שבתי! ועימי הפתעות!

שבתי! ועימי הפתעות! ../images/Emo6.gif

טוב.. אז לא באמת הפתעות.. אבל, שבתי! למי שזוכר ולמי שלא-- שלום שלום
אני הדר בת 20 מהרצליה משוחררת ובעלת עבודה.

מיטללל

New member
יש לי חדשות רעות וחדשות טובות-

רק אני זוכרת אותך
בכל מקרה, מה שלומך מותק
איך השתחררת כבר
יא צעירה
איך הולך
איפה התחלת לעבוד
את עדיין מעריצה של אודטה

יש לי תשובות טובות ותשובות טובות../images/Emo3.gif

מה רק את?! ואוו. טוב. המ. שיהיה. אני בסדר אני, כן כן, הספקתי להשתחרר בפברואר האחרון (עבר הרבה זמן, אה?) הולך טוב. הספקתי לעשות פסיכומטרי, למרר לעצמי את החיים איתו ועם התוצאה שלו (ככה זה לקויי למידה.. סבל סבל כל הזמן), ואז להגיע למסקנה שאני לא צריכה אותו בכלל בשביל מה שאני רוצה ללמוד (שגם לזה לקח לי דיי הרבה זמן להגיע). אני עובדת בסקווש בהרצליה. נחמד לי מאוד
שזה נדיר לעבודה, אז אני מאושרת. הספקתי גם שיפטרו אותי לפני שהתחלתי לעבוד שם, מסתבר שאני לא יודעת לשקר טוב.. שיווק ואני זה לא שוס. אודטה.. כמה זמן לא ראיתי את האישה והטיפים.. אני משערת שהיא עדיין מפגרת. את בטח תשמחי לשמוע שנסעתי עם חברתי יום אחד והיא הייתה באוטו מאחורי מדברת ללא דיבורית.. כן כן, הייתה לי הזדמנות להשמיד אותה ולא עשיתי זאת. על כך אענש בתשעת מדורי גהנום. אבל עד אז יש זמן (טפו טפו טפו) מה איתך?!?!
מה את עושה בחיים?

מיטללל

New member
אני לא מספיקה ?!

א. השתחררתי טיפונת אחריך. עבדתי תקופה מסוימת בגלידריה (שיא חיי
) ואני מתחילה עבודה חדשה ב: 1.8. בינתיים אני שומרת על הילדים הכי יפים בגוש דן :) ב. אני מה זה למדתי לשקר שקרים לבנים ולשווק דברים בצבא אם תרצי הדרכה, דברי איתי :) ג. מה את רוצה ללמוד? ומתי? בספטמבר הבא?... ד. אהההה נחשי את מי ראיתי אתמול ברחבי ת"א?! את מיקי בוגנים!!! את מקנאה?

למה בסעיפים? חלק מטכניקת שיווק? ../images/Emo13.gif

בטח שאת מספיקה!
אז אני אנסה גם.. א. חה חה! ואני צעירה!? (אז מה אם אולי חתמת קבע וכאלה..?) גלידריה נשמע שוס. אבל לא אכלת גלידה כל היום? אני הייתי מתפגרת שם. איזו עבודה? או ששוב משהו חסוי שאת לא יכולה לדבר עליו
? ב. נחשוב על זה.. אני צריכה לראות איך העניינים מתקדמים. ג. עיצוב תעשייתי, לא השנה, שנה הבאה. בשנה הקרובה אני עושה מכינה שבה אני אכין את התיק עבודות. ד. לא מקנאה. אין על אודטה בלי דיבורית.. זה בכלל לא מתחרה!!

מיטללל

New member
הכל כדי שיהיה לך נעים בעין ../images/Emo13.gif

א. העיקר שנגמר עידן המדים
ב. אני לא אוהבת גלידה. חוץ מווניל, אבל גם מזה אחרי כפית אחד נמאס לי, אז היה בסדר :) ג. כן, בהחלט יש על זה צו איסור פרסום :) אני רק יכולה לאמור שמעורב בזה מחשב, טלפון ומזגן, לעוד פרטים- שלחי מסר (קמצניה) ד. שיהיה בהצלחה ובכיף :) ה. עייני בסעיף ד'. ו. תאכלס, צודקת. אגב, איזה חמוד מתיו מקונאי (לא יודעת איך כותבים את השם משפחה שלו) ז. חלומות פז :)

lb22

New member
אחח מיטל זה דוקר בעין ....

כפית אחד? מה קרה לפסיכומטרי :) סתם סתם ... מה קרה אתן לא ישנות?

נועם m

New member
את לא אוהבת גלידה??

איך אפשר? אני נעלבת בשבילה
רגע- לא הזדעזעתי מזה כבר פעם? זכור לי במעומעם. אח... הזיקנה, הזיקנה...

מיטללל

New member
אני לא שונאת

פשוט נמאס לי אחרי כפית אחת ( לירן, קודם זו הייתה שגיאה כי הקלדתי מהר, סליחה :) ) יש לי עוד מאכלים כאלה, כמו ספגטי לדוגמא.

את מוזרה!!!

גלידה זה גאוני!!!!!!!!!! אני עוד אפנה לאודטה בקשר לטיפ לזה! חכי חכי! אני אשפיל אותך (ואת עצמי) בשידור חי!

עין ימין או שמאל?

א. אכן כן!!! אההה כמה כיף ב. בושה לאנושות. לא אוהבת גלידה. גם כן.. ג. יש לי תחושה שאני יודעת מה זה
חיחי משעשע. ד. רב תודות! אני גם בקרוב מאוד אהיה בניו יורק ל20 יום ה. יא בטטה ו. אכן חמוד
ז. חלומות אודטה ממליצה על טיפ למרק.

מיטללל

New member
הכחולה...

אין לי כ"כ מענה הולם לאבגדהוז שלנו. אז נסכם בכך שאני באמת שמחה ששבת אלינו :) נוסיף שהעייפות ברחה לי לפתע :/ ונקנח בכך שהיום אכלתי מרק מה זה טעים.

../images/Emo13.gif

תודה תודה אני מקווה שאני אצליח לדבוק הפעם. ולא להיות מפגרת. אוו איזה מרק? ספרי דודה! ספרי!

למעלה