שבכל ישראל יראו כמה תושבי פ"ת סובלי

eliran0401

New member
שבכל ישראל יראו כמה תושבי פ"ת סובלי

שבכל ישראל יראו כמה תושבי פ"ת סובלים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1284979 כנסו ותראו את הוידאו אתם מוזמנים לצפות במה שקורה לתושבי 'פתח תקווה' עם חברת האוטובוסים קווים. אנשים מפוטרים מעבודתם, תלמידים מאחרים לבתי הספר, אנשים מפסידים בדיקות בבתי חולים......בגלל התחבורה הציבורית בפתח תקוה, שמפעילה חברת קווים אלירן היקרי מוביל המאבק לשיפור התחבורה הציבורית בפ"ת 050-8725696 מנהל יקר, אשמח אם תשאיר את ההודעה כדי שכולם יוכלו לראות את הסבל שנגרם לתושבי העיר, לנוכח השתיקה של כל הגורמים שמאפשרת זאת.

סנעיר

New member
בכיף, ובתור מנהל הפורום אני רוצה

למסור לך מעל במה זו את הזדהותם של תושבי אריאל עם תושבי העיר פ"ת. אנחנו איתכם במאבקכם הצודק ותומכים בהעלאת בעיית התחבורה הציבורית בפ"ת לראש סדר העדיפויות הלאומי. דרך אגב, אני לא יודע איך הנהגים של קווים, אבל תגידו תודה שאין לכם ת'נהגים שיש לנו כאן...עדיף להגיע לת"א על גמלים...

Dug E

New member
גם לפה אתה מגיע?../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

(זה צחר,חבר של יוסי)

WEEMAN1225

New member
אני לא יודע מה איתכם...

אצלינו המצב לא יותר טוב... אני יספר רק משקרה לי השבוע כי כל שאר הפעמים אני לא זוכר... א)ישבתי באוטובוס ליד הנהג והסתכלתי על מד המהירות.זה היה בהתחלה 80 אחרי זה 90 100 110 120 130 (כשמאה שלושים זה הקו האחרון שיש במד מהירות של האוטובוס) ב)ביציאה מברקן האוטובוס דפק זווית של כמעט 90 מעלות וכימעט התהפכנו) ג)האוטובוס נסע באדום ונאלץ לעשות רברס באמצע הצומת על מנת לא לגרום לתאונה ובכלל שמתי לב שהאוטובוסים מהתחנה המרכזית יוצאים איזה 5 דק לפני הזמן ואנשים מן הסתם מאחרים בגללם שלא נדבר על מקרי "האין עודף" של הנהגים למשל כשיש לך 50 שקל בשטר והנהג מוריד אותך מהאוטובוס בכח...

למעלה