממש שונה מן הסרט.

למעלה