שביתה ואופניים אז מה, מחר כולם שובתים והולכים לכבוש את שבילי הארץ?
E Eyal Hershtik New member 3/11/03 #2 וואלה בדיוק חשבתי על הקשר בין השביתה לרוכבי האופניים . תארו לכם מצב של השבתה כללית של כמה ימים , לא נשאר דלק, אין אוטובוסים ,אין רכבות , אין מכוניות . מה נשאר נכון ניחשתם .............אופניים טוב נראה לי שאי מדבר שטויות וקצת מאוחר ...... אייל
וואלה בדיוק חשבתי על הקשר בין השביתה לרוכבי האופניים . תארו לכם מצב של השבתה כללית של כמה ימים , לא נשאר דלק, אין אוטובוסים ,אין רכבות , אין מכוניות . מה נשאר נכון ניחשתם .............אופניים טוב נראה לי שאי מדבר שטויות וקצת מאוחר ...... אייל
מ מאדמאן New member 3/11/03 #3 דווקא רעיון טוב../images/Emo127.gif ואז יגלו שוב את כח השריר ויתוודעו לכך שאחרי (שמונה חודשי שביתה !!!!) השביתה התברר שהאויר טוב יותר, קריר יותר, נקי יותר וכבר לא הולכים לקופ"ח על כל הצטננות כי לא מטננים וכו'... חזון אחרית הימים...
דווקא רעיון טוב../images/Emo127.gif ואז יגלו שוב את כח השריר ויתוודעו לכך שאחרי (שמונה חודשי שביתה !!!!) השביתה התברר שהאויר טוב יותר, קריר יותר, נקי יותר וכבר לא הולכים לקופ"ח על כל הצטננות כי לא מטננים וכו'... חזון אחרית הימים...
T timon1 New member 3/11/03 #4 ללא ספק מדובר פה בכח השריר אבל שריר הלב, יום למחרת תראה מאות אלפי פגרי אדם שכובים ליד אופניהם עם הלשון בחוץ כשהלב מבצבץ מבית החזה הפעור לרווחה...
ללא ספק מדובר פה בכח השריר אבל שריר הלב, יום למחרת תראה מאות אלפי פגרי אדם שכובים ליד אופניהם עם הלשון בחוץ כשהלב מבצבץ מבית החזה הפעור לרווחה...
ד דפי מור New member 3/11/03 #9 לקח לי יומיים עד שעזב אותי !! ../images/Emo9.gif אבל היה שווה את זה !! דפי
ג גוּלי New member 3/11/03 #6 רק 4 שעות קיצרו את השביתה. עדיין אפשר להספיק לתפוס איזה סינגל קצר, אבל לא יותר מזה.