שבתי כדי לעדכן.

libiבבית

New member
שבתי כדי לעדכן.

היינו באזור ציריך , אני והילדה , והיה....חלומי

carlimi

New member
אם אני זוכרת נכון

היא נסעה עם ילדה בת 5-6 לכמה חודשים ..
כיף לשמוע שהיה חלומי.

libiבבית

New member
היי בנות , לא לכמה חודשים , אלא לשלושה שבועות

הייתי אחוזת חרדות , פחדים וסרטי אימה , ואתן עודדתן אותי.

הסרטים ליוו אותי גם בשוויץ , עד שלקראת הסוף הגעתי לתובנה -שוויץ היא בעצם קיבוץ שהתחפש למדינה . הכל ירוק , ורגוע , ורק אני עם הסרטים שלי (שהבאתי מבית אבא..בעצם אמא)

בקיצור , היה כל כך יפה ונפלא . ושונה.... היה טוב לנדוד , היה טוב לחזור . הייתי עם הילדה 24/7 , אז עכשיו אני מרשה לעצמי לנוח קצת...

למי שצמה ביום ראשון -צום קל , ולכולנו קיץ טוב
ותודה.

איזה דרך עברת,

כל הכבוד לך, ואני שמחה שאנחנו פה עודדנו אותך לעשות זאת. זאת חוויה נפלאה ואת לקחת אותה בשתי ידיים

הפחדים שלנו הם המקלות בגלגלים שלנו. אני אומרת את זה מנסיון מר עם פחדים. היום אני חיה איתם בשלום, אבל לא נותנת להם לנהל אותי.

אני בטוחה שאת מה שחווית בחופשה הזאת תקחי איתך לעוד מקומות בחיים ומאחלת לך חיים נפלאים

libiבבית

New member
אמן , תודה

איך אמר דוקטור סוס ? אם יוצאים , מגיעים למקומות נפלאים.
אנחנו מהלא מוגדרים -כלומר , אני לא מבית דתי ואפילו לא גדלתי בחינוך דתי , אבל מחוברת חזק לרוח היהודית. עכשיו תקופת בין המיצרים . תקופה קשה, שבה אני מוצאת את עצמי בוכה על מה שעובר ועבר העם שלי , וכנראה עוד יעבור. אז התשובה לזה , היא כמו שאמר הרב קוק להרבות באהבת חינם .

ברוח הזו , אני אוהבת אתכן בנות, ומאחלת שמחה , בריאות ואהבה.

אני די רחוקה מהיהדות, אז לימדת אותי לפחות, משהוא חדש.

אהבת חינם זה טוב, ואני אישית מרגישה שמי שנותן, מקבל חזרה

ואת: אם יוצאים, מגיעים למקומות נפלאים, אני אוהבת מאוד מאוד
ואת הוכחת את זה הקיץ בגדול

libiבבית

New member

...שנזכה (לאהבת חינם)

זה בכלל לא פשוט. כלומר , אולי , לי לפחות קל לאהוב אנשים שכנראה לא אפגוש בחיים , באיזה פורום , אבל אהבת חינם לשכנים , לאנשים שתפיסתם הפוליטית שונה , ואפילו למשפחה שלפעמים מעצבנת. כאן צריך עבודה .

המון תודה על הפירגון .

למעלה