שבקייה מוצלחת

שבקייה מוצלחת

שלום חברים אני חדשה
יש לי שאלה בעבר הרחוק הכנתי שבקייה ויצאה לי עם בועות ויפה.
אתמול ניסיתי והיא מהר נשרפה.
השאלה מה עדיף שמן או מרגרינה או בירה ושמן
מה המתכון שיפיל אותי מהכי
סא פליז לכיפור רוצה להכין.
 
המתכון שהצליח לי

שבקייה של בת אל פרץ

1 קג קמח
2 כפות סוכר
חצי כף מלח
1 כוס שמן
2 כפות חומץ
הערות שלי
* הוספתי בירה / מים לפי הצורך- .
* הבצק נח שעתיים מכוסה על משטח משומן , הקפדתי לא להוסיף קמח.

100 גרם שומשום
שמן עמוק לטיגון

מערבבים הכול לתערובת, לשים לבצק ומכינים את השבקייה.
מטגנים בשמן עמוק וטובלים בסירופ

לסירופ:
1 קג סוכר
2 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון טרי
 
למעלה