את רוצה..
שנשבות מהסיבות של המורים הבנתי. אני יגיד לך את האמת, אני אין לי מושג מה העמדה שלי בנושא הזה, בעד המורים, לאדעת בכלל מה קורה שם. אני יודעת שהשביתה הזאת מזיקה לי מאוד, ובסוף התלמידים יפגעו הכי הרבה. אני חושבת כבר צריך לחזור ללימודים זאת השביתה הארוכה ביותר בתולדות ישראל (!!!) שתבינו לאיזה מצב הגענו... לא מבינה מה קורה, אני רק רוצה כבר לחזור ללימודים כי נשבר לי כל הזמן להיות בבית ולהשתעמם למוות. אנחנו נשלים את כל הימים השבועות והחודשים שהפסדנו... אז כל מי שנהנה מהשביתה הזאת כי "מפסידים" לימודים. תאמינו לי אנחנו לא מפסידים לימודים.. פשוט בא לי כבר לחזור... בא לי לחזור לשגרה שלי.. אני חושבת שצריכים לתת למורים העלאה בשכר, כי הם קורעים את התחת ולא מקבלים תמורה מספיק גדולה. זה מאוד הוגן שיעלו להם את השכר. אבל אי אפשר יותר לשבת בבית , אני מרגישה שהמוח שלי קפא.. אני מוציאה ספר,חוברת כדי שאני לא ישכח את החומר ואני פשוט לא יכולה, התרגלתי לשגרה של : מתעוררים בצהריים,אוכלים,ישנים עוד קצת,טלוויזיה/מחשב,יוצאים,חוזרים,ישנים והכל מחדש... כבר התחלתי לנסות להתרגל ללכת לישון מוקדם להתערר מוקדם, לפתוח ספר אבל אני פשוט לא יכולה! לא רק שלא יכולה אני לא רוצה! אני נהנת מהשלווה הזאת אבל היא לא תמשך כל כך הרבה זמן, ואנחנו נחזור באיזה שהוא שלב, ואנחנו רק מזיקים לעצמינו..