שביתת הכבשים

יהוד1

New member
שביתת הכבשים

איך הצליחו להרדים את שביתת הנכים ??? אז מה אם ראש הממשלה חולה - האם זה לכבודם של הנכים להיות בשקט ובמספר מבייש של משתתפים בכניסה למשרד ממשלתי ללא שום תוחלת ??? ואם ראש הממשלה ימשיך במחלתו גם ביום ב´ הבא וידחה את הפגישה אתו ליום ה´ הבא - האם אז יתחדש משהו בעולמם של הכבשים ההולכים להם ל...... ????? עד כמה מוכנים הנכים לבייש את עצמם בהמתנה לתירוץ להפסיק עם הצגת המסכנות הזו ??? הכל עושים למען הכסף ????? בלי בושה ??? תחשבו על זה. האם באמת זה נמשך רק משום של"מנהיגי המאבק" אין מספיק אומץ לקבל על עצמם אחריות ולהכריז על סיום המאבק בצורתו הנוכחית ומעבר לדרך אחרת של הצגת הדרישות ??? ואת תגובתכם הכועסת יש לכתוב בנחת ולאחר קריאה חוזרת של הנ"ל ותוך ניסיון להתיחס לנאמר ולא רק לתחושת המסכנות שיתכן שנפגעה בעקבות האמור לעיל. ב ה צ ל ח ה.

asloma

New member
גבוה העץ, גבוה ותמיר

גבוה העץ, גבוה ותמיר. מי שהושם למעלה באמיר, קוצץ בטפיריו ובאפו הטמיר, ומי זה שיצליח להורידו, מי ? גבוה העץ ואין איש אמיץ, שיודה בטעות וילגום מהמיץ. כי כאן על השפיץ, יש לנו עסק עם מזוכיסט.. גבוה העץ גבוה ותמיר, איך יוכל לרדת ובשביל מי ?

שלמה.ל

New member
לאבי סלומה

כאחד שמשתתף בשביתה ומנסה להיות פעיל ככל האפשר וראיתי אותך אישית לא מעט פעמים במקום, הצלחת לבלבל אותי בהשקפותיך. באיזה צד של המתרס הנך נמצא עם בצד הנכים כדאי ורצוי שתפסיק להתעמר להסתכל מלמעלה ולכתוב בפורום את שירך הפוגעים בנכים, ומאידך עם הנך בצד השני דהיינו בצד הממשלה למרות שהנך נכה 100% וכבודך מבחינתי אינו מוטל בספק אז כדאי מאד שתפסיק לפגוע בנכים העושים מלחמת קודש. נתב את שירך לכוונים יותר חיובים יש לך עתיד גדול בכתיבת שירה.

הוא אינו פוגע בנכים

לא כל מי שהולך בעיניים פקוחות חייב לפגוע בנכים. מותר גם לתמוך פיזית במאבק וגם לתאר את התמונה הכוללת.

asloma

New member
לשלמה .ל ....

הרוב השותק - שותק, כי מיעוט מדבר ומדוברר... פקח עיניך וחזה בדבר, לי זה בפה עושה טעם מר.. שאל חברים מחוץ למעגל ההסכמה, ניצוץ תובנה יעלה על הבמה. כי כל ההצגה היא פרסה, ואנו שחקנים במחיר כאסח.. נ.ב.: במשמר השרון יושב "שבעה", איש שפעם היה ראה"מ... אמש שפגשתיו, הוא הבטיח, כשישוב לכורסא מול הכנסת, הוא ייתן לנו ללעוס את האספסת...

מ ב ק ר ת

New member
נו חלס, נמאס לנו מהשירה שלך

דבר אלינו במילים ונבין יותר לאן אתה חותר, אתה לא נימצא בערב משוררים מספיק עם הפוזות, והייה אתה נטו וכך תרכוש יותר ידידים ואוהדים אתה מחפש להרשים אותנו? יופי התרשמנו מימך מספיק ודי. את דעותיך העבר לנו במילים פשוטות ב-ב-ק-ש-ה מימך. אם יש לך מסרים עבורינו נשמח לשמוע באופן רגיל.

מ ב ק ר ת

New member
יהוד, השובתים מחפשים "צדק" לא צדקה

לאחר כל כך הרבה ימיי שביתה לא יתכן שיכנעו כעת ויפסיקו את השביתה ללא צדק המנימום שמגיע, ולא על מנת להשביע את רצונו של "החזיר" שהוא ראש הממשלה שלא טורח להיענות לדרישות הנכים שהן צודקות ללא ספק, עצם העובדה שהטרח הזקן, כאמור ראש הממשלה לא מתייחס לא לדרישות והן לא לנכים ביכלל, אין זה אומר להפסיק את השביתה שקרוב לודאי יניח את דעתו וירצה את רצונו של הלוחם הזקן, כאמור ראש הממשלה, שאינו מעוניין להבין ללב הנכים (הוא שונא נכים וחלשים) שהם לא כמוהו לוחמים, ונהפוך הוא, יש צורך להחריף את השביתה במקום לשבת בשקט ולהמתין לזקן שאומנם יפגוש בהם עד צאת עשן לבן. על השובתים לדעת ולהבין שאין הוא מתכוון לפגוש בהם, לא ביום שני ולא ביום שלישי, הזקן שהוא ראש ממשלת ישראל לא יפגוש אותם ל-ע-ו-ל-ם. האם אין זה ברור? אז קדימה תיפעלו בהתאם, וקחו את המושכות לידיים ודהרו ישר לחוות הכבשים. "אם מוחמד לא בה להר, ההר בה למוחמד"

asloma

New member
למבקרת שלום רב.,

האם אני העברתי בקורת על צורת הכתיבה שלך? זה הסגנון שלי, זאת אמירתי ואלו דעותי. וזה מזכיר לי מישהוא כאן שרוצה שדעותי יהיו חופפות לדעותיו הוא, או שאשתוק.. האם גם את מעוניינת שאשתוק ? וחוץ מזה, מבקרת הכל בסדר.. ואין חדש.. דרך אגב, מה הוא שמך האמיתי ? אבי סלומה

AYELET1

New member
למבקרת

השירים של אבי סלומה תורמים לעניין ולכגיוון בדר הבעת הדעה. כמובן שהנך רשאית שלא לקרא אותם (למרות שכאמור, אני אישית, סבורה שהדרך מעניינת). לי צרם דווקא סגנון ההתבטאות שלך. בקשר לראש הממשלה, האם את סבורה שאם יגיע ראש ממשלה בן 40, למשל (היה פעם כזה צעיר במדינת ישראל?
) דרישות הנכים יענו? אין ספק שהדרישות מוצדקות, אך האם את סבורה שרק בגלל היותו "חזיר" ו"זקן" ו"לוחם" דרישות הנכים לא נענות? הממשלה כולה מנצלת את הקופה הציבורית בצורה מכוערת. זו לא הממשלה הראשונה שנוהגת כך, למרבה הצער. האם את חושבת שהבעיה נעוצה בראש הממשלה החזיר", כדברייך?! הדברים נעוצים בסאוב החברה כולה, שהממשלה בהחלט מייצגת אותה

asloma

New member
לאייילת

אני מסכים עם דעתך כפי שהצטיירה בהודעתך הנ"ל. מלבד הפיסקה האחרונה. אין הממששלה מייצגת את האומה. אלא הינה בבואה מכוערת ודייקנית של אומה בהתפוררות. איך אמר מאןדהוא.. ימי פומפאי האחרונים...

מ ב ק ר ת

New member
asloma ערב טוב לך

לא הייתה לי כל כוונה לפגוע בך. לשאלתך לגבי שמי, אילו הייתי מעוניינת להזדהות הייתי כותבת בשמי ולא בשם כינוי. שמי לא ישנה לגבי העברת הודעות שיש לי ענין להעביר בפורום או להגיב להודעות מסוימות שאני מוצאת לנכון להגיב. ברצוני להבהיר לך שאני כן אוהבת את השירים שלך כאשר הם במקום הנכון- ובזמן הנכון. אישית אני חושבת שאתה מלגלג על הנכים דרך השירה ועדיף לשמוע את דעותיך במילים ולא בחרוזים, כאשר הנושא כה עדין, ואני בטוחה שאתה עדין נפש, ולא מעונין לפגוע בנכים שגם כך הם פגועים מהשביתה המתסכלת שנמשכת ללא אור בקצי המנהרה. מקווה שהצלחתי להבהיר את עמדתי בנידון.

asloma

New member
מבקרת שלום רב,

תודה על הבהרתך. איני נגד הנכים. כי אני עצמי אדם נכה. אך, אני חושב שהשביתה הגיעה לסוף הדרך, עוד לפני שהחלה. היה כאן ניצול ציני של ציבור שלם ולא הושג מהומה. חוץ מתמיכה הולכת ודואכת של ציבור שאינו יודע בדיוק מה באמת מקבלים או לא מקבלים.. השיטה לשבות, מזמן פשטה את הרגל. אני מסכים עם החבר´ה, שכך אי אפשר להמשיך להתקיים, אך הדרך היתה קלוקלת. אני יודע, דעותי אינן מקובלות על חברי מטה המאבק. אך, אוסיף להתבטא כפי שאני מוצא לנכון. מצד אחד אוסיף להושיט ידי לעזרה לכל פונה באשר הוא. ומנגד אביע את דעתי הנחרצת. כך לא בונים חומה. שלך אבי.

asloma

New member
תיקון טעות כתיב.

מהומה > מאומה מאומה - כלום. מהומה - רעש והמולה.

למעלה