שבי, אתה באמת חייב לענות לשטויות?

ביביגו

New member
שבי, אתה באמת חייב לענות לשטויות?

מצטער, אבל היום כבר ממש קשה לי להתאפק, אחרי הרבה זמן שאני עוקב : אני בהחלט מעריך את גישתך וצניעותך, אבל מאז שאתה עונה לכל זבת חוטם בת 14 הפורום התמלא ילדים ששולחים ד`שים ושואלים שטויות..הפורום היה מקצועי ורציני, ועכשיו הוא הפך להיות גנון של זבי חוטם.. קצת בגרות לא תזיק, ולדעתי אם לא תענה לכל שטות - היא לא תתפתח הלאה. יש גם גבול לתאומים - לא לכל דבר חייבים לענות, ולדעתי - אתה חלק מזה שהפורום הפך להיות גנון. מה דעתך ? אני יודע שיאיר לא יגיד כלום - זה לא ממש באופי שלו - אבל אולי אחרים יכולים לקום ולהגן על הפורום שהיה בהחלט מעמיק, והפך להיות שטחי כמעט יותר מכולם.. שים לב : כל ההודעות האחרונות חסרות משמעות וילדותיות לחלוטין, וכל קשר שלהם לאסטרולוגיה - מקרי בלבד |!! אני כן חושב שאתה בסדר, אבל בוא, שתף פעולה, ונחזיר את הפורום לישנו. מה דעתך?

התנשאות מסריחה!

מזה השטויות שאלו? מה זאת התפיסת תחת הזו וסליחה על הביטוי בדר``כ אני לא מתבטאת כך.. אבל זה גובל בחוצפה! אולי אני בת 16 ואולי השאלות לא מעניינות אותך אבל הן בהחלט רלוונטיות לפורום הזה. אם לא מתאים לך הגיל שלי ושאלותי אתה לא מתחייב לקרוא.. שיהיה לך יום טוב איב

אז אני מבינה שאני לא היחידה ...

ש``מציקה`` לו ושהוא פשוט אגויסט אז אני חושבת שאני ישאר ואם רע לו שיעזוב...

ועוד משהו...

לא ראיתי בכניסה של החדר הקבלת גלאים... ככה שממש לא איכפת לך בת כמה אני ...

שלום לך ביביגו, מה שלומך?

ובכן, בהתחלה קיבלתי את דעותייך בהתחשובות.. והפנמתי. אח``כ המשכתי לקרוא את מה שכתבת - ומילא שירדת עליי קשות, התחלת לרדת פה על כולם? ובכן, אני בטוח שאם רק אתה ויאיר הייתם בפורום הזה הוא היה מחזיק מעמד הרבה יותר טוב, נכון? אבל מה שווה פורום עם שני אנשים? ומה לעשות שבכל רע יש טוב, ובכל טוב יש רע? ואם אתה רוצה שהפורום יהיה יותר משני אנשים - קבל את כולם בהבנה ושמחה... גם אם לפעמים שאלותיהם שטחיות... ובעצם, אולי אתה השטחי בכך שאתה מצפה שבפורום יישאלו רק שאלות ``מקצועיות``, הרי פורום הוא לא כנס אסטרולוגים מקצוענים, והרי מה לעשות שגם אנשים שלא מבינים ולו דבר אחד באסטרולוגיה גם מתעניינים, אז מה להתעלם מהם בגסות מתנשאת? הרי בשבילם בכלל קיים הפורום (להזכירך), ומי שלא אוהב חום שלא ייכנס למטבח! ואולי דווקא השאלות ה``ילדותיות`` הכי נוחות לענייה. ודרך אגב, אם באמת היית מתעניין בפורום יותר, היית רואה שיאיר לא מתעלם ממה שמפריע לו - לטקסר הוא הבהיר יפה מאוד את העמדה שלו... גם אם היא אולי לא במקום! אז GIVE ME A BREAK... ולמה שאתה לא תתחיל לענות פה על שאלות, תראה לנו כמה אתה ב א מ ת יודע? במקום לרדת על השטחיות של כולם? ואישית, אני מאמין שאם הפורום הזה היה מאבד ``מהילדותיות`` שלו, הוא היה מאבד את הכל... כי פורום משעמם, שהכל הולך בו ``יבש``, לא מעניין אף אחד... ואם חריף לך הפלפל שהוסיפו פה חברי הפורום.. תשתה מים או תלך לחפש ``מאכל`` אחר! היציאה נמצאת במרחק קליק מפה, שבי ;-( נ.ב. גם אתה לא משהו!

יורדים לי דמעות מרוב צחוק...

אתה באמת משהו מיוחד!!!!!!!!!!!!! חזק ואמץ !!!!!!! ב-ר-י-א-ה ע-ל-י-ך

חזק ואמץ שבי!

מלאת את ליבי גאווה ושמחה :) יום טוב ואני חושבת שאתה פועל נכון איב

ביביגו

New member
רק אני מתלונן - כי אחרים עזבו, שבי.

מה לעשות, וקשה לשמוע את האמת. אם תקרא את ההודעות, תראה שהיו פה הרבה מאוד אנשים רציניים - צריך רק לדפדף. אבל אם תדפדף עכשיו - תראה את האסטרולוגיה בצורה הילדותית והחפיפית שלה. לא מזיזות לי כל התגובות של כל התינוקות שלא מבינים בתחום - איכפת לי שגם אתה רואה את זה כמשהו אישי במקום לעשות משהו, ואיכפת לי שגם אחרים לא מתגייסים. אבל אני אמרתי את שלי, ובזה אסתפק. יש פורומים אסטרולוגיים בחו`ל על רמה מדהימה ושם אני - ולא רק - משתתף בדרך קבע, אבל כאן לא רק שלא מבינים את האנגלית של הפורומים האלה - ..ופה אי אפשר לקרוא אפילו משפט אחד בלי שגיאות כתיב איומות, כולל אפילו שלך, שבי חביבי.. נו, מילא. תרבות ועומק לא היו אף פעם פה הסיפור. במקום לקרוא את האמת אתה ואתם מעדיפים להתקיף אותי דווקא - תגובה אופיינית לתינוקות בהמעטה, שאפילו לא יכולים לכתוב משפט בעברית בלי שבע שגיאות.. זה עוד משהו שמתאים אותי - דור שלם שלא יודע לכתוב עברית, את שפת האם שלו. תהיו בריאים, כי באמת יש עכשיו בעולם דברים יותר רציניים מהשטויות הילדותיות האלה. מן הסתם תקבל עוד כמה קריאות כיפק היי מתינוקות בנות שתים עשרה, אבל מסתבר שככה זה נראה פה בארץ - הרמה יורדת למטה, ומפלס האלימות עולה. אני את שלי אמרתי, ואם אתם רוצים להתבגר בתוך הבוץ השטותי הזה שאתם קוראים לו משום מה `אסטרולוגיה` - זכותכם המליאה. אינטליגנציה זה באמת לא מצרך שקונים בסופר - צריך לעבוד על זה, או לפחות ללמוד לקרוא ולכתוב קודם.

תקשיב ``מתוק``...

אם לא נעים לך אתה מוזמן לעזוב ואם מנהל הפורום לא רוצה שניהיה פה וחושב שאנחנו ``ילדותים`` אני מאמינה שהוא יגיד לנו את זה בלי בעיה עד אז זה פורום וזכותינו להימצא בו ולומר כל מה שאנו חושבים ובבקשה מימך תפסיק לרדת על כולם כי אנחנו לא רוים לריב איתך ... נ.ב ומרות שהיתי שמחה להוכיח לך הרבה דברים ושבי - אתה אחלה של בנאדם

הידעת? שבי קיבל 92 בבגרות בלשון!

מעניין אם זה בגלל שגיאות הכתיב שלו... מה אתה חושב? אז נכון שכשכותבים מהר לפעמים מחליפים ק` עם כ` - כורה, לא? (ooop..s, i did it again :)), וחוץ מזה שעדיין לא גיליתי מחקר שהראה על מי שיש לו שגיאות כתיב שהוא מטומטם! להיפך, מהכרה אישית שלי עם כמה אנשים כאלה רק גיליתי שלמרות דיסלקציה קלה הם מאוד אינטילגנטים! ואל תגיד לי שהפכת גם להיות בעל דעות קדומות עכשיו! ולגביי, ובכן בגלל שאני איטר יד ימיני רצו להשאיר אותי כיתה (הגננות שלי שרשמו ללא שגיאות כתיב ראו בזה משהו חכם), אבל דווקא מכיתה א` כבר התפעלה המורה מ-ח-ו-ס-ר שגיאות כתיב... אז אל תיטפל לאנשים סתם.. גם ככה נטפלת יותר מידי. אבל השיא בכל מה שכתבת זה שהשוות את בנות הטיפש עשרה לאלימות! אחרת איך תסביר את הקשר שהוספת על המדינה האלימה שלנו? הן בטח אלימות בגלל שגיאות הכתיב, לא? ואני מאוד שמח שאנשים עזבו, אתה יודע למה? בגלל שהם לא עזבו מהסיבה שאתה חושב.. הם פשוט קיבלו מענה ``מספק`` לשאלותיהם, והמשיכו הלאה... כנראה שהתשובות כן מעמיקות אחרי ככלות הכל, לא? תראה, מר בינגו, אני לא היריב שלך, ולמען האמת אני לא מכיר אותך - אז מה נטפלת אליי? אני בטוח שההחלטות שאתה עושה צריכים להיעשות ע``י המנהל... כך שעד שהוא לא יגיב , אני חושב שאמרת די! למען האמת - יותר מידי! יום טוב ו``רציני``, שבי :)

גלית 14

New member
בתור אחת בת 14

אני רק רוצה להגיד לך ששבי עזר לי מאוד....ואם לא יכנסו לפה לשאול שאלות אז אף אחד לא יכנס לפורום.... גלית

sharon91

New member
ומאיפה אתה יודע על אינטיליגנציה?!

פשוט שמתי לב שכל ההודעה שלך מלאה ירידות על כל העולם בערך. דבר ראשון, אם זה לא היה מזיז לך מה יגידו כאן, בכלל לא היית כותב את ההודעה הזאת. דבר שני, מי שמדבר על תינוקיות.. לכתוב הודעה שלמה שכולה ירידות זאת לא ילדותיות ושטחיות?

כיפק היי מתינוקת בת שש עשרה!

שבי, שוב אני חושבת שענית בשביל כולנו! ובאשר לממורמר האינתיליגנת..(במיוחד בשבילך) באמת שיהיה לך יום טוב.. מכשפה אמיתית: על אנשים כמוהו לא מתעצבנים- רק מרחמים. שוב המשך יום מעולה לכולם איב

למכשפה אמיתית...

מזותומרת? אני לא נחמדה? למה לא? ואת המשפט שאמרתי קודם התכוונתי... לא להעליב אלא שתפנימי ולא תתעצבני עליו.. יום טוב איב

למעלה