שבכל ישראל יראו כמה תושבי פ"ת סובלי

eliran0401

New member
שבכל ישראל יראו כמה תושבי פ"ת סובלי

שבכל ישראל יראו כמה תושבי פ"ת סובלים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1284979 כנסו ותראו את הוידאו אתם מוזמנים לצפות במה שקורה לתושבי 'פתח תקווה' עם חברת האוטובוסים קווים. אנשים מפוטרים מעבודתם, תלמידים מאחרים לבתי הספר, אנשים מפסידים בדיקות בבתי חולים......בגלל התחבורה הציבורית בפתח תקוה, שמפעילה חברת קווים אלירן היקרי מוביל המאבק לשיפור התחבורה הציבורית בפ"ת 050-8725696 מנהל יקר, אשמח אם תשאיר את ההודעה כדי שכולם יוכלו לראות את הסבל שנגרם לתושבי העיר, לנוכח השתיקה של כל הגורמים שמאפשרת זאת.

cobainos

New member
באמת בזיון.

אגב אני חייב לציין את חברת סופרבוס הבזיונית גם כן. בצומת בית דגן מחכים עשרות חיילים כל יום לאוטובוס לצריפין. חברת סופרבוס שולטת באיזור אבל האטובוסים מגיעים מפוצצים לצומת ורק אחד לשבעה בערך עוצר, מעלה כמה חיילים\אזרחים בודדים בתחנה וממשיך. אני לא משרת בצריפין אבל כל נסיעה לשם (חר"פ\קורס או עניינים בבה"ד7) כוללת המתנה ארוכה לאוטובוס לא מלא. פשוט בושה.

Shark Alarm

New member
תגובה ונק' למחשבה... ../images/Emo26.gif

אני לא הייתי ממהר "לשבח" את חברת סופרבוס לגבי הנסיעה לחר"פ. ד"א מראשון לציון לחר"פ צריפין, אתה יכול לקחת את קו 433 שיעצור לך ממש מחוץ לשער ירושלים (אסף הרופא) לגבי צומת בית דגן, מה אתה מצפה, שהאוטובוסים יהיו ריקים
צומת בית דגן הוא צומת שנמצא מספר תחנות מועט לפני שער יפו/ירושלים של צריפין, אז ברור שהאוטובוסים בצומת יהיו כבר מלאים בחיילים/נוסעים. זה כמו שתשאל למה קו 112 (תמח"ת (תחנה מרכזית חדשה ת"א) לבסיס פלמחים) מלא כבר בראשון לציון או כמו שתשאל למה קו 226 (תחמ"ת לבסיס תל נוף) מתמלא בקניון רחובות (תחנה מרכזית רחובות) או כמו שתשאל למה קו 532 (תחמ"ת לבסיס גלילות) מתמלא כבר בקניון עזריאלי אתה רוצה שיהיה לך מקום ישיבה- תדאג לעלות באחת התחנות הראשונות של הקו.. =] ד"א אם אתה צריך עוד להגיע לחר"פ, ממליץ לך, כמו שכבר אמרתי לקחת את קו 433 (יוצא מהתחנה המרכזית בראשון דרך רחוב הרצל, בצומת בית דגן פונה ימינה לכיוון רמלה ומשם ממשיך לירושלים. עו דבר שאני ממליץ לך (ולכל החיילים כאן) שאתם קובעים הפנייה בצריפין, אל תקבעו אותה בשעות מוקדמות שכל החיילים מגיעים לצריפין. לכו על שעה 10:00 או משהו כזה...

liavh

New member
532 מתמלא כבר בקניון עזריאלי? ../images/Emo6.gif

הוא מתמלא בתחנה המרכזית, ואם לא שם, אז במסגר (מול שבח מופ"ת). בגלל העומס הגדול, ברכבת צפון האוטובוס לפעמים לא עוצר כי אין עוד מקום. בכלל בקו הזה אגד מצפצפת לגמרי - האוטובוס של 8:20 לפעמים רק יוצא ב-8:50, או שאפילו לא יוצא בכלל.....

cobainos

New member
לא חידשת לי שום דבר

אבל כשחברה לוקחת מכרז היא צריכה להתחייב להביא נוסעים אל יעדם, גם אם זה כולל הסעות הלוך חזור של כמה אוטובוסים מצומת בית דגן לצריפין.מדובר בעשרות חיילים. והפניוות אני משתדל לא לקבוע בשעות כאלה (לא הייתי בהפניה המון זמן בלי קשר) אבל כשהייתי בהכש"ם בבה"ד7+כמה פעמים שהייתי צריך להגיע לשם(כי זה בסיס האם שלי) סבלתי מזה מספיק.

למה לא היית בהפנייה המון זמן ?!

הפניות בצבא זה ביינזונה.. אפשר לטפל ולבדוק הכל.. וגם להוציא פטורים וגימלים בדרך .. חוצמזה שזה על חשבון זמן הצבא.. ובאזרחות לא יהיה זמן ללכת לרופאים כמו עכשיו כי אנחנו נעריך את הזמן יותר. יהיה עבודה, לימודים, אישה, משפחה וכו' ....... לכן אני פונה בפנייה נרגשת לכל החיילים ! הציפו את הרופאים המומחים בעבודה חח ! ! ! אל תתנו אוויר לטלפון של הזימון תורים, לא שהוא מקבל אוויר וואטאבר :) תהנוווווווווווווווו .. עוד שבוע פזמולדת ... שנתיים נאק נאק.. מישהו מרגיש את השחרור קרב ובא ב"ה.

cobainos

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם הפנייה הנרגשת. אדיר! כי לא היה לי צורך, למזלי. אבל אני הולך בקרוב...אל תדאג. חוץ מזה ניצלתי מספיק את הצבא בנושא.

חשבתם על מחאה ?

חשבתם על שליחת דואר רשום לעיריית פ"ת ? חברת 'קווים' ? הודעות על מצב התחבורה הציבורית ובקשה לשיפור מיידי. חשבתם לנסות לגייס את 'אגד' לעניין ולראות מה דעתם על העניין וכנ"ל את חברת 'דן' ? להכניס אותם לשוק התחבורה בעיר ? להבין את השיקולים של החברות לא להכנס לעיר ? חשבתם לערב את הסתדרות העובדים כי יש פה פגיעה מהותית בעובדים ונראה לי תביעה ייצוגית תעלה פה בעין יפה נ' חברת 'קווים' שממנה ירוויחו במיוחד אלה שפוטרו מעבודתם עקב איחורים שנבעו מאיחורי האוטובוסים. ואני מדבר על פיצויים גדולים. לא מזמן קראתי כתבה בווי נט, על אדם שנוסע בקביעות על ציר ירושלים - ת"א. האוטובוס מחברת 'אגד' שהיה אמור לצאת מירושלים איחר לצאת בכ20 דק' ! סה"כ 20 דק' .. הבנאדם הזה קיבל פיצוי של אלפי שקלים, הוא הוכיח שהסידור החשוב שלו נפגע עקב איחור החברה והמחויבות שלה לזמנים. ועוגמת הנפש... כמובן עניין עוגמת הנפש.. איזה יופי שיש עוגמת נפש .. אתם צריכים לברר את הזמנים של חברת 'קווים' לאגד סביבכם עו"ד חזק בתחום ולארגן את כולם לתביעה ייצוגית מצב זה שהחברות הפרטיות ובמיוחד אלה שקובעות לנו את הזמנים ביומיום יהרסו ויפגעו בחיינו ללא הרף. אני מקווה לשמוע על תוצאות בנידון ..

אני דיברתי על מחאה ציבורית\משפטית..

אני לא חושב שיש מקום להגרר לתגובות 'קיצוניות' כמו בהרבה מקומות נאורות באירופה. פנצ'ור גלגלים וכו' .. אנחנו מדינת חוק אל תקבלו רעיונות :) ואם קיבלתם רעיון, ראו הודעה זאת כמתנערת מכל אחריות הנעשה בעיר פ"ת. ואני אדגיש שוב אל תעשו את זה.. כי זה פשע חח עוד מחאה טובה ו'חוקית' היא לא לעלות לאוטובוסים, לארגן את כל העיר פ"ת ולשבות כמו ששבתו בשדרות.. אני בטוח שכמה מאות אלפי אם לא מיליוני שקלים שיפגעו בתשתית הכלכלית של חברת 'קווים' תסובב למישהו שם את הראש לכיוון הנכון והוא כיוון הציבור.

למעלה