לאברמלה
ובכן, למה בדיוק נפלת בגדול ? תבין, ששבתאי ויופיטר ביחד שייכים לתת מערכת בתוך הסמלים האסטרולוגים, הקשורה יותר לחיבור שלנו לחברה. הם עובדים כצמד, אבל הם לא שייכים לקבוצת הפלנטות האישיות - שמש ירח מרקורי וונוס ומרס. זוית קשה של שבתאי מול אחד מהם היא משמעותית. זה מול זה במפת הלידה - נו, מילא. סך הכל מדובר בכוכבים לא אישיים, שמייצגים יותר מגמות. הציר 3-9 הוא ציר התקשורת שלנו. בית 3 מייצג את התקשורת הפשוטה עם הסביבה הקרובה, ויופיטר שם דווקא נחמד, כי הוא מאפשר לך תקשורת יומיומית יפה במהירות הבזק, וגם אוהבים אותך שם.. שבתאי ממול מייצג יותר את הצורך למסגר דברים, ללמוד בצורה מסודרת מאוד (שעלולה גם להיות בעייתית ולהביא איתה הרבה מרדנות מול מסגרות, מה שיביא את הלימודים רק בגילאים יותר מאוחרים) ואיזשהי פסימית ביחס לגישה לעולם בכלל. גם מול נפטון זה לא נורא, ואולי דווקא טוב, לשים משהו ריאלי מול כל האשליות האלה. למי עוד יש כזו מולות ? פחות או יותר, לכל מי שנולד בשנה שלך, ו 12 שנים לפניך (כי יופיטר נמצא שנה במזל ומשלים מזל כל 12 שנים). ממש אין לי בראש אף מפורסם ואני גם לא ממש יודע איפה להסתכל, אבל תאמין לי - לפי המודעות שהפגנת במודעה, קטן עליך.