שבלריסט האם יש מילה כזאת? אם כן, מה הפירוש שלה? האם זוהי מילה או קיצור ששייך לעולם המשטרה?
נ נעה99 New member 12/4/04 #1 שבלריסט../images/Emo4.gif האם יש מילה כזאת? אם כן, מה הפירוש שלה? האם זוהי מילה או קיצור ששייך לעולם המשטרה?
שבלריסט../images/Emo4.gif האם יש מילה כזאת? אם כן, מה הפירוש שלה? האם זוהי מילה או קיצור ששייך לעולם המשטרה?
S shellyland New member 12/4/04 #2 בטח שיש יש מקום כזה, שנקרא לריסט, וכשאת רוצה להגיד על משהו שהוא שם, את אומרת "שבלריסט". אלו ראשי תיבות משטרתיים. עוד מעט אני מעירה את השוטר שלי ושואלת אותו מה בדיוק.
בטח שיש יש מקום כזה, שנקרא לריסט, וכשאת רוצה להגיד על משהו שהוא שם, את אומרת "שבלריסט". אלו ראשי תיבות משטרתיים. עוד מעט אני מעירה את השוטר שלי ושואלת אותו מה בדיוק.
ג גנגי New member 12/4/04 #3 יש לי שוטר בסיירת פַּנְתֵּ-הֵ-הֵר. לא חמוד? לי יש כלבה, ואילו לשלי יש שוטר-מחמד.
S shellyland New member 12/4/04 #4 השוטר שלי מוסר ששבל"ר זה "שימוש ברכב ללא רשות" וזה סעיף בחוק, לא במשטרה, אבל "שבלריסט" הוא מונח משטרתי לגנב רכב.
השוטר שלי מוסר ששבל"ר זה "שימוש ברכב ללא רשות" וזה סעיף בחוק, לא במשטרה, אבל "שבלריסט" הוא מונח משטרתי לגנב רכב.
S shellyland New member 12/4/04 #5 גנגי, הוא גם ביקש למסור שמכיוון שאני מאכילה אותו, מוציאה אותו לטייל ואוספת את החרא שלו הוא בהחלט יכול להחשב שוטר המחמד שלי.
גנגי, הוא גם ביקש למסור שמכיוון שאני מאכילה אותו, מוציאה אותו לטייל ואוספת את החרא שלו הוא בהחלט יכול להחשב שוטר המחמד שלי.