שברתי שיא שלילי בציון !!!

ELIELI22

New member
שברתי שיא שלילי בציון !!!

קיבלתי את הציון הכי נמוך שלי בתואר קצת לפני קו הסיום ... (הנדסת תוכנה הפשטה ועיצוב מונחה עצמים) הסיבות : 1> שאננות. 2> שעמום. 3> בזמן הבחינה שיכולתי להפיק את המקסימום פשוט נשברתי והלכתי באמצע. ואולי לקבל ציון עובד... 4> מה עושים ? אפשרויות : א.לבקש מועד מיוחד בכדי לסיים את התואר בכבוד לפני גיל 30 ? ב.ללמוד קורס אחר כי אם זה שיעמם פעם אחת זה ישעמם פעם שניה. ג. לחזור על הקורס שוב מהתחלה כולל תשלום הגשת עבודות ובחינה.. ד. תציעו אתם ... יום טוב .

ELIELI22

New member
סיפור ארוך..

אבל אפילו אני צריך להזכר בכולו... איכשהו למדתי את הקורס ב 2007א עם עוד 2 קורסים ועוד בחינות שהייתי צריך להשלים מהמלחמה ... ואז הקורס הזה נדחק ... ונדחק עד שהייתי אמור לגשת במועד א' של הסמסטר הנוכחי ואז עם עוד רבים וטובים תפס אותי נגיף השפעת... ובכדי לגשת קיבלתי מועד מיוחד שנכשלתי בו . מה לעשות קורה.

hassr

New member
לדעתי כדאי לך לבקש שוב אישור מיוחד

לפעמים הם מתחשבים לא קלטתי אם שירתת במילואים באותה תקופה של מלחמת לבנון אבל אם כן אני חושב שזה טיעון מספק בשביל לבקש שוב מועד מיוחד

ELIELI22

New member
אני אעשה זאת.

גם שירתתי במילואים בדרום לבנון .וגם הייתי צריך לטפל בקרובים מהצפון לפני שגייסו אותי בצו 8 .. בעיות של ישראלים. אבל אני שונא לשחק על זה בייחוד שזה קרה לפני שנה וחצי .. ומה מאז ועד היום לא מצאתי זמן ??? נשמע נסיון לנצל מצב..

למעלה