שבתי! (+ הערות\הארות בבקשה?)

Jenkins

New member
שבתי! (+ הערות\הארות בבקשה?)

אחרי... שבוע ויום (שלי נראו כמו נצח), החזרתי את הבלוג שלי. לא ידוע, אבל הורדתי אותו מיאוש, כשפתאום הבנתי כמה שאני מתגעגעת לבלוג... בכל מקרה, הערות\הארות על העיצוב? פליייייז?

שאנטיdos

New member
בהחלט...

אני לא אוהב אנגלית... ושנית מאיפה כולם לוקחים את התמונות המיוחדות האלה בצד?

Jenkins

New member
טופ ../images/Emo13.gif

הבלוג שלי התחיל באנגלית (לפני כיותר משנה וחצי), ומאחר ואחוז רחב מהקוראים שלי הם לא מהארץ, הוא גם ישאר כך. לעומת זאת אני מתכננת להתחיל אחד נוסף בעברית. התמונות שאני משתמשת בהם הן של שחקנים\אנשים שאני אוהבת. נוכחית אלה ג´וש הארטנט ויואן מקגרגור בתמונת פרומו לבלק הוק דאון (black hawk down). מעיין

ohad m

New member
אוהד

ממש תחיית המתים!
טוב לראות שחזרת, ובקשר לבלוג בעברית - אני מזהיר אותך מראש, לא תצליחי להחזיק בשניהם בו זמנית ולא כדאי שתתחילי אם אין לך מה לכתוב. אוהב אותך אוהד

איה@

New member
מעיין - גם אנחנו התגעגענו ../images/Emo24.gif

העיצוב נראה אחלה! תודיעי לי אם את רוצה שאחזיר אותך לעמוד הקישורים.
איה.

Jenkins

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אוהד- זאת אחת הסיבות שלא התחלתי עם זה... בקושי אני מחזיקה אחד על הקצה, אז עוד אחד? הממ! אבל זה בעברית יכול להיות יותר פרטי... איה-
ובוודאי שאני רוצה לחזור לשם! איך פקפקת?

veredgf

New member
אני אהבתי ../images/Emo13.gif (והשתלטות הבלוג ...)

את העיצוב- ובכלל, בלוג של ישראלית באנגלית מוצא חן בעיני... אני בכלל תוהה מה עושים אם לא בא לכתוב... היה לי שבוע מאוד עמוס, לדוגמא, ויש לי המון מחויבויות אינטרנטיות... המון דואר שאני חייבת לאנשים... מצאתי את עצמי מרגישה שהאינטרנט השתלט עלי פתאום ומשום מה העניין דיכא אותי... לא התחשק לי לתת התייחסות לאינטרנט בסוף השבוע הזה... רציתי שהעניינים הוירטואליים ימתינו לשם שינוי... אז מה עושים אם האינטרנט... הבלוג... משתלטים עלינו? ורד

איה@

New member
מוציאים את האינטרנט לחופש ../images/Emo133.gif

אני חושבת שאם לא בא.....אז לא. אם זה יהפוך להיות חובה - כל הכיף והקסם יעלם. קשה לי להאמין שזה יקרה לי........אם אני רחוקה מהמחשב שלי לכמה שעות אני מרגישה דיגדוג באצבעות ולא טוב לי. אבל - אם אקלע לכזה מצב (שלא יתחשק לי) אני חושבת שאכניס הודעה של כמה משפטים שיסבירו לאן נעלמתי, ובערך מתי אשוב. ואצא לי לחופשה
איה.

Jenkins

New member
מה שאיה אמרה!

פשוט יוצאים לחופשה. אני עשיתי חצי-חופשה, כלומר הפסקתי את הבלוג אבל לא את האינטרנט (כאילו שאני יכולה...) וזה היה ממש חביב.

למעלה