שבן הלילה אצל ליאור שליין
B bleeding guitar New member 4/3/08 #2 בדיוק באתי לרשום על זה ../images/Emo168.gif שמחה שהודיעו לפני. גם רונה קינן תהיה שם, אולי זה לקראת ההופעה ביום האישה באוניברסיטה.
בדיוק באתי לרשום על זה ../images/Emo168.gif שמחה שהודיעו לפני. גם רונה קינן תהיה שם, אולי זה לקראת ההופעה ביום האישה באוניברסיטה.
A animal bar New member 5/3/08 #3 בדיוק ראיתי את זה ובאתי לכתוב. ../images/Emo211.gif איך הוא קרע אותי בקטע הפסנתר, חחח. הוא היה ממש מצחיק. כל הזמן שהוא דיבר הייתי עם חיוך כזה על הפרצוף. ><
בדיוק ראיתי את זה ובאתי לכתוב. ../images/Emo211.gif איך הוא קרע אותי בקטע הפסנתר, חחח. הוא היה ממש מצחיק. כל הזמן שהוא דיבר הייתי עם חיוך כזה על הפרצוף. ><
B bleeding guitar New member 5/3/08 #5 סיפור התחת לא משהו יסכים איתך ../images/Emo168.gif על זה שהוא יודע להתנסח, אבל היה משעשע
B Black Star New member 5/3/08 #8 אווווף ../images/Emo10.gif הייתי נורא עייפה וביקשתי מאמא שלי להעיר אותי לקראת 23:00, (חשבתי לנמנם לאיזה חצי שעה..) אפילו שמתי גם שעון מעורר. גם השעון לא צלצל, וגם אמא שלי נרדמה בעצמה,ופספסתי.. מישהו יודע אם יש ש.ח. מתישהו?
אווווף ../images/Emo10.gif הייתי נורא עייפה וביקשתי מאמא שלי להעיר אותי לקראת 23:00, (חשבתי לנמנם לאיזה חצי שעה..) אפילו שמתי גם שעון מעורר. גם השעון לא צלצל, וגם אמא שלי נרדמה בעצמה,ופספסתי.. מישהו יודע אם יש ש.ח. מתישהו?