שביתה בגרויות והמינוס בבנק

yulinka

New member
שביתה בגרויות והמינוס בבנק

זה בערך מסכם את תוכן ההודעה שלי :) הסיפור הוא כזה: מספטמבר אני עובדת בבית ספר תיכון בפרויקט שממומן חלקית ע"י משרד החינוך וחלקית ע"י העירייה . כשחתמתי על החוזה חתמתי על משהו כמו 30 שעות שבועיות ועל השכר לשעה כשהיה ברור שיהיו יותר שעות ככל שיתקרבו הבגרויות ויהיו תגבורים אחר הצהריים ומרטונים לקראת הבגריות (בעיקרון אני פשוט נמצאת בכיתה בכל שעות המערכת בצמוד למורה המלמד או שנותנת תגבורים לילדים אחרי שעות הלימודים). רק הבהרה קטנה אני לא מורה אין לי תעודת הוראה ואני לא שייכת לא לארגון המורים ולא להסתדרות המורים. בקיצור לא מספיק שבפסח אני לא מקבלת שקל ושבגלל העיצומים של ארגון המורים בוטלו כל שעות התגבור שהיו אמורים להתקיים....והמשכורת שלי תהיה ממש מגוחכת , איבדתי גם המון שעות בגלל כל השביתות. רק כדי שתבינו את המצב המגוחך...אני לא מורה לא שייכת לארגון המורים לא מקבלת שום זכויות של מי ששיך לארגון המורים אבל כן לוקחים לי את שעות עבודה בגלל השביתות . אין לי מושג מה לעשות אם השביתה הזאת תמשך. בעיקרון אני חתומה שם עד סוף יולי ועכשיו בדיוק הייתה אמורה להתחיל התקופה העמוסה ביותר מבחינת שעות עבודה (יש לי בבית מערכת שעות שספק אם תצא לפועל אבל שם כמעט כל יום אני אמורה לעבוד מ 8 בבןקר עד 6-8 בערב ) . מצד אחד אני לא כיולה להרשות לעצמי לשבת בבית ולא לעבוד בגלל השביתה מצד שני גם לא כזה קל לקום ולעזוב את העבודה הזאת , גם כי מפחיד ולא ברור מה בדיוק מחכה לי שם בחוץ (אני גרה במקום מאוד בעייתי מבחינת עבודה), וגם אני לא מסוגלת לעזוב את הילדים בתקופה כזאת קשה כשגם ככה הם נפגעים מכל השביתות ואם אני עוזבת עכשיו הם פשוט ישארו בלי מתרגלת (גם אם ימצאו מישהו שיסכים לעבוד במצב כזה מעצבן של שביתות ספק אם יצליח להשלים את כל החומר הלימוד מתחילת השנה ולהתחבר לכל הילדים ) בקיצור לא יודעת מה לעשות .

אז

תלמדי שיעורים פרטיים. את יכולה להרוויח הרבה יותר. אני בטוחה שהרבה ילדים ירצו לקחת אותך בתקופה הזו לשיעורים פרטיים כדי שלא יתבזבז להם הזמן. ואת תוכלי להרווי יותר.

למעלה