שבתאי חוזר להילוכו הרגיל B-)

שבתאי חוזר להילוכו הרגיל B-)

וואו... כמה זמן שלא הייתי פה!!! איזה שבועיים בערך!! בטח התגעגעתם אליי, נכון יאיר? (;-)) בכל אופן - אל תדאגו.. אתם לא תראו אותי באותה תדירות כמו קודם (שוב יאיר - DON`T WORRY), אבל יש כמה דברים שאני צריך לסגור... שנתחיל? 1. התנצלותי הכנה ליאיר - אכן לא מצאתי מחקר שמוכיח שהמראה החיצוני טמון במפת הלידה, ועל כן אנא קבל סליחתי שרבתי איתך - בכל אופן, אני מקווה שאתה מבין שכמו שאני לא הוכחתי לך שהטענה שלי נכונה - אתה לא ממש הוכחת ההיפך... אז אני את דעותיי אשמור - וכל עוד לא הוכחה אשמתי - אני עדיין חף מפשע, אבל להתנצל על ה``מריבה`` הקטנה אני מתנצל כי היא הייתה מיותרת (אבל צריך שניים לטנגו, הלא כן, יאיר?) 2. אם אנחנו (לפחות אני) בשוונג של התנצלויות - אני אנצל את הבמה אם איי פעם העלבתי מישהו, סורי, זה בטח לא היה בכוונה! 3. אני חייב להגיד משהו - אני רואה שמאז שעזבתי (וגם טקסר מתחיל להתאדות) הפורום חוזר לפורמליות הישנה שלו - ומי יודע - אולי שגרה זה בכל זאת טוב... אבל כבן מזל תאומים אני רואה ש``הפלפל`` אבד - הפורום שוב אותו פורום אסטרולוגי (והלא זה תפקידו אחרי ככלות הכל). ומה שאני בעצם מנסה לומר, במיוחד לך יאיר, שכנראה צדקת באומרך שמי שלא אוהב חום שלא ייכנס למטבח - אבל לפעמים חייבים לבשל, ולא תמיד עושים את מה שאוהבים לעשות - THAT`S HOW LIFE IS. חשבתי לתת קצת גוון נוסף לפורמליות הזו של שאלה של אדון קוקוריקו, תשובה של יאיר... וחוזר חלילה. מכיוון שדיי קיבלתי ממך תחושה ``שזה לא במקום`` - אני לוקח צעד אחד אחורה, ואולי זה באמת לא בשבילי... אני לא אוהב שיעמום, זו הבעיה שלי. שלא תבין לא נכון - אני ממשיך לשוטט פה - אענה לאנשים שאתה אולי רואה לנכון להתעלם מהם, וגם אחלוק מידי פעם על דעתך (הרי אנחנו לא תמימי דעים). אז זהו לבינתיים בהקשר לנוכחותי... ואולי השתנתי בטריטוריה לא לי - אני בטיפשותי חשבתי שפורום זה לכולם - כנראה שהלכתי שולל אחרי השם.. 4. ליטל (שלי...) ה- ICQ שלי נמחק כי המחשב שלי פורמט... בכל אופן אשמח אם תרשמי לי עוד פעם את המספר.. ;-) זהו! ברצוני להודות ליאיר, טליה טל שהעשירה מאוד את ידיעותיי (אהבתי את תשובותייך) ולכל מי שהתייחס לתשובותיי, ואני לשאלותיו... בכבוד רב, שבתאי בהילוך רגיל (כמה אפשר לסגת?!) :)

אהלן שבתאי - ברוך הבא

באמת ברוכים הבאים, ו.. ברוכים הנשארים.. כמו כל פורום, גם כאן יש עליות וירידות, ובשבוע האחרון יש המון תקלות טכניות - בונים משהו בתפוז מחדש - ולכן היה קשה להכנס לפורום, קל וחומר להשאיר שאלות ותשובות. ולגבי השאר - קיבלתי את העקיצות ברוח טובה, שכן תמיד היית מקובל ותמיד שמחתי על נוכחותך, ובאמת באמת הפורום לכולם ובשביל כולם, כל זמן ששומרים על לשון נקיה, וכמובן ששמחתי שענית על השאלות של אז - - ואני מזמין אותך מחדש להכנס ולהשאר, לענות על כל מה שאתה רוצה - אתי או בלעדי - ולנהל דיאלוג כזה או אחר בצורה כיפית כמו ש.. עושים בפורום. אישית, אני מאוד שמח שבאת, ומקוה מאוד שתשאר, ואת זה אני באמת אומר מכל הלב.. יאיר

אווווווווווו....

אני מתחיל להסמיק... חבל שאין סמיילי כזה... אבל לא משנה - תסתפק בסמיילי אחר: :) אז ברוכים הנמצאים... אתם עוד תשמעו ממני ;-) שבי

Tal_Ya_Tal

New member
ווואאווו, שבי B-)

כנראה שסאטורן, שנכנס לתאומים ב 20.4- באמת `עשה לך משהו` סססתתתתתתתאאאאאאאםםםם. נהניתי לקרוא את הודעתך ואני מתנצלת אם הייתי מן התורמים לנסיגתך מהפורומים, לפחות על פי TKSR, תגובתי לשאלתך הייתה פוגעת (כך הוא טען) ואילו אתה, כלל לא הגבת!?! :-( אז למרות שלא מצאתי שום זיקה לכך, איך אמרת, אנחנו כבר בשוונג וסליחה שאני מתפרצת,יאיר, סתם כך, אבל חשבתי שאולי מישהו יתעניין ב: מפגשי מדיטציה שבועיים בראשל``צ. כל יום א` 20:30 לקבלת פרטים נוספים, פנו אלי בדואר האלקטרוני: [email protected] או בכתובת המופיעה כאן. L&L TALYA

על שבתאי, טקסר ותאומים...

אכן שבתאי עבר לתאומים - אבל רק צרות הוא הביא עמו!!! :-( ובאמת שלא נסגתי מהפורום בגלל שנפגעתי או הועלבתי... או משהו כזה... פשוט המחשב שלי נהרס! קורה, לא? ובקשר לטקסר... כן קראתי שהוא אומר שנעלבתי... ודווקא כן הגבתי (שלושה סימני קריאה!!!), פשוט עד שהספקתי ההודעה עברה כמה דפים אחורה.. ונראה שבפורום של תפוז, כשהודעה ``נדחקת`` לעמוד ``הקודם`` - היא לא ממש חוזרת להתחלה כשמוסיפים ``הודעה חדשה``... הקיצר - חזרי שניים שלושה עמודים קודם בפורום שלך, ותראי שהגבתי! בתמציתיות - לא נעלבתי.. וגם אין לי מושג למה הוא חשב ככה... טקסר?! תסביר! ANYWAY, אני גם שמח לשמוע ממך - מקווה לשמוע עוד מהניסיון שלך (ואחרים) עד אז יהיה שלום שבי ;-)

גב

New member
הודעה חדשה בעמוד הקודם!

תודה שבתאי על שמשכת את תשומת ליבי לכך שהודעותי החדשות (הפורמליסטיות)נדחקו לעמוד הקודם.

עדיין אין לי איי סי קיו...

אני מתעצל להוריד אותו :-( בכל אופן, כנראה שאני אתקין אותו מדיסק של חבר שלי - אבל עד אז - סבלנות!!! אז מה נשמע איתך? שבי

למעלה