שבר בעצם הבריח

שבר בעצם הבריח

לפני שלוש שנים שבר בני את עצם הבריח. מאז מופיעים לו מדי פעם התקפים קצרים של כאב חד מאד. בצילום לא התגלה דבר. יש לי שתי שאלות: א. האם יש דרך לטפל בכאבים מסוג כזה? ב. האם זה עלול להוריד לו פרופיל צבאי? (הוא מודאג) תודה

r a f a g a v

New member
פרופיל צבאי - אותך זה צריך להדאיג

כי... כל מי, שחושש מהורדת הפרופיל שלו ומוכן לסכן חייו בשביל להסתיר פגמים... יש לו בעיה פסיכולוגית...
לגבי הכאבים - מציע לו לבצע סיבובי ידיים, תוך כדי ריכוז מלא בעצם הבריח... 3 סיבובים לכל כיוון * 3 פעמים - בידיים ישרות ואח"כ כנ"ל בידיים כפופות (סיבובי מרפקים... אבל... ה-כ-ל בגבול הכאב. אם כואב = לא טוב!!

בעיות פסיכולוגיות

זה בפורום אחר, לא?
נכון, ובכל זאת הוא מבקש לדעת. ובעניין סיבובי הידיים: שום דבר לא כואב לו זה רק ההתקםים הפתאומיים שבאים בלי שנצליח להבין מה גורם להם. זה יכול להיות אפילו סתם בעת ישיבה בארוחה או בעת הליכה בכל מצב. ולמה שימשכו ההתקפות האלה כבר 3 שנים?

שבר בעצם הבריח

לא אמור לכאוב אחרי מס' שנים, צריך לבדוק מה מקור הכאב ולא לטפל בכאב בפני עצמו. אני לא נותן הערכות פרופיל בפורום.

se122

New member
גם אצלינו ישנה בעייה דומה

בני שבר את עצם הבריח לפני שנתיים ומידי פעם בעיקר בשינויי מזג אויר וממאמצים הוא סובל מכאבים , אולטראסאונד שעשינו לא הראה בעייה מיוחדת, אבל התופעה עדיין קיימת , מהרופא הבנתי גם אני שאין לכך הסבר ממשי והכל נראה תקין, ואין טיפול מיוחד לבעייה. אבל גם הבן שלי מודאג לגבי הפרופיל הצבאי (וכמובן גם אני מכיוון הפוך, האם בינתיים הצלחת להתעדכן או לקבל מידע האם הפרופיל עלול לרדת? אשמח לקבל תגובה

וואו אני לא מאמינה

היום שוב היינו אצל אורטופד, שלישי, שלא שמע על תופעה כזאת ולא מכיר ונתן לנו תחושה שזה מקרה יחיד בעולם. ואת אומרת שגם לכם יש דבר כזה? נרגעתי, לפחות מישהוא שמע על זה. ולא אין לי מושג על פרופיל. אם אשמע אודיע לך.

למעלה