לשכוח אותך? מה פתאום!!!
רצית לדעת את העתיד לא? אז ככה - בין ה-2 ליוני לאחד עשר בו צדק עושה היבט חיובי לפלוטו. זה יהיה הזמן בו כל ``הבאלגן`` עולה על פני השטח... ואת תתחילי לעשות `סדר פסח` בחיים שלך. זה יהיה הזמן לתקן את המעוות.. לפעול מחדש, לבנות מחדש, ליצור מחדש. בהחלט יהיו שינויים לטובה... אולי אפילו התקדמות בחיים הקרייריסטים. בכל אופן.. תפיסת העולם שלך תהיה הרבה יותר קיצונית וחדה. תחומי חיים בעייתים יבואו לידי פתרון... אם יש בעיה בריאותית קשה - תבוא החלמה. בין ה- 5 ליוני עד ל-14 בחודש צדק ייעשה היבט שלילי לנפטון - בנוסף להיבט עם פלוטו הוא מראה על ``הארה``, על חשיפה של הפנים האמיתיות של החיים שלך.. את בורחת מהמציאות, מתייאשת מהעולם החומרי והגשמי שלנו - ורוצה לחיות בעולם אידיאלי. בכלל זה היבט רוחני מאוד. יש להיזהר מהימורים שנראים מבטיחים - הם לא!! כמו כן קיימת נטייה להפוך את המצב למה שהוא לא... זה הזמן לפקוח את העיניים! מה-6 ביוני עד ה-15 ביוני... יהיה לך קצת תחושת הקלה - מעין אופטימיות בכל הבלאגן הזה.. ובלי שום קשר למה המין שלך - את יכולה למצוא הרבה עזרה אצל נשים בכלל או אישה מסויימת (אימא?) בפרט. ההיבט ייתן לך תחושה של שלווה, והשקפת העולם שלך תהיה יותר אינטואיטיבית. זמן של פוריות.. מכל הבחינות! מה- 23 ביוני עד ה-2 ביולי השמש ``משתלשת`` עם צדק ונותנת לך תחושה של מרחבים, חופש, הומור ואופטימיות. שמחה גדולה ממש. את יכולה לשבת ולהנות מהחיים - אך אני הייתי ממליץ לך לנצל תקופה זו כדי להגיע לאיזורים בחייך שעדיין לא הגעת אליהם. זה זמן ממוזל - כך שכדאי שתפעלי! זמן טוב ליציאות וטיולים. בריאות מצויינת. ב21 באוגוסט עד הראשון באוקטובר אורנוס עושה היבט חיובי לפלוטו שלך. זה זמן טוב לתהפוכות בחייך. זמן טוב להכיר את ``האני האמיתי`` שלך. הגיע הזמן לזוז ולפעול - שינויים יניבו פירות בעתיד! מה- 22 לספטמבר עד הראשון לאוקטובר זה הזמן לחכות לתוצאות שפעלת בשבילהם עד עכשיו. עד לנקודה הזו בחייך היו שינויים רבים.. הרבה מאמצים והרבה תהפוכות.. עכשיו תשבי - תנשמי עמוק - הדברים מתחילים לבוא אלייך ולהשתלם. זה זמן של תקשורת טובה, תנועה, פתיחות. את מתחילה לראות דברים בברור ופועלת באינטילגנטיות. זמן טוב ללמוד נושא חדש בחייך, אפילו למידה עצמית. זה זמן של הרגשה טובה, פיסית ונפשית. טיפ: תממשי את רעיונותייך. כדאי שתדפיסי את זה.. בעתיד תגידי לי אם צדקתי, אוקיי? שבי