שבי נהנתי מכל מילה-בנושא הקרמה

ozmiri

New member
שבי נהנתי מכל מילה-בנושא הקרמה

קראתי את התכתובת בינך ובן עדי בנוגע לקארמה...אהבתי את כתב הסיכום שלך בויכוח`` ובמיוחד מהציטוט של לינדה גודמן.. אך אני אומרת ואתה צמטט אותי...``הפנמתי`` לי היו בכל אופן כמה רגעי הנאה מהבנת מושג רעיון הקארמה דרך אגב אשמח לקבל ממך את שם הספר בו מופיע הפרק או מקומות נוספים שבהם באוזכר הנושא...יש לציין שפתחת בפני את הסקרנות שבנושא

אני שמח שאת שמחה... ;-)

האמת שזה לא היה ויכוח.. יותר דיון. סה``כ לא היו דעות חלוקות.. פשוט הבהרנו אחד לשני את צידי המטבע השונים. הספר הוא של לינדה גודמן, ונקרא סימני כוכבים, שמה היא מקדישה פרק שלם, דז`ה וו (פרק 4, עמ` 149... אני ציטטתי מעמודים 152;154;155), על נושא הקרמה והגילגולים. היא גם כתבה בתחילת הפרק שיר.. אני מקדיש אותו לך :) למדתי רבות אולם, עליי עוד להרבות ולחקור במעמקים דוממים אני חשה משיכה מסתורית לחקור את פניני האמת של האייסים המופיעים תחילה, אחר נעלמים במערבולת מים עמוקים וירוקים תעתעי אהבה... ערפילי אימה לעיתים מעוותים.. לעיתים ברורים ותמיד השאלה למה? מהי המשיכה העקשנית הזו בתודעתי ? מה היא דוחפת אותי למצוא ? האם זה רק הצורך לחפש, בעקשנות של בת מזל טלה את הסיבה לקיומה המתמשך של האנושות? לא, אני חוששת שזה יותר... דבר מה שאבד זה מכבר על חוף נשכח ממשיך לקרוא לי... לחקור... את חוקיה העתיקים .....................................................של הקארמה. הספר שלה מאוד מעניין ומומלץ, יש שם אפילו ``קסם`` איך לרדת במשקל לתמיד בעזרת כוחו של הצבע :) כמו-כן היא רושמת על תיאוריה מעניינת שעלייה במשקל היא לא מקלוריות (חשבת פעם למה כל החיות הגדולות כמו ג`ירפות, פילים, חזירים... כל אותן החיות שצריכים לשקול טונות על מנת להחזיק את מבנה עצמותן, חשבת למה דווקא הן אוכלות ירק? החיות הקטנות עם זאת, הן אלו הטורפות, ודווקא הן רזות!). ועוד פרק מעניין על חיי נצח.. ואיך לחיות אותם - מה שהופף ליותר מעניין כשמגלים שלינדה גודמן מתה :-( תבואי כל יום, שבי

epitaph

New member
כמו ששבי אמר...

זה לא היה ויכוח אלא יותר כמו דיון בפילוסופיה קיומית ודעתינו אכן לא חלוקות בנושא... פשוט הוא עשה סלט בין הנושאים וגם אני כמוך נהנתי מהשיעור הפרטי ששבי העניק לי על הקרמה :cool: -עדי-

epitaph

New member
אז איך אתה קורא לעירבוב שעשית? :)

דרך אגב אני עוד פעם חבר פורום :) מקווה שלא באמת נעלבת לי נ.ב השארתי לך הודעה באייסיקיו -עדי-

יגעת ומצאת - תאמין.. :)

השאלה של דנה ;-) שלום יש לי שאלה מאד רצינית אלייך ואודה לך מאד אם תתייחס אליה ברצינות אלף תודות מראש.....נולדתי 11.10.44 בשעות הבוקר 7-8 ..אני כבר 15 שנה לבד מה קורה לי ???ואל תפנה אותי להכוריות כי ניסתי כל מה שרק עולה בדימיון, וקרה משהו מוזר .אני אשה די נאה מלאת חוש הומור ודי הולך לי בהתחלה שיחה אחת או שניים וזהו..ואל תשלח אותי לבדוק מה לא בסדר איתי כי זה תשובה מטומטמת.כך עשתה לי פעם פיסוכולוגית שסתם שוחחנו,כנראה שמשהו דפוק בכוכבים שלי ,האם אפשר לראות במפה מה קורה אצלי..אנה ממך אולי תוכל לעזור או להדריך אותי מה לעשות ...אלף תודות וסליחה על ההרכה.אתה יכול לענות לי באימל שלי או בפרום איפה שנוח לך .תודה דליה

למעלה