שבלונת פנים לעוגת פיה

שבלונת פנים לעוגת פיה

שלום ובוקר טוב לכולם... אני צריכה להכין לשבוע הבא עוגת פיה מצאתי סדנה מצולמת של פיה השאלה שלי היא אם אני קונה שבלונה של פנים, איך אני עובדת עם זה הבנתי שצריכים לעשות כדור מבצק סוכר ולדחוס את הכדור פנימה ?! כמה זמן זה צריך להיות בפנים? איך אני מוציאה?
 

net the jet

New member
בדיוק. את דוחפת פנימה בצק עם קצת CMC ומיד

מוציאה. לא לשכוח לפזר שם קורנפלור קודם שלא ידבק. את מכינה את זה על שיפוד שאח"כ תתקעי בגוף ומיישבת.
 
לפזר קונפלור ולא מרגרינה?

אני צריכה לפזק קונפלור בפנים לפני שאני שמה את ה"גוש" בצק סוכר? בלי למרוח מרגרינה ?? כי קראתי שאיזה מקום שצריכים לשמן את התבנית עם מרגרינה ואחרי שדחסתי את הבצק פנימה טוב טוב שיכנס בכל החריצים - ישר אני מוציאה ושמה על שיפוד? כמה זמן לוקח לו להתייבש טוב ? מתי אפשר ל"אפר" את הפנים?
 
אם תשמני עם מרגרינה או שבלישה יהיה

הרבה מרגרינה, גם לאחר יבוש מלא של הבצק יהיה לך כמעט בלתי אפשרי לאפר. אז קורנפלור טוב טוב בכל החריצים
 

winny

New member
למה גם אחרי יבוש מלא קשה לאפר?../images/Emo2.gif

 
למעלה