שבתי כדי לספר משהו...

שבתי כדי לספר משהו...

אם מישהו זוכר מה שסיפרתי על עצמי , זה שלא אכלתי שנים במסעדה וזה ...
אז היום אכלתי והנה אני שבה כדי לדווח . מסעדה איטלקית עממיקו . . היה ממש טעים . וכן , אני עדיין הרבה מתחת לקו העוני על הנייר .
עבור 80 שקלים , אכלנו פיצה אישית, צלחת פסטה מוקרמת , וסלט יווני . אחר כך עוד השארנו טיפ. אני מודה שלא הייתי בכל מסעדות העולם על שפע האופנות שיש באוכל , אבל נורא נורא , נורררא אהבתי היום אחה"צ לאכול במסעדה הזו . זה לא היה האוכל , אלא האוירה, הריהוט (עץ מלא ) והחביבות של המלצרים . סתם חשבתי לשתף

השארתי טיפ של 10 שקלים חוץ מזה .

דווקא קפה איטלקי

אספרסו יקר/ה , אם היינו חברים הייתי ממליצה לך לגשת לשם בפעם הבאה שאת/ה בביקור מולדת.

weddi

New member
חשבתי שאנשים מתחת לקו העוני גרים באוטו

או מקסימום בצריף
לא עדיף שתחסכי את ה-80 שקל האלו בשביל דיור הולם??

kobica1

New member
רק רציתי להגיד

שאני מאוד מבקש לשמור את השירשור הזה בטעם טוב אחרת יסגרו אותנו פה ויעבירו אותנו חלילה לפייס שמה יחליט הקומיסר מי לחיים ומי למוות.

לישנונה - מחזק את ידך - תמשיכי לדווח. אני מחכה לשירשור בוא את נלהבת מנייר טואלט איכותי!

אופס..

מישהו שוכח את העברית .הנכדים אם יהיו כבר לא ידעו עברית בכלל , וכנראה גם קצת יתביישו , שהיתה סבתא/סבא יהודי. רק תתפללו שהם לא יצטרפו למפלגה הנאצית.

רמז : חפשו בגוגל "עובדה" עם אילנה דיין

רק רציתי להגיד

שכמה אנשים פה כנראה ממורמרים למרות כל מנעמי חו"ל.

makes you wander

איך זה , שלמרות הכל כל כך איכותי , אתם עדיין נכנסים באופן אדוק כמעט לפורום של אנשים שרוצים לחזור לארץ המקסימה שלנו?
תהנה מנייר הטואלט :) שמעתי שבמלונות פאר הוא אפילו יותר לבן. חח.

weddi

New member
אני בפורום כי אני רוצה לחזור לארץ

כנראה שבארץ גם לא כל כך רע. אפילו אם אני אחיה מתחת לקו העוני, עדיין אוכל ללכת למסעדות איטלקיות, לנסוע (או לצעוד) לחופשות בחו"ל ואפילו אם לא יהיה לי כסף למחשב, אוכל להתגנב אל השכנים באישון לילה ולהשתמש בשלהם

רמת חיים מצויינת. לא ברור לי למה אנשי קו העוני אוהבים להתקשר ליוסי סיאס כל לילה ולבכות לו בטלפון על כמה שרע

לא ברור לי

למה יש לך סרטים רעים בראש ? ומעניין שאת יודעת כבר הכל על חיי , ולפי זה גם אני יודעת , שאת טרנס ג'נדר (בכל זאת כתוב שאת זכר ) , שמבלה בלאס וגאס ?

weddi

New member
אסור להיות טראנסג'נדר??

או שאני לא אתקבל בגלל זה אל מתחת לקו העוני
אולי לא יכניסו אותי למסעדה איטלקית שבה משלמים 80 ש"ח כולל טיפ?

בסה"כ שאלתי כמה שאלות תמימות

תסלחי אם לא אגיב לתשובה הבאה שלך?

בינתים , אני פה בארץ ישראל ואת איי שם בנכר .
שיהיה לך יום טוב, שבת שלום , ושתהיי יום אחד מאושרת מספיק , כדי לא לכתוב תגובות ציניות בנסיון לפגוע באחרים .

עגלות

מחפשים את הכסף הגדול? בעזרת עבודה בעגלות בקנדה תשיגו אותו

אין הרבה צעירים ישראלים שמשתחררים מהצבא ולא חולמים לעשות את המכה הגדולה באמצעות איזה רעיון מבריק שיצוץ להם פתאום, המצאה של פטנט או הצלחה כבירה בעסקים. הבעיה, שאף אחד לא באמת ערוך ומוכן לעבודה הקשה ולהוצאות הכספיות שכל אלה דורשים בגיל 21. אז איך בכל זאת אפשר לזרז את העושר? עגלות בקנדה, זו התשובה.
עבודה בעגלות בקנדה, כמה זה פשוט

המוצרים העומדים למכירה בכל עגלות בקנדה הם ברוב המקרים מוצרי ים המלח המטפחים ומרגיעים את העור, אביזרי יופי שונים כמו מסרקים או סיכות מיוחדות, צעצועים למיניהם למגוון רחב של גילאים וכל מיני המצאות חדשניות ויחודיות כאלה ואחרות.

את העגלות מציבים בקניונים שבערים המרכזיות. הקניון הוא מוקד משיכה גדול ללקוחות רבים, הן מקומיים והן תיירים המחפשים אחר מזכרות ומתנות, ולכן אפשרויות הרווח בעבודה מסוג זה הן בלתי מוגבלות.

גם אתם יכולים למצוא עבודה במכירות, העבודה שתכניס לכם סכום כסף גבוה יותר מכל אחת אחרת שתמצאו בחו"ל ללא צורך בהרבה ניסיון או הכשרה, ידע או מקצועיות. המטרה העיקרית שלכם תהיה למכור כמה שיותר, כאשר כל מוצר שתמכרו יזכה אתכם בעמלה יפה. ככל שתהיו אסרטיביים יותר ועקשנים, כך תגדילו את הסיכויים שלכם לקבל משכורת גבוהה בסוף השבוע. במכירות, הכול תלוי בכם!

מה שעל כל אחד שרוצה למצוא עבודה בעגלות בקנדה לעשות קודם, הוא לבחור מתוך מגוון של חברות השמה את החברה האמינה, המקצועית והמנוסה ביותר שתדע להתאים את העבודה לצרכים שלו. הצעד הבא יכלול השגת כל האישורים שתצטרכו עבור הנסיעה; אישורי עבודה, ויזה וכדומה, כשלצורך העניין תוכלו להיעזר גם במעסיק או החברה שהחלטתם לעבוד עבורה.

http://www.israeli-marinas.co.il/

למעלה