שביתת היוצרים - עצוב שזה המצב שהגענו אליו....

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שביתת היוצרים - עצוב שזה המצב שהגענו אליו....

http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=3085746 אני לא יודע מה איתכם, אבל לי די כאב לי לראות את הקליפ הזה. די עצוב שהיוצרים בארץ פה צריכים לפתוח בשביתה...

porky169

New member
עצוב בהחלט../images/Emo134.gif

נמאס כבר מהריאליטי הזה ששוטף לכולם את המוח כמו הפח הגדול, לא מספיק סבלתי מזה כמה חודשים ושמחתי שזה נגמר עכשיו זה חוזר שוב. אל תגידו לי אף אחד לא מכריח אותך לראות, זה בדיוק ההפך מנסים לגרום לי בכוח לראות את הדברים האלה בניגוד לרצוני, וגם אם בכל זאת לא רואים את זה אז כל הזמן מדברים על זה בכל הערוצים ללא הפסקה ואי אפשר להמלט מזה. וזה לא רק האח הגדול אלא כל תרבות הריאליטי המזוויעה הזאת.

gilad94

New member
הגיע הזמן!

נמאס מהריאליטי! חייבים קצת אייכות ויותר סדרות מגוונות ועוד כמה חמיצרים קטנים גיוון!

אתה בהחלט צודק ../images/Emo45.gif

כבר רואים שכבר לכולם נמאס מהריאליטי שנמצא כמעט בכל מקום. איפה ההפקות המקוריות , שתמיד אפשר להתגאות בהן ? אם השביתה תצא לאור , אז אלו יהיו 3 ימים עצובים לטלויזיה (נראה לי שהשביתה כוללת השחרת המסך).

porky169

New member
רבותי ההיסטוריה חוזרת!../images/Emo134.gif

אף אחד פה לא יכול לזכור(אפילו אני לא כי לא נולדתי), אבל ב1987 הייתה שביתה גדולה בטלוויזיה ולא שידרו תוכניות בין 17:30 עד הלילה, בעקבות שביתה זו קם ערוץ 2 הנסיוני ששידר במקום ערוץ 1(הטלוויזיה החינוכית שידרה כרגיל).

למעלה