שביתה בטסטים ?

tony parker

New member
שביתה בטסטים ?

רציתי לשאול האם באמת יש שביתה בטסטים ? כמה זמן זה יכול להתעכב ?

ymw

New member
אספת הסברה של בוחני הנהיגה

לעת הזו , רק אספת הסברה של יום אחד למרות שהחוק מאפשר אפילו השבתה.
לבוחני הנהיגה קיים סיכסוך עבודה רשום ומוצהר כדין שהוצע מטעם ההסתדרות הכללית בשם הבוחנים.
אם תהיה שביתה או לא - ימים יגידו.
חג שמח

ymw

New member
בושה וחרפה

אכן בושה וחרפה שמשרד התחבורה עובר על חוקי העבודה של מדינת ישראל ביחס לבוחני הנהיגה.
בוחני הנהיגה הם שליחי ציבור ולא רק משרתי הציבור..... בוחני הנהיגה הם שליחי ציבור ההורים ויתר משתמשי הדרך שנותנים בהם את אמונם שמעלים לכביש רק את הנבחנים הראויים ללא משוא פנים ובכל המקצועיות וניסיון רב השנים של הבוחנים . אכן בושה וחרפה שהנהלת משרד התחבורה מסיתה את הציבור כנגד הבוחנים שעושים מלאכתם באמונה ובמקצועיות ולא מכבדת את תפקידם החשוב למניעת תאונות דרכים שהם מכת מדינה......ממש בושה וחרפה.....

commandooo

New member
צריך לפטר את כולם

ולהפריט את מערך מבחני הנהיגה והרישוי בכלל

ymw

New member
צריך לפטר את כולם

מאופן התגובה שלך כלל לא ראוי שאשיב לך ברצינות, אך אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם ואני מקווה שאתה כזה....
בג"ץ בעתירה כנגד הפרטת בתי הכלא קבע שלא כל דבר ניתן להפריט, אני מקווה שאתה מכבד את החלטות בג"ץ.
אולי תגיד לי בבקשה, באיזו מדינה מערבית ומתוקנת בעולם נמצא מכלול מתן רישיון הנהיגה בידיים פרטיות ? גם לא אצל המדינות הלא מערביות......
אם תבדוק ברצינות את תהליך הפרטת המבחנים העיוניים ומסירתם ל"זכיינים" פרטיים תגלה דברים שמתאימים למדינות עולם שלישי......תבדוק מה עושים אותם "בכירים" במשרד התחבורה "שדאגו" לאותם "זכיינים".... תבדוק מי "זכה" במכרז הראשון בצפון ואת "עברו" ומדוע נפסלה "זכייתו" במכרז המשך.......
אם צריך לפטר מישהוא , זה לא את הבוחנים .....אם אתה אדם רציני תדע בדיוק את מי......

למעלה