"שבלול"

"שבלול"

משהו מקיר את חברת התקליטנים "שבלול" ? הייתי שמחה לקבל המלצה כולל מספר טלפון.

כן אני מכיר ומאוד ממליץ עליהם בתור

חברה למוסיקה הם ממש מיקצוענים ופשוט תענוג לעבוד איתם. ומעל לכל הם בראש ובראשונה בני אדם שנעים לעבוד איתם, בתור אחד שעבד עם כל התקליטנים שלהם מילה אחת לי שמאחדת את כולם: "וואו" בכל מקרה שווים בדיקה הטלפון שלהם הוא:095-404-800-1. המון בהצלחה אייל...

אינצה

New member
ארז משבלול היה בחתונה של חברה שלי

והיה פשוט מעולה. הוא ידע לקרוא את הקהל מצוין והרחבה לא התרוקנה לרגע. מומלץ!

אתי@

New member
אתל לקחה אותם ואמרה שהם היו מעולים

הבנתי שהם נחשבים ממש ממש טובים
.

אנחנו לקחנו את שבלול והם היו אדירים

סגרנו איתם באותו היום בו ניפגשנו. אצלנו היה ארז, שהיה מקסים. מעבר לזה שהוא דאג לנו למוסיקה מעולה ושכולם יהיו מרוצים ושרחבת הריקודים לא תתרוקן לרגע. הוא פשוט היה קשוב לנו, עם המון סבלנות. ולא רק לפני הארוע ובארוע עצמו, אלא גם אחריו. הוא אפילו צרב לנו את שיר הכניסה שלא היה ניתן למצוא אותו בשום מקום!!! מעבר לזה החברה עצמה מדהימה ביחס שלהם ללקוחות. שירי שמנהלת שם את העניינים למרות שהיא לא בעלת המקום. התקשרה כל הזמן לוודא שהכל בסדר, גם אחרי הארוע התקשרה לבדוק שהיינו מרוצים. אני ממליצה כמובן על ארז. אבל יש המון המלצות, אומרים שאורי מדהים. הייתי בחתונה שגלבוע היה הdj וגם היה משהו. בקיצור- אני הייתי הולכת עליהם!

יעלי2

New member
אנחנו סגרנו היום עם עמית מאינפיניטי

לא לפני שישבנו עם ארז משבלול והוא עשה רושם נהדר, אבל לא הסכים שנבוא לראות אותו באירוע ובן זוגי רצה לראות אותו. אני מרגיש שלאחר פגישה בת 1.5 עם עמית בה הוא עשה לנו כמו פגישת מוסיקה, עם מגוון שירים כדי שירגיש את הראש שלנו, זה היה זה וסגרנו איתו.

הילית*

New member
קבלו ח"ח על הבחירה

עמית קורן היה תקליטן אצלנו והיינו מאוד מרוצים (תמסרו לו ד"ש מאיתנו- הילה וישראל). אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים טובות !

למעלה