שבר בזמן שיעור מחול

• פותח הנושא fibo4
  • פורסם בתאריך

fibo4

New member
שבר בזמן שיעור מחול

שלום רב, לפני מספר ימים בזמן שיעור מחול מעדתי ושברתי עצם בכף הרגל. מובן שהשבר לא היה ידוע עד שהגעתי למוקד החירום. כרגע אני מגובסת ומושבתת מעבודתי. כמו כן יש לציין שאיש מעובדי הסטודיו בו רקדתי לא הציע עזרה (נתנו לי שקית עם קרח) בהגעה לרכבי, להזמין מונית או כל דבר דומה. שאלתי היא - האם יש לי עילה לתביעה רק בזכות העובדה שהשבר נגרם תחת קורת גג הסטודיו? האם יש להוכיח רשלנות כלשהי? ומה בדבר אי מתן סיוע אחרי התאונה? תודה מראש.

יש לבדוק מספר דברים

תחילה, בדקי האם הסטודיו ערך ביטוחים שונים למקרה של תאונות כגון ביטוחים מסוג תאונות אישיות ו/או נכות מתאונה. בנוסף, המלצה שלי, בדקי היטב האם ערכת ביטוחים פרטיים מהסוג האמור. באשר לרשלנות חסרים פרטים לשם בחינת שאלתך, כגון סוג המשטח, כיצד אירעה התאונה, האם היה מפגע או מכשול, האם הודרכת כדבעי ועוד ועוד. גשי לקבלת ייעוץ משפטי. רפואה שלמה, רפאל

fibo4

New member
מיקוד שאלתי

תודה על התשובה. בכל זאת אמקד את השאלה - נניח שאין ברקע אלמנט של רשלנות - האם יש עילה לתביעה רק כי האירוע התרחש שם? (נניח שלסטודיו יש ביטוח). שוב תודה.

ככל ואין רשלנות ולסטודיו יש ביטוח

תלוי על איזה ביטוח אנחנו מדברים. ככל ורכש ביטוח תאונות אישיות ו/או נכות מתאונה ו/או אובדן כושר עבודה (סבירות נמוכה), חשוב שתבקשי לקבל העתק מהביטוחים. קרוב לוודאי שביטוח היחיד שיש לסטודיו זה ביטוח אחריות מקצועית. רפאל

למעלה