שבעים פלוס

שבעים פלוס

האחות בקופ"ח שאלה את הסבא שבא לבדיקות,בן כמה אתה? בן 85 ענה הסבא. ווואו... אמרה האחות אתה נראה נפלא, לא הייתי נותנת לך... הגיב הסבא: מותק אני כבר עשר שנים לא מבקש... דרך אגב...מעניין מה היה עולה ברשת אם היה פורום שבעים פלוס...

emmy5

New member
שבעים פלוס?../images/Emo6.gif

איש עשיר יצא לספארי באפריקה עם כלב התחש שלו. יום אחד הכלב הלך לאיבוד. פתאום רואה הכלב שנמר מתכוון לטרוף אותו. חושב הכלב במהירות מה לעשות?! הוא רואה עצמות על האדמה. הוא מתיישב ליידן עם הגב לנמר, תופס עצם בפה, ואיך שהנמר מתקרב אומר הכלב בקול: "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באיזור..." שומע הנמר את הכלב, עוצר בשניה האחרונה ומבט אימה על פניו "זה היה קרוב... כמעט הכלב הזה אכל אותי..." אמר הנמר, הסתובב והלך משם בזחילה. בעץ ממעל ראה הכל הקוף, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר: רדף אחרי הנמר, וסיפר לו איך הכלב עשה ממנו צחוק. הנמר חטף עצבים אמר לקוף לשבת לו על הגב כדי שיבוא איתו ויראה איך הוא עושה מהכלב קציצות... הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, רואה פתאום מרחוק את הנמר חוזר עם הקוף על הגב שלו, אך במקום לברוח החליט שוב להתיישב עם הגב כלפי תוקפיו, ושניה לפני שהיגיעו אליו אמר בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא לי עוד נמר..." הכלב בן 70 +

שבעים פלוס!!!../images/Emo118.gif

פעם נוסע לו קשיש אנגלי ברכבת התחתית ומולו יושב פאנקיסט עם שיער עומד בכרבולת למעלה צבועה בכל מיני צבעים. מסתכל הקשיש על הפאנקיסט, מסתכל ומסתכל עד שלפאנקיסט נמאס והוא אומר לקשיש:תגיד לי מה קרה לך אתה מסתכל עלי כבר 1/2 שעה, לא נמאס לך?.... אתה יודע,אמר הקשיש, לפני המון שנים, כשהייתי צעיר דפקתי תרנגולת....... אני חושב שאתה הבן שלי.........

שבעים פלוס!!!

בתגובה לאני במבי מ 16/7 00.46 בסוף הכל מתגלה... אין סודות ... אמא... א מ א ... א מ א...!!!

גדול!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|(כפיים)

מה שני היית גם את באנגליה?

אבא ? !

(הייתי לפני כמה וכמה וכמה שנים. לונדון לא מחכה לי...) אז,הנה אחרי המון שנים... אבא...? א ב א ?! (לסיום הבדיחה ששלחת) הביקורת מענינת,היצירות כולן שלי (בפוטושופ ו/או פיינטר)

למעלה