שבעת מדורי גיהנום - קומו סה דיזה אן

RORGAD

New member
שבעת מדורי גיהנום - קומו סה דיזה אן

אספאניול? אמה טנגו אונה קונסז´ה א קונטארווס, אוי לה טאדרה מחואי אל דוקטור פורקה דה לאס מיליזינאס קה מדיו לה אוטרה סמאנה, מדיו אונה קה מה איזה ינה דה מאנצ´אס קולוראדאס, אן אל קאמינו וידי קה אל אוטו אסטה אמטאנדו קאדה מינוטו, נו טובי רמדיו אי לו דשי אן יהוד, אי מה אמפסי אאיר פארא מי קאזה, אך קואלו קה ווס דיגה אס מוי זור אספראר אל אוטובוס, אי אנדה מוזוס פינה קה ויינה, לה אלמה מה סאליו, מה וינו טמיין אמברה, נו טניה פאראס אנריבה, אי אמפסי א טמלאר, מה וינו אוראס מוי נגראס, פינה קה וינו און טאקסי אי מה יבו פינה אל מדיו קאמינו, דה אייה אספרי מאס דה אונה אורה פינה קה וינו אוטרו אוטובוס פארא קה מה יבה אקאזה, וינה מדייה דזמאיאדה, דה אל אמברה, כפרת עוונות. היום בערב הלכתי לרופא כי יצאו לי כתמים אדומים בעור מהתרופה שהרופאה נתנה לי שבוע שעבר, בדרך האוטו החל להשתנק, והכנסתי אותו למוסך ביהוד, נסעתי הביתה באוטובוסים, איזה סבל, שעות חיכיתי לאוטובוס, בינתיים נעשיתי רעבה, לה היה לי מספיק כסף בארנק והתחלתי לרעוד, עד שהגיעה מונית שנסעיה לאריאל ונסעתי אתו לאמצע הדרך, משם חיכיתי עוד שעה עד שתפסתי אוטובוס אחר לישוב, הגעתי חצי מעולפת מרב רעב, כפרת עוונות.

כפרת עוונות רורגדדדדדדד../images/Emo46.gif

לוקה סליטיס? קון סוכר קמינאר סין קומר? טייאנס מזל כנו קיאיטיס אינבשו.. קאלה כטומס סיימפרה און סנדוביץ אין לצ´נטה אי אונוס קואנטוס בונבונס... נו טראבייס אס קטקרו ביין פור אסטו טסטו גריטנדו

כפרת עוונות .....מירה קרידה

יו מטו אין מי צ´נטה בונבוניקוס אי אלמסטיקה... אנסינה סי מה אפרה המברה טנגו אלגו פרה טומר. אני מחזיקה תמיד סוכריות ומסטיק בארנק להשקטת רעב פתאומי...

tsiporganeden

New member
לא תאמינו אל מזל באשו דה אל אוטו

קה מאיזו קאמינאר אוראס קון אוטובוסים אייר לה נוצ´ה, אי און מינוטו מאס מה איוה דזמאיאר, אוי חואי א טומארלו דה אל מוסך אי אסיגון אנטרי אליינטרו אי לו אנסנדי, קאמינו קומו קה נאדה נו פאסו אייר, מה אלגרי דה אנדה וו אקיטאר פאראס פארא אטאקאנארלו, אמה אי מה אניירוי קואלו טנייה אסטה מזל באשו אנוצ´ה? לא תאמינו המכונית ביש המזל הזאת שנתנה לי לנסוע שעות באוטובוסים וכמעט התעלפתי מרעב, היום בבוקר הגעתי למוסך ופתאום התניעה כאילו לא קרה לה כלום, בוודאי ששמחתי כי מאיפה הייתי מוציאה כסף לתקן אותה, מצד שני התרגזתי על מה שהיה לה ערב לפני כן, למה היא עוללה לי את זה? כפרת עוונות.

Sarika

New member
רורגד, מפארס כדביאס בושקאר קואלו

אז לה פרובלמה דל אוטומוביל, נו אי ניסים תפואדה קונטאסר אוטרה ווס אן לה נוצ´ה או אן לוגאר קנו פודאס טופרה איודו
. לדעתי עליך לבדוק מה הבעיה עם האוטו, אין ניסים זה יכול לקרות שוב, את עלולה למצוא את עצמך במקום שקשה למצוא עזרה, או בלילה לבד. בינתיים אשלח אוטו חלופי -

אסתרילו

New member
טיינס רזון,שריקה../images/Emo103.gif

לא כדאי להמר על כך שהמכונית תיתקע שוב

אסתרילו

New member
דקה נו טומטס טקסי ספיישל........

יה סה כנו טניאס פאראס. לאיווס הפסר לכרטה דקרדיט אן אל קולו דל שופר

רותי ב.

New member
איל

אוטו כפרה קי סייה, נו טייניס ´מינוי´ פור שגריר, אז בואנו א אזר.... אמה מטה טינו, נו ג´וגיס קון לה סאלוד.... טומה אלגונה קוזה אלצ´נטה פור קוואנדו טי אזה האמברה.... קון סוכרת נו סה ג´ואגה.

למעלה