שבתאי! זה לא פייר!! :-(

diki100

New member
שבתאי! זה לא פייר!! :-(

הבטחת שאם אני אענה לך על שאלה.. ועניתי! אתה תגיד לי איזה מזלות מתאימים למזל דגים עדיין מחכה לתשובה, דקלה נ.ב. זה לידיעה כללית מה אסור להרחיב קצת את הידע?????

הבטחתי ולכן אקיים...

הדגים והאהבה (המזלות לא לפי סדרם הקבוע, עמך הסליחה..) הבתולה הוא הפרטנר הטבעי שלכם, בהיותו ממוקם קוטבי לכם בגלגל המזלות, ולכן נחשב למשלים אותכם בתכונותיו. בתולה ייתנו לכם רומן יציב וקבוע.. הכל בטוח ושום דבר לא הרסני ;-). מה שכן.. ביקורתיותם הטיפוסית יכולה להיות טעם לפגם. השור גם הוא טיפוס יציב, שייתן לכם תחושת ביטחון טובה. הוא יהיה בן זוג נאמן כמו שאתם דורשים וצריכים, ואף פעם לא יפזול ל``אבוס`` השכן. האומנות והיצירה הם תחומי עניין משותפים. עם הקשת יש לנו בעייה! הם רוצים באהבה מרחב מחייה מכם.. וזה בדיוק מה שאזל אצלכם במלאי! הם לא אוהבים להיסחף עמוק מידי בתחום הזה.. ועל כן, אולי כדאי לתת להם את החופש שהם דורשים... ולא להתקרב! על האריה אפשר לסמוך שייתן לכם קצת תחושת ביטחון במלכותיות שלו. אני לא הייתי ממליץ עם זאת על קשר איתו.. את לא רוצה לגמור כארוחה דשנה על הצלחת שלו, נכון?! העקרב גם הוא פרטנר לא מומלץ.. קשר כזה יהיה יותר מידי עמוק מבחינת הקשר ויאבד כל פופורציה והעגנות במציאות, וכך, במקום לעלות על פני המים - תטבעו עמוק בתוכם (מסתבר שגם דגים טובעים אחרי בילוי עם עקרב). הם לא ישלחו לכם פרחים ושוקולדים, כמו שאתם אוהבים.. אולי יטלטלו אתכם חזק מצד לצד! כשהם ייראו שזה לא הולך.. הם יילכו - כשאתם נשארתם אם פה פעור (לא לבלוע מים בבקשה)... ומה בקשר לשאר המזלות?? מזל טלה יגרום לכם סחרחורת... קשר איתו יהיה מהיר מידי - אבל.. שווה לנסות. תאומים.. לא נראה לי! קשר עם היצור הזה ומרוצתו חסרת הרסן, עלולה לפגוע בחולמניותכם ורגישותכם. אתם צריכים מישהו מאופק.. ותאומים הוא לא כזה, גם אם בלשון המעטה! סרטנים.. שידוך מעניין!! המופנמות והרגישות שלכם תצמיח אהבת אמת... מומלץ לנסות עם אופציה להארכה. מה עם המאזניים.. יכול להיות נחמד.. אבל לא! שניכם חסרי ביטחון - ולא זה השידוך שיגרום לכם ללילות חסרי שינה (אם את מבינה למה אני מתכוון ;-)) גדי זה טוב! הוא סמכותי, מסודר, יציב, אחראי ושאפתן. תתפלאו אבל אלו הן בדיוק התכונות המשלימות אתכם. רומן עם דלי הוא רומנטי.. אבל לא מעשי! אפשר לנסות, יהיו הרבה שיחות נפש לאורך הלילה, הרבה טיולים רומנטיים לאור הירח. רומן מהאגדות! מעשי? לא! מה לגבי רומן עם דגים כמוכם? עשר, נפלא, בינגו! אם המכשפה הרעה תבוא היא תחטוף התקף לב מקנאה.. בהצלחה.. ומקווה שעניתי לך על השאלה.. שבי

ולסיכום מגילת אסתר...

בתולה, שור, גדי, דגים,סרטן, אפשר גם דלי וטלה ואולי אולי עקרב- כן!! תאומים, אריה, מאזניים, קשת - אזהרה!! לא להתקרב!! שמור מרחק!!

למעלה