שבר בקרסול בחתונה בגן אירועים

gines 5

New member

שברתי את הקרסול בגן אירועים מסויים בו השתתפתי בחתונה של בן משפחה. יצרתי קשר עם בעל האולם והוא הביע נכונות לקשר אותי לחברת הביטוח שלו אך העדיף שהוא ישלם לי ישירות. השבר שלי קל יחסית בקרסול אך משבית אותי מעבודה למשך כ 6 שבועות מאחר ומקום העבודה לא הצליח למצוא לי סידור לעבוד מהבית או להסיע אותי לשם ישירות. אני הולך להוציא ימי מחלה עבור כל משך הזמן כך שאני "מנצל" את מירב המכסה שנותרה לי. כמו כן על היום הראשון של המחלה עלי לשלם ביום חופש אחד. יש המון דברים מקטנים שנראה שיעלו לי כתוצאה מהפציעה וזאת מבלי לציין את הכאבים שבינתיים יש. בעל האולם ביקש שאפרט ואתן הצעה - מה עלי לעשות וכמה לבקש? אשמח לקבל כל טיפ או הפניה לדוגמאות של "תביעות" דומות.

ehaisraeliadv

New member
שבר בקרסול בגן האירועים

מדבריך לא ברור איך קרה השבר. עצם העובדה שנשבר הקרסול בהיותך בגן לא מלמדת בהכרח על התרשלות של גן האירועים. האם היה מכשול מסויים שגרם לנפילתך ? בהנחה שבעל המקום מוכן להגיע איתך להסדר משום שאכן הוא חושש שתצליח להוכיח רשלנות מצידו, יש לבחון את טיב ההסדר שאליו אתה מגיע. האם הנזק שלך התגבש ? איך אתה יודע שאין לך חס וחלילה נכות כתוצאה מהארוע. יש משמעות רבה (מבחינת גובה הפיצוי) לשאלה אם יש נכות או לא. לשאלתך, יש מרכיבים רבים שיש להביא בחשבון במו"מ לפשרה במקרה כזה: הפסד הכנסות בפועל בעבר (מיום הארוע ועד היום בו חזרת לעבודה) הפסד הכנסות תיאורטי בעתיד (בהנחה שכתוצאה מהשבר תזדקק לטיפולים נוספים או שכושר ההשתכרות שלך נפגם בשל נכות וכיו"ב), הוצאות שונות שהוצאת וכמובן את שיעור הכאב והסבל שנגרמו לך. מומלץ בחום לקבל יעוץ משפטי מעו"ד הבקיא בתחום לפני שחותמים על הסדרים כאלה. קח בחשבון שבעל האולם כנראה כבר התנסה בסוג כזה של תביעות והוא יודע בפני מה הוא עומד. אתה, לעומת זאת, עשוי להסכים לפיצוי כלשהו שיכול ויקפח אותך. בהצלחה. אלי הישראלי, עו"ד

ראשית כל, מאחלת לך החלמה מהירה. שנית, היקף הפיצוי תלוי מנזק שנגרם לך הלכה למעשה, לכן ככל שתחליט לנהל את תביעתך בעצמך, קודם כל עלייך להיות בטוח שלא נגרמה לך נכות צמיתה, שיש בה להשליך על תפקודך העתידי. שכן ככל שנגרמה לך נכות, לדוגמא חיבור גרוע של השבר, לכך יכולות להיות השלכות על תפקודך העתידי, הייתי מייעצת לך לקחת עורך דין, המתמחה בתחום. לא מסרת כל פרט לגבי עבודתך, האם מדובר בעבודה הכרוכה במאמץ פיזי, האם מדובר בעבודה הכרוכה בעמידה והליכות מרובות או לחילופין עבודה משרדית? נסיבות קרות התאונה, מאוד חשובות - האם הייתה התרשלות מצד אולם האירועים, האם החלקת בגלל שלולית או לחילופין היית הגורם לתאונה, בשל התנהגות פזיזה מסויימת מצדך? לבינתיים הייתי מייעצת לך להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי - תביעה לדמי תאונה - המיועדת למקרים בהם נפגע כושר ההשתכרות של נפגע ולא בשל תאונת עבודה. מצרפת את טופס התביעה. פרטים נוספים אתה יכול לקבל באתר המוסד לביטוח לאומי

למעלה