שביתה במערכת החינוך

doroniz

New member
שביתה במערכת החינוך

המרכז לשלטון מקומי החליט להשבית את הלימודים החל מיום שלישי ב-15 הערים הגדולות. השביתה כוללת גם את החינוך המיוחד. תמיד כאשר היו שביתות של מערכת החינוך (ולא משנה מי הגורם המשבית) הן לא כללו את החינוך המיוחד. מה קורה כאן? אני קורא לכולכם להתחיל להרעיש עולמות וליצור קשר עם גורמים בציבור לשנות את ההחלטה. דורון.

LeonardoDV

New member
השביתה צודקת!

נכון שכולנו נפגע מהשביתה, אבל אנחנו נפגע עוד יותר אם הקיצוץ בתקציב הרשויות יעבור. את הלחץ יש להפעיל על משרד החינוך והאוצר ולא על הרשויות המקומיות.

doroniz

New member
על גב ההורים והילדים?

לא אמרתי לרגע שהשביתה לא צודקת או כן צודקת. מדובר על כך שמאז ומתמיד שביתות במערכת החינוך לא כללו את החנ"מ, וזאת יצירת תקדים מסוכן. דורון.

LeonardoDV

New member
צריך להבדיל

בין שביתה שנעשית על גב ציבור שאין לו שום קשר למאבק לבין ציבור שיש לו אינטרס משותף עם מחוללי השביתה. תחשוב מה יקרה עם יתקבל הקיצוץ: אין הסעות אין סייעות אולי יסגרו כמה גנים ובתי ספר בטח יש עוד כמה דברים שלא עלו בדעתי.

doroniz

New member
האם הבנת מה כתבת?

אני לא..... איזה ציבור? איזה גב? והכי חשוב - איזה אינטרס? לרשויות המקומיות אין כסף לתשלום עבור ההסעים (ודברים אחרים) ועל חשבון זה הם רוצים להשבית את מערכת החינוך כולל החנ"מ. נשמע לך הגיוני? לי לא!!!! דורון.

LeonardoDV

New member
הבנת הנקרא אני בטח שלא אלמד אותך

לגבי האינטרס. אתה לא מבין שהקיצוץ המדובר יפגע בנו באופן ישיר? ולכן יש לנו אינטרס שהמאבק של העיריות יצליח. אם יש לך רעיונות מוצלחים יותר כיצד העיריות אמורות להיאבק בקיצוץ, בבקשה תציע.

doroniz

New member
מאבק הרשויות המקומיות

הדרך להיאבק בקיצוץ היא ברתימת כל הכוחות לנושא. אבל שוב, אינני נכנס לויכוח האם השביתה צודקת או לא? אני טוען שמאז ומתמיד החנ"מ היה מחוץ לשביתות במערכת החינוך. מה קרה עכשו? גם בעבר היו שביתות במערכת החינוך שנגעו לתקציבי החנ"מ, אבל ההשבתה אף פעם לא כללה את מערכת החנ"מ מתוך התחשבות בצרכים המיוחדים שלנו ושל ילדינו. דורון.

VARADC14

New member
דורון נכון שחינוך המיוחד לו שביתה

אבל בגלל הקיצוצים רוצים לסגור גנים ובתי ספר כי משרד החינוך לו רוצה לתת כספים לרשויות אני חושבת שהשביתה חשוב כי אסור לסגור מסגרות כל כך חשובות אני כל כך מקווה שימצאו דרך איך לו לסגור שום מסגרת חינוכית שהיא קיימת .

VARADC14

New member
הורים יקרים וכל הנוגעים בדבר

אנחנו צרכים בכל הכילים שבידינו לעצור את הבורות הנוראיות והיא הידעה על המצוקה הגדולה של עשרות הורים ומשפחות שסוגרים להם גנים בתי ספר ואת הקציב החודשית אנחנו צרכים לזעזע את המערכת בהפגנות סרטי הסברה כי מי שעושה צעד כזה לו מבין פשות שלו מבין לו שרון ולו ביבי ולו כל הכנסת לואי נעשה יום הסברה לממשלה אם סרטים נביא את ילדנו ליום שלם בממשלה אם הראו איפו אם מצמצמים בוא ביחד ננער את הארץ את הממשלה את כל האנשים שלו מבינים את המצוקה .

למעלה