שבע שניות מאלוהים-----כרום 22

ChOp^SuEy

New member
שבע שניות מאלוהים-----כרום 22

יש בי אמת שבתוכי מתחבאת סוד כמוס שאותו את קוראת בספר הסודי שבארון יושב עליו לא שומעים כי שם כל הכאב יש בי רצון להוציא את הכל אבל בקושי יש לי כח לאכול מזמזם את המילים שאתמול כתבתי שם כתוב איך ממך התאכזבתי פזמון: כשאת שבע שניות מאלוהים עם ידיים על הפנים הוא למעלה צוחק את פה למטה סובלת את מרגישה אותו חודר עמוק לפרטיות את מרגישה אותו בוער אצלך בתוך הגוף שלוש שנים מחיי את ביזבזת בדקה אחת שבמחברת קראת אנשים לא עושים כאלה טעויות אז למה רק איתך יש כאלה בעיות פזמון... איך זה קרה? פתאום זה נגמר הסתכלת עלי במבט של "חבל" לא חמודה את קראת לי ביומן הנה זה נגמר פשוט לא יאומן פזמון... -------------------------------------------------------------------- מילים ולחן:אורן לוגשי להקת כרום 22 שירה - ליאור גמבש גיטרות - אורן לוגשי,גיל-עד שגב בס - אורון אזולאי קלידים - יוני דור תופים - ישראל מור-חיים --------------------------------------------------------------------- דוגמית קטנה לשיר שלנו אני מצפה לתגובות (טובות או רעות) קצת על הלהקה: את הלהקה הקימו גיל-עד ויוני לפני כמה חודשים כל חברי הלהקה מחולון(חוץ מיוני ואורון השאר בנוע"ל-קן חולון (חפי"צ)) סגנון:רוק ישראלי (היהודים,כנסיית השכל...)

דרור....

New member
בונה אתה..

פשוט טמבל! טמבל אבל.. ממש.. מה נסגר איתך גמבש.. נחשוב על אם להגיב על השיר בשבילך.. בסדר? הודעה מפגרת לידעתך..

ChOp^SuEy

New member
דרור אם זה אתה....

חכה תראה איזה מכות אתה מקבל בקן......

ChOp^SuEy

New member
מושי?!?!

יווווו חכה מחר שבת תבוא לפעולה אני יפוצץ אותך

פִּירֶה

New member
לא לאלימות

אני חייבת לציין שההודעה שלך, פל-קל היקר, הייתה מיותר כמעה. אבל בכל זאת, אני חייבת לציין שאני די אהבתי את השירים שלכם ששמעתי עד עכשיו והיום אפילו בזבזנו את רוב ההפסקה בבית-ספר בסחיטת טייפים ממורים כדי שאני אשמע את השיר החדש שלכם. אתם יודעים שאני תומכת באלימות בתוך הקבוצה, אבל בבקשה אל תחריבו עוד פעולה כמו שאתם רגילים. נמאס לי! תוציאו הכל על הפקצות. ובואו לסמינר קבוצה! ביי

ChOp^SuEy

New member
לירן אם זאת את...

חולה עלייך אבל אל תדאגי בזמן שאני כותב הודעה זאת דרור כבר קיבל את המכות שלו ממזמן וגם הפקצות... היה אחלה ערב קבוצה (סקס אלימות ואוכל - שילוב מושלם) (אפילו שהיינו צריכים לשכנע אתכן שעות כדי שתתפשטו) חפי"ץ עימפירה אוהב את כווווולם גמבש (פל-קל,מושי,פיפי או איך שאתם רוצים)

פִּירֶה

New member
מחקרים מוכיחים...

חפי"צ שולטים! הכי הרבה משלמי מיסי קן בקן! (לפי הפלקט בחדר מדצ"ים) שליטה בפורום! (את זה לא אני אמרתי) ובכלל... מי שחושב כמוני שיגיד "חפי"צ זה כמו פירה שלא חיממו אותו מספיק" ויצדיע מי שמעוניין יכול גם לסיים את הטקס הפרימיטיבי בקריאת פרק תהילים נבחר או צפייה בפרק של סיינפלד תהנו

ChOp^SuEy

New member
חפי"ץ עם שניצל? NOT

חפי"ץ עם פירה כן כן אנחנו שולטים כל מחוז דרום בשמיים חפי"ץ זה אלוהים

פִּירֶה

New member
אהה... ופלקל/מושי/פיפי וכו...

שכחתי למסור לך את ברכותיי והערכתי על הסינגל המוצלח ביותר שלכם. עלו והצליחו ח"ח

ChOp^SuEy

New member
טוב בסדר

זה לא היה הדבר הכי חכם לפרסם פה את השיר יש מקומות יותר טובים לעשות את זה סליחה תודה לא מפרסם פה שירים יותר גמבש...

למעלה