שבי , צדק באיזורי מתח גבוה

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
שבי , צדק באיזורי מתח גבוה

גם מקיים את כל התחומים שכתוב שצדק מסמל? כמו למשל: חיות (וטרינריה), ארצות חוץ (דיפלומטיה?! - מה עם חוסר הטקט?), משפטים, ספורט (למרות שכתבת שזה קשור למאדים), ופילוסופיה (כמובן). ועוד דבר, זה משנה לאיזה בית זה צמוד? (אצלך 10 נכון? אצלי לבית 7). ג.ב.

אלדר

New member
גב בקשר לתשובה שלך לשבי.....

אמרת בסוף שאחרי שנאמין נשאר רק אם שאלות או משהו כזה (אבל אותה הכוונה) אז אני רוצה להגיד לך משהו אחד תמיד צריך להיות שאלות על כל דבר בפורום השני (רוחני) היה לי דו שיח אם מישהו על עניין המושלמות והדעה שלו איתה שמישהו מושלם זה מישהו שיודע הכל!! ואני אמרתי לו שאם הוא יודע הכל אז הוא חייב לדעת איך לא להשתעמם (נכון?) אז בקיצור מי שיודע הכל הוא מישהו משועמם כי אין לו מה לעשות ומה ללמוד אז זה משעמם (תלוי למי למשל בני השור די אוהבים שיגרה ועוד...) אבל הוא אמר ``אדם`` זה כולל את כולם ואני תענתי כך מי שיודע הכל לא לומד (אין מה ללמוד) והוא רק עושה דברים כמו רובוט כי אין שום דבר חדש כלפיו הוא יודע הכל!! (אז אין משהו שהוא לא שמע אליו ויודע אליו) אז הוא מתחיל להשתעמם נכון? ואז אחרי שהוא משועמם יומיים הוא מתחיל לחפש דרך למנוע את זה אבל איך מונעים שיעמום? על ידי תעסוקה ולמידה ואין לו מה לעשות בקשר לשני ובקשר לראשון הוא יודע על כל עבודה שהיא אז גם זה מיותר כי זה רק חזרה ואז אין דרך למנוע את השיעמום כי אי אפשר לחזור לנצח על כל מה שהוא למד!!! זה גם כן שיעמום לחזור על מה שלומדים בכיתה א` אז אם הוא לא יודע איך להפטר מהשיעמום הוא לא יודע הכל!!! וזה נכון כל זה!! אהה ולקשר של זה ולתשובה שלי אליך אנא היא אי היה אפשר לשאול אותו כלום חדש כי הוא ידע הכל ורק ענה!! אז תנסי לדמיין עולם בלי שאלות לרגע!! (ניסית?) זה ממש מחריד ומשעמם אהה וגם לא היה אפשר לפתח כלום כי כבר יודעים הכל!!! וזה עוד פגם בניסוח של אותו אחד אין כזה דבר יודעים הכל בטכנולוגיה!! אז שוב חייבים שאלות כלי להתפתח וללמוד שוב ושוב ואם לא היו שואלים שאלות מי היה כבר יודע כמה זה 1+1 ולמה זה כך???? אף אחד לא היה יודע כי לא היו שואלים!!! אז שוב שאלות זה דבר מעוד חשוב וצריך שהם יהיו בעולמנו!! אז תפסיקי להגיד אבל נשאר רק אם השאלות אחרי... זה שטות !!!!!! ואם אני טועה במשהו נא לתקן (אני לא זוכר טוב כל כך מה כתבתי מקודם לאותו אחד!!) אז שלך tksr אור ואהבה לכולם!! וגם לך

גב

New member
שלום אלדר

אני מסכימה איתך, אם הבנתי נכון את דבריך. כבני אדם אנחנו צריכים אמונה. גם האתיאיסט ביותר מאמין למשל שמחר תזרח השמש, וזה, באופן פשטני קצת, נותן לו איזשהוא עיגון ובטחון בחיים. אני אישית לא מאמינה בדת ואין לי זיקה אליה, אבל אני מאמינה גדולה. (אופטימיות, אני חושבת, קשורה לאמונה גדולה). בכל אופן, אני מסכימה שעם או בלי אמונה חשוב ובריא לשאול שאלות. כל הזמן. כל טוב ג.ב.

בעיקרון כן...

העובדה שצדק נמצא באזור מתח גבוה רק מחזקת אותו - וגורמת לו להשפעה דומיננטית - מכל המשתמע ממנו... כולל וטרינריה, צדק (משפטים) וגם ספורט (יש להבדיל בין הספורטיביות של הרוח הטובה של הקשתים, לספורטיביות התחרותית של הטליים...)... העובדה שאצלי זה בצמידות לבית 10 - אז חוץ מזה שתכונותיו דומיננטיים, הוא גם מתפרש כצדק בבית 10 - קריירה הדורשת מרחבים, מזל והצלחה בקריירה, שאפתנות וכדומה... גם את ניחנת בתכונות הצדק (חוסר טאקט), רק שבנוסף זה בה לידי ביטוי במיוחד במערכות היחסים... (קראי פיסקה קודמת - ותחלפי את המילה קריירה ב- ``מערכות יחסים``) שבוע טוב.. שבי

גב

New member
תודה שבי

והיתה עוד שאלה בתגובה שנתתי בהתכתבות הקודמת (``אופטימיות...``) שקשורה למה שכתבת קודם על צדק. ג.ב. נ.ב שביקלופדיה...

גב

New member
רגע, רגע...

ממה שקראתי איפה שהוא הטווח של איזור מתח גבוה הוא גם , למשל, שתי מעלות לפני תחילת הבית. נכון נכון?

איזו שאלה שאלת על האופטימיות?!

בכל אופן, לגבי אזורי מתח גבוה.. תראי, זה כמו ההיבטים.. יש שנותנים טווך סטייה של עד 5 מעלות להיבטים מסויימים - ויש שנותנים טווך סטייה של 8 לאותם ההיבטים.... אז אזורי מתח גבוה הם יכולים להיות בסטייה של שתי מעלות, של 5 - ולארג`ים ייתנו גם 8... בכל אופן - ככל שהיבט הצמידות לקו הבית קרוב יותר.. כך המתח גבוה יותר.. וברור שצדק ב-9 מעלות טלה, עם רום שמיים 10 מעלות טלה , זה לא כמו צדק זהה, כשרום שמיים ב- 14 מעלות טלה - ובטח לא אותו דבר כשרום שמיים 17 טלה... אישית, אני חושב שסטייה של 5 מעלות הוגנת ביותר.. מן הסתם שהיא לא חזקה מספיק כמו סטייה של שני מעלות בלבד.. אבל זו תפיסה של אלו שרוצים להבטיח את טענותם... ובתור אחת שיש לה צדק באזור מתח גבוה ולא מאמינה בדת.. יש טעם לפגם - רוצה לדבר על זה? לילה טוב שבי

גב

New member
בוא נדבר על זה

כתבת שאנשים עם צדק באיזורי מתח גבוה יגיעו לכל מה שהכוכב טומן בחובו אם המפה תומכת. ושאלתי היתה מה במפה יכול לתמוך? מה שעדיין לא ברור לי, ואשמח לשמוע גם את דעתו של יאיר בנושא, הוא שיטת חלוקת הבתים. במיוחד כאשר לפי שיטות שונות כוכבים נופלים בבתים שונים. אז שבי משתמש בשיטת הבתים השווים, האם יש דעות אחרות ומנומקות? שיהיה רק טוב (יהיה!), ג.ב.

אלדר

New member
``גב`` בקשר לחילוק המפה יש תשובה..

כבר בדף הקודם אם אני לא טועה שבי ותומר דיברו על זה די הרבה בפורום וזה צריך להיות בדף הקודם של לפני כמה ימים אני לא זוכר את כל מה שהם כתבו עכישו אבל יש 3 שיטות יותר מפורסמות למדידת בתים לפי מה שהם אמרו שם!!! בהצלחה

מה אני פסיכולוג?!

כשאמרתי שאנשים אלו יגיעו לכל מה שהכוכב טומן - אם המפה תומכת.. התכוונתי למשהו אחר, התכוונתי רק לתחום הקרייריסטי. אנשים שצדק בצמידות לרום השמיים נורא אופטימים ושאפתנים, ומצפים שההצלחה תבוא להם אוטומטית... אם המפה מראה על כישלון קרייריסטי (יותר נכון, קשיים בדרך לפסגה) כמו היבטים קשים לכוכב בבית 10, או לשליט הבית - אז, ורק אז, ימצא בעל המפה תסכול! כמובן שאצלך זה ייתבטא בהצלחה בתחום הרומנטי (צמידות בית 7)... ובקשר לבתים השווים... תראי, הדעות חלוקות - ושום דבר פה לא שחור ולבן... אני מניח ששניהם נכונים בצורה זו או אחרת כי ההבדלים לא משמעותיים. אם מאדים נופל באמצע בית 9 בקוך, ובבית 10 בפלסידיוס - אז סביר להניח שבפלסידיוס הוא יהיה בצמידות לבית 9, ולכן עדיין ניתן לפרש אותו כבית 9 - ולהיפך... כבר אמרתי בעבר שהאמריקאים מעדיפים פלאסידיוס - והאירופאים את קוך.. ומסתבר שהאנגלים מעדיפים את הבתים השווים (ובל נשכח את טלילה`לה)... אני אישית משתמש בקוך. שבי

למעלה