שבי ועינת זה מעניין.....

אלדר

New member
שבי ועינת זה מעניין.....

לפי השיטה ששבי כתב פה! השם שלי שווה 10 והשם משפחה שלי 27 אז איך מחשבים? עושים 1+0 =1 ו 2+7 = 9 ואז 9+1 =10 =1 ???. הוא שלא?? המספר שלי באנגלית יוצא שוב פעם 17 ו 8 והתעריך שלי 20 ו 2 אין שום דרך להגיע מ- 27 ו 10 ל17!!! לא עושים 10 - 27!!! כי זה ´לא בא בחשבון´ אז המספר שלי הוא אחד?? אז איך תסבירו את חלימת העתיד של מספר 17?? באסטרולוגיה לא קיבלתי תשובה לזה... וזה לא חוש שישי זה כבר מהגן אצלי ועד עכשיו! מה זה אם לא בגלל מספר 17?? ואיך אין לי 17 ו 8 במספרים?? אני כל כך מתאים אילהם שזה בלתי אפשרי!! אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

עינת

New member
ברוך הבא אלדר ../images/Emo20.gif

אם השם שלך נותן 10 אז אני מתיחסת אליו כאל 1 שם המשפחה 27 =9 אח"כ מחשבת ביחד שם +שם משפחה שזה 9+1=10=1 כלומר התוצאה שנתנת משמך המלא היא 1 ובדו-ספרתי (חשוב מאוד) 10. אנחנו בארץ ישראל ושפתנו עברית,אתה קרוב לודאי משתמש באותיות עבריות וזו הויברציה שמעניק לך שמך. אם היית משתמש באותיות הלועזיות ביום יום אזי הויברציה שלהן היתה חזקה יותר.יש? לא הבנתי מה התאריך שלך אך אם תכתוב לי את התאריך המלא אוכל לענות לך בקשר אליו,וגם להסביר לך מאיין החוש השישי החזק שלך. אשמח אם תפרט את אותיות שמך אחד לאחד(כמובן במספרים,תרגום אותיות עבריות למספרים).כך יהיה לי קל יותר להסביר לך דברים שאינם ברורים לך.
שפע ואהבה עינת

אלדר

New member
אז אנא::::

השם 1342 השם משפחה שלי 2675223 התעריך שלי הוא 20.6.1985 מחשבים רק את ה 20? בתעריך? לא? זה לפחות מה מקראתיבכמה מקומות! אני יודע שיש גם לכל התעריך משהו לגבי... אבל מה שבאמת חשוב הוא לא ה 20 שלי?? ואני לרוב משתמש בשם הזה tksr ולא בשם הרגיל שלי... מה את יכולה להגיד עכשיו??? אור ואהבה עינת... שלך tksr

עינת

New member
היי אלדר,עכשיו אפשר לענות ../images/Emo8.gif

השם שלך נותן 1 שם המשפחה 9 ושניהם יחד 10 שהוא מאוד משמעותי ,ובצמצום 1. לגבי תאריך הלידה: 20 הוא יום הלידה שלך 6 הוא מ"ס החודש 5 הוא מ"ס השנה לכל אחד מהם משמעות במערך ובניתוח. נתיב הגורל שלך הוא צרוף של שלושתם כלומר: 2+6+5=23=5 נתיב הגורל שלך הוא 5 ומ"ס המזל האסטרולוגי שלך הוא גם 5 כל המספרים יחדיו והאינטרקציה בינהם חשובים. אבל באמת ה:2 או ה:20 הוא בעל המקום החשוב ביותר. לגבי ניתוח לא אעשה לך כיוון שאתה מתחת לגיל 18 .
שפע ואהבה עינת

עינת

New member
אלדר עניין הגיל

מאוד עקרוני .אני מאמינה שאת ה"ילדים" צריך לעזוב.אם יש בעיה מיוחדת אני נותנת יעוץ וגם זאת רק באופן אישי ועם הסכמה של ההורים. חיה את חייך,למד והתעניין וכשיגיע היום תוכל גם לנבור יותר בעצמך. אולי תשובתי קצת מקוממת אותך אך נסה להבין שישנם דברים שדרושה להם בשלות מסויימת וכל דבר בזמנו
אור שפע ואהבה עינת

למעלה