שביתה רבותי, שביתה (כנסו, זה חשוב)

ZiV GiLbOa

New member
שביתה רבותי, שביתה (כנסו, זה חשוב)

היום נכנסו ליומה ה3 של השביתה ה-ג-ד-ו-ל-ה!! לפי מה שאני רואה תלמידי החטיבות (דקל א וב) נמאצים בערפל. לא יודעים מי מלמה מי לא מלמד, איזה בית ספר שובת, איזה בית ספר לא שובת. מידע נחוץ- השביתה יצאה לדרך ביום רביעי וסופה אינו ידוע. משרד החינוך בראשות כבוד השרה יולי תמיר, ארגון המורים בראשות כבוד היו"ר (כפילות מיותרת אני יודע) רן ארז ומשרד האוצר בראשות כבוד השר רוני בר- און מתדיינים (משלון דיון) בימים אלו בדיונים אינטנסיבים משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הלילה המאוחרות אך ללא תועלת. רצון ארגון המורים- העלאת המשכורת ב15% במיידי ללא הוספת שעות. בהמשך העלאה שתגיע עד 34% (כולל ה15 הקודמים) רצון משרד החינוך והאוצר- העלאת המשכורת ב24% בדירוג במשך תקופה מסוימת עם הוספת 6 שעות חודשיות (לא בטוח לגבי נתון זה). ארז, מסרב בתוקף לרפורמת תמיר ותמיד מצידה לא מוכנה להעלאה כה גדולה במשכורות ללא תמורה. חשד שעלה לאחרונה- רן ארז משבית את לימודי תלמידי כיתות ז-י"ב על מנת להוציא את יולי תמיר מתפקידה ולהכניס את עמי איילון במקומה. ספק עומד מאחורי הפרשייה המלוכלכת לכאורה הזאת. מעלה אדומים- עיר ללא שביתות: בני כשריאל מבקש מההורים לשלוח את הילדים לבית הספר משום שהשביתה היא למורים ולא לתלמידים ומבטיח כי לתלמידים תהיה תעסוקה בבית הספר. למרות שבקשתו נדחית והתלמידים ממשיכים לא להגיע לבית הספר. לפי אתר משרד החינוך בתי הספר במעלה אדומים בהם יש רוב (מעל 50%) של מורי הסתדרות המורים, משמע מתקיימים הלימודים: - אולפנת צביה - ישיבה תיכונית מדעית - תיכון דתי מעלה אדומים - אולפנת עופרה ספק- תטיבת הביניים דקל וילנאי א'. טלפון של חדר המצב שהקים משרד החינוך בעקבות השביתה: 1212-234567. החד"מ יהיה פתוח בשעות הערב (עד 20:00) ובבוקר מ7:00 עד 9:00. שאלות, מענות, טענות וכל מה שבא לכם להגיד או לשאול לפה. אשמח לענות אם יהיה ביכולתי. אם מישהו יודע מה בית הספר דקל וילנאי ב' מוזמן לשלוח לפה, אני אשמח לדעת כי אני לא יודע!!

שוצאן

New member
אז...אתה הולך :O ../images/Emo220.gif

אם אתה או אורלי תלכו (או רעות או נגה או שאמא תכריח אותי:p) אני אלךXD~

ZiV GiLbOa

New member
ממ אני לא יודע אם ללכת או לא.

אני אחשוב על זה בשישבת ואודיע לך..

Dark Neko

New member
אני לא הולכת,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני לא מבינה בכלל מה יש לחשוב על זה. אף אחד לא מגיע, לומדים 4 שעות את אותו המקצוע ונתקעים עם מורה מטופשת. מה יהיה אם ניפול על אנגלית/מתמט'? אני לא הולכת...תגיד לשיר שברק ורחלי אומרים שהבצפר ריק ושאין טעם להגיע.

זיו - איזה יופי של מאמר כתבת !!!

ממש מקיף ואכן מעודכן. כל הכבוד !!!!( אין אייקון של כפיים - אז קבל ח"ח)

ZiV GiLbOa

New member
תודה רבה על התמיכה והאהדה!!

אני מאוד אוהב לכתוב, אני מקווה שתראו את זה במהלך שהותי בפורום זה.

mamakes

New member
מצטרפת למחמאות !

זה מאוד נכון שיהיו כאן דברים כאלו , כי זו אחת המטרות של הפורום - לעדכן את התושבים מה קורה איתנו במצבים כמו אלו. ואכן רואים שיש לך כשרון כתיבה לא רע בכלל...
בדרך , מציעה לך לנציץ במאמרים על שרשור נכון - כדי שתדע איך משרשרים ישר ולא באלכסון ! תמשיך כך ,יישר כוח

ZiV GiLbOa

New member
חיפשתי ולא מצאתי..

מה לא נכון בדרך השרשור שלי? באמת לא הבנתי..

Dark Neko

New member
~משילה שרוולים~../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

פעם הבאה - אני. אבל אני צריכה רעיון על מה לכתוב. אני כבר אמצא משו טוב.

mamakes

New member
אנסה להסביר לך

ראשית הנה הקישור להסבר כתוב - זה נמצא בכותרת "מאמרים"בסרגל למעלה בתחילת העמוד , לוחצים על מאמרים ושם יש כפתור לחיץ מימין על כליי גלישה בתפוז , על חתימות וכל מיני פעולות אחרות. בעקרון - אתה צריך לרשום את התגובה שלך ע"י לחיצה על ההודעה הראשונה שבשרשור ולא על ההודעה האחרונה. תסתכל בשרשור שיש בהודעה שלך ( זו שאתה אומר - שלום אני זיו ) ותראה איך כל השרשור נראה ב"אופסייד )

הגיוני שבדקל א' יהיה לימודים

המנהלת בהסתדרות
אני יודעת כי למדתי שם שנה שעברה ... אבל בדקל וילנאי [התיכון] יש חצי לימודים- תלמידים באים לשעות שיש להם עם מורים מהסתדרות. אצלי אין הרבה כאלה

ZiV GiLbOa

New member
גם המנהל של דקל ב' בהסתדרות..

אבל זה תלוי ברוב של מורים.. איפה נמצאים רוב המורים בבית הספר. כלומר- אם בדקל וילנאי א' יש 60 מורים ומתוכם יש 35 מורים בהסתדרות המורים יתקיימו לימודים חלקיים.. אם יש רק 15 או 20 מורים לא יתקיימו לימודים ולו חלקיים.

למעלה