שבירת שגרה.. מה אפשר לעשות כדי לשבור שגרה בזוגיות? גברים, איך אתם רוצים שנפתיע אתכם? איך נגוון?
B basket case New member 23/11/03 #1 שבירת שגרה.. מה אפשר לעשות כדי לשבור שגרה בזוגיות? גברים, איך אתם רוצים שנפתיע אתכם? איך נגוון?
ע עכבר הכפר במיל New member 23/11/03 #2 לגוון...../images/Emo3.gif לגוון,לגוון... תזכירי לי מה זה...זה מהפועל ג ו ו ן (קשור לצבעי הקשת)?
פ פיאנו New member 23/11/03 #3 זה בסדר לא לדאוג אני מגוון לעצמי ושובר שגרה מדי פעם, לא מחכה לאשה שתפתיע.
R rashi New member 23/11/03 #4 לישבור שיגרה לישבור שיגרה אפשר בהרבה צורות כמו יציאה לחיק הטבע ושם לעשות סקס במקום לא מוכר הליכה רגלית בערב ליד הבית ושם באחת הגינות להפתיע. לשחק מישחקים של מישהי אחרת .לצאת ל"ספא"רק להפעיל קצת את הדימיון
לישבור שיגרה לישבור שיגרה אפשר בהרבה צורות כמו יציאה לחיק הטבע ושם לעשות סקס במקום לא מוכר הליכה רגלית בערב ליד הבית ושם באחת הגינות להפתיע. לשחק מישחקים של מישהי אחרת .לצאת ל"ספא"רק להפעיל קצת את הדימיון
ק קרחונית נמסה New member 24/11/03 #5 אני לא גבר...אבל... אם הייתי גבר..חח... אז הייתי רוצה שהחברה שלי תביא לי איזו חברה שלה..(; זה נראה לי אחלה גיוון שבעולם..
אני לא גבר...אבל... אם הייתי גבר..חח... אז הייתי רוצה שהחברה שלי תביא לי איזו חברה שלה..(; זה נראה לי אחלה גיוון שבעולם..