שביתת הרעב הופסקה זמנית.

שביתת הרעב הופסקה זמנית.

לאחר פגישה שהיתה היום ביןראש הממשלה מר אריאל שרון לבין מטה המאבק והציבור השובת שביתת רעב, הוחלט על הפסקת שביתת הרעב. ראש הממשלה הבטיח שמיד עם שובו מארה"ב, יעשה כל שביכולתו לפתור את מצוקתם של הנכים. אולי ימות המשיח הגיעו???? איך אמר מר נתן זהבי היקר ברדיו 103 אף אם? "לאחר שיעבור התקציב בכנסת, יפתרו את בעיית הנכים". כמה שהוא צדק! השאלה אם באמת יפתרו? ומדוע היה צריך לעשות זאת על גבינו? מדוע ראש הממשלה לא סיים את השביתה ביום השני ? במקום להפגש מיד עם תחילת השביתה, נתן ראש הממשלה לציבור השובתים להתייבש בכפור? 53 ימים קשים של שביתה בכפור, בשלג? מדוע? אולי ישנו פתח לתקווה.

52 יום מפרוץ השביתה, שרון פגש את

הנכים עודכן ב-06/02/02 16:02 52 יום מפרוץ השביתה, שרון פגש את הנכים מאת רותי סיני ושירות "הארץ" נועד עם הנציגים במזנון הכנסת, והבטיח לשוב ולהיפגש עמם עם חזרתו; נענו לקריאתו להפסיק שביתת הרעב ראש הממשלה, אריאל שרון, נפגש בצהריים (רביעי) עם נציגי הנכים השובתים ליד הכנסת, והבטיח כי ישוב וייפגש עמם עם שובו מארה"ב, ביום ראשון. הפגישה בין שרון לבין הנכים התקיימה 52 יום לאחר תחילת המאבק. היא התקיימה במזנון הכנסת לאחר שבסיעת מרצ הביעו נכונות למנוע את עיכוב אישור תקציב המדינה, אם יפגוש ראש הממשלה את ראשי הנכים. המשך הכתבה: 52 יום מפרוץ השביתה, שרון פגש את הנכים כל הזכויות שמורות לעיתון ה"ארץ" בחדשות הערוץ השני בשעה 16:00, דווח מהכנסת: "ראש הממשלה הבטיח אמפטיה. ואמר שידאג אישית למצוא פתרון לנושא".

ראש הממשלה גילה סוף סוף מנהיגות

דובר מטה המאבק של הנכים: ראש הממשלה גילה סוף סוף מנהיגות יום רביעי, 6 בפברואר 2002, 18:06 מאת: מערכת וואלה! דובר מטה המאבק של הנכים, יואב קריים, אמר היום כי "ראש הממשלה, אריאל שרון, התחייב באופן אישי לשבת איתנו עד שייצא עשן לבן, כלומר עד שנגיע לפתרון מוסכם". לדבריו, שרון הודה בכך שהממשלה עשתה טעויות בדרך ההתנהלות". קריים אמר לגלי צה"ל כי "ראש הממשלה אמר שהוא עדיין עומד באופן עקרוני מאחורי הדברים שאמר לנו בהזדמנויות שונות לגבי הצדק שבתביעות שלנו". כל הזכויות שמורות ל-וואלה. וגלי צה"ל, להמשך הכתבה: ראש הממשלה גילה סוף סוף מנהיגות

צלף, הוא עדין לא נפל, וצריך להזהר

שלא יפילו הכל דרך החור של האסימון. נותנים בצד אחד. ומושכים עם פינצטה בצד שני. גם המלה הכתובה עדין לא נאמרה. לכן צריך להזהר שבעתיים.

אתה כל כך תמים?

יותר משנתיים כותבים לך אותו הדבר, ואתה בשלך. מביא דרשות ופרשיות? אני רוצה לראות דברים על השולחן!

מרים ק

New member
חבל שרק מאונס חברתי קבלנו התיחסות

ראש ממשלתינו היה לחוץ לפני הנסיעה,מרצ כל הכבוד להם,הם חייבו בכח את ראש הממשלה, להתיחס אלינו, דבר נוסף, איזה פנים יש לשרון כשבכל העולם רואים אותנו זרוקים ברחוב.לכן לפי הבנתי בחר שרון להראות איכפתיות על במה לימדו אותו לשחק הייטב ,כואב לו פתאם אחרי 53 יום הסבל שלנו ,לא אשכח לפגישה שבה השתתפתי בגן אורנים," אתם צודקים אני לא מבטיח אני מקיים" אנחנו נכים פיזית, אך לא טיפשים תמימים.

מרים ק , קחי לתשומת לבך הכתוב

כאשר יחזור. נראה עם אכן יקיים את מה שהבטיח. ולתשומת לב . חשוב! הדגשתי שני אייטמים חשובים ביותר שאסור לוותר עליהם. בשני נושאים אלו, בהחלט יכולים להוריד מהדלת האחורית מה שיתנו לנו. מבלי לפגוע בזכויות: האחד, ספר הפרופילים שנעצר זמנית ע"י עורכי דין ונציגי ארגוני נכים רבים. שגרתי כאן הודעה מישיבת הכנסת בנדון. השני, "ה"מכרז" של משרד הבריאות לגבי רכישת כסא גלגלים נמסר לחברה אחת שתהיה הספקית היחידה לכל הארץ באמצעות 3 סוכנים. 2 מתוכם אינם נגישים. אחד נמצא בקומה רביעית". מי שיהיה זקוק לכסא, יקבל אחד משלוש קטגוריות ישירות לביתו. מה יקבל? מקטגוריה אחת של 1100 ש"ח , שניה של 2200 ש"ח ושלישית. לא ניתן יהיה להוסיף תוספת ולרכוש כסא שאנחנו רוצים. אלא את המוגמר בלבד. "יתאימו לנו את הכסאות על פי שיכולים כלכליים ולא על פי הצרכים"? סביר להניח שאביזרים נוספים יכללו בהסכם זה???? נמצא בבדיקה אצל רשם החברות. החומר הועבר גם לשר הבריאות. למבקר המדינה ועוד.

מרים ק

New member
המטרה להקמת שראל קניינית למשרד הברי

להוזיל העלויות, רווחים של מכונים,לפי דעתי אסור שיפגעו בנו ,ובאיכות המוצר. בועדת הבריאות בפגישה שהיתה לנו עם השר דהאן כידוע שר הבריאות הסברנו לעומק לגבי כל הצרכים שלנו,והחשוב מכל איכותם,למטרה זאת חייבים כל הנכים,כל אחד ונכותו יחד להרים כל זעקה ולא לאפשר זאת. לידיעתכם השר הנכבד שיחק אותה המום כשהצגנו בפניו את הפערים והעוולות כלפי הנכים השונים,הסכים איתנו שחייבים לשנות להשוות כגון נכי צהל ת.עבודה ועוד.לשם כך הבטיח להקים ועדה מיוחדת,שתפעל תוך חודשיים, ברור לכולנו ששום דבר לא נעשה להפך ,פגעו בנו עוד, עד שלא יקום העם ויזרוק את כל האוכלי חינם החוצה כך ניראה וכך נראת הבית שלנו,המדינה המתרוקנת מכל תוכן, לכן אסור לנו לשתוק,שתיקה פרושה חולשה.

asloma

New member
מרים קרן, אנא הקשיבי לי בכנות.

יש לי חשש כבד שכל מה שנשיג מראש הממשלה. יטלו מאיתנו המוסד לביטוח לאומי ומשרד הבריאות. ספר הפרופילים החדש, יציג קריטוריונים חדשים להגדרת סעיפי נכות. כך שהרבה אנשים יצאו מהמעגל מקבלי קצבאות, או תופחת קצבתם במחצית. משרד הבריאות, קבע "סדר" חדש. בעניין כסאות הגלגלים ועוד עזרים רפואיים. כך, שאמנם העוגה תקטו ועמה גם גדלה של הפרוסה שכל נצרך-נכה יזכה לקבל. ואף יעבור שבעה מדורי הגהנום בסבך הבירוקרטיה. יכול להיות שמעטים יקבלו גימלה גבוהה יותר. אך, על כולנו יחרב ביתנו... אבי סלומה

מ ב ק ר ת

New member
לא מאמינים בראש הממשלה שלנו

כאשר יחזור לארץ ימשיך להתעלם מהשובתים, ובהתעלמותו מהנכים הוא נוהג כאותה סבתא שבישלה דייסה אך לא הותירה לקטן ולחלש בחבורה.|סדגש כך שמאבק הנכים יחריף ויתדרדר לאסון מהסיבה ששוב הנכים לא יהיו בכותרות ולא יזכו מהחמימות והחיבה שהוא מפגין בליטוף הכבשים בחווה.

-איציק

New member
אבי וכולם, ספר הפרופילים החדש לא...

מיועד לנו הנכים "הרגילים" הוא מיועד לנכי ת. עבודה בלבד. אתה ואחרים כל הזמן מקונים על כך שהנכים יפגעו עקב ספר הפרופילים החדש. מי שקבל נכות באחוזים לצמיתות איש לא מזמן אותו לוועדה חוזרת. רק את הזמניים ורק את נפגעי ת. עבודה.(כי אתה יודע שהם קבלו עדיפויות יותר מכל נכה אחר. ועדין נכי ת, עבודה לא יוותרו בקלות כזו, יש להם וועד חזק ביותר. תבדוק טוב ותראה שאני צודק, (דיברתי על כך עם "הגורו" שלי) איציק

asloma

New member
איציק, הלוואי ואתבדה

הלוואי שכל תיאוריך הוורודים והאופטימיים ייתגשמו. הלוואי ורק טוב נראה בארץ, לך וגם לי, לא נראה שוב שביתות רעב, הפגנות ומאבקים. הלוואי ויינתן לנו כל מבוקשינו. הלוואי ותהיה בריא עד מאה כעשרים.. אבי

-איציק

New member
עוד דבר אבי, יכולתה להיות נביא זעם

לו הייתה בימי קדם איציק

asloma

New member
לא נביא אנכי ולא טיפש

ולבטח לא נביא זעם. רק הריאלזם הקר, מנוכר מכל פניות, מבט על העתיד מבט מפוכח. אם אתה קורא לזה "נביא זעם", זכותך המלאה להביע את דעתך, כמו שאני מביע את דעתי. אבי

swfm

New member
חבל גם שנזקקו לפגישה עם הרב יוסף

רוב השובתים הפעילים אינם אנשי ש"ס (עד כמה שאפשר לראות) ופגישה כזאת נראית כמהלך אופורטוניסטי משני הצדדים. אני לא ממש מגנה את זה, כי כל המנהיגים שלנו עולים לרגל אל הרב יוסף בדור הנוכחי. נותר רק לקוות שהשיקול התועלתי יוכיח את עצמו ולא יחייב את ציבור הנכים "להחזיר טובה" לש"ס ביום פקודה... כדאי לזכור שאחת הסיבות לקושי התקציבי המהווה תירוץ לעקשנות האוצר היא הסחיטה הדתית שש"ס היא המובילה שלה בשנים האחרונות.

tipid

New member
אסור בשום אופן לאבד תקווה!

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה מבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר

למעלה