שבתי מהגלות - ואני מבינה שחסרתי פה

mother cat

New member
שבתי מהגלות - ואני מבינה שחסרתי פה

אז אתחיל בלענות לכל הטענות - כן, אמרתי שאני אשוב אחרי סוכות. לא התחייבתי לתאריך מסויים כי ידעתי מנסיון עבר שאי אפשר לחזור לפעילות בפורום ברגע שהמטוס נוחת. יש לי עבודה במשרה מלאה שגם בה חסרתי והייתי צריכה להשלים פערים בה. יש לי שני ילדים קטנים שלמרות שלא נסעתי רחוק סבלו קצת מג'ט לג - שהתבטא בזה שבמשך שבוע לא הלכו לישון לפני חצות... מה שאומר שאני לא הייתי פנויה לפני חצות לשום דבר... שלא לדבר על סידור בית, כביסות, וכו' שצריך לעשות כשחוזרים מחופשה. אני רוצה להזכיר לכולם שמנהלי פורום תפוז עושים זאת בהתנדבות ובזמנם הפנוי, ומה לעשות שיש להם גם חיים!

ועכשיו למה שהתכוונתי לכתוב לפני שפתחתי את הפורום וראיתי את הגתובות:

היה שבועיים וקצת של הרבה משפחתיות. היה נחמד לראות איך משפחתי המורחבת בחו"ל מקבלת את ילדי החורגים. היתה גם מסיבה משפחתית גדולה עם כל המפשחה המאד מורחבת (יש לי 5 דודים, מלא בני דודים, ילדיהם וכו'...) ולהפתעתינו גילינו שבני החורג משחק משחק רשת עם בן-דוד שלי, בלי שידעו... הרבה קשרי פייסבוק נרקמו בנסיעה הזו.
חוץ מזה גם היה מאד קשה - הגדול סרב לקום בבקרים מה שעשה את החיים מאד קשים. הבת מצווש היתה קשה בכל מיני דברים, כולל טנטרום שלא היה מבייש בן שנתיים באחד הימים. הקטנטונת התגלתה כמקיאה סדרתית בנסיעות. איכס.

אז עכשיו חזרתי, כולנו מתאפסים חזרה לחיים. עד לנסיון הבא לחופשה משפחתית...

ornme

New member
ברוכה השבה. עם כל הקשיים, דווקא נשמע כמו כיף...

קשה להתנייד עם מתבגרים בגלל שעות שינה ומצבי רוח,
קשה להתנייד עם תינוקות בגלל קשיים פיזיים שלהם,
ואת עשית את זה גם עם מתבגרים וגם עם תינוקת!!!
חשוב שנרקמו קשרים. נכסים אמיתיים.

לגבי "התגובות":
אדם אחד, אולי שניים, ולא מדובר בפעילי הפורום או בוותיקיו.
בקטנה.
פשוט כך. פרופורציה. ואין צורך בהתנצלויות.

1Shir

New member
ברוך שובך

אולי באמת יש אנשים שהמושגים "עבודה" "משפחה" "אחזקת בית" עד כדי כך לא מוכרים להם בחייהם עד שהם מוצאים את הפנאי והזמן לפתח תחושות קשות עזות (הייתי מהמרת על קנאה) כלפי מכרים וירטואליים
זה די עצוב כשחושבים על זה

מדוע את כל כך כועסת דף חדש?

מנהלת הפורום לדעתי מתנהלת באופן עדין ואופטימיזציה לכל הכותבים. כולנו מתמודדים עם מציאות מורכבת ולא קלה הפורום מהווה עבורי מקום מפלט לקבל תמיכה שאני מאוד מעריכה והחתול גם נתנה לי לא מעט עצות טובות. ...אם יש לך קושי או בעיה אישית עם המנהלת את יכולה לפנות אליה במסר ולא להשתלב בפראות.

דף חדש4

New member
זה מתסכל שיש פורום עם נושא שמתאים לי אבל מנהלת שלא מתאימה לי

אני בפרק ב. יש הרבה נושאים שהייתי שמחה להעלות והרבה כותבים שהייתי שמחה לקרוא ולהגיב להם בנושא זה שקרוב לליבי
אבל מנהל הפורום קובע מאד את האפשרות שלי להשתתף. אם זה בן אדם שאני מעריכה אותו כלא מתאים לנהל את הפורום, מכל מני סיבות
אני לא אשתתף בו. ואמא חתולה בעיני לא ראויה לנהל. אין לה את הכח לזה- לא מבחינת השקעה, לא שאר רוח, לא אנטליגנציה, לא נסיון חיים- לא כלום.
אז לכן אני כועסת. אבל מן הסתם- זו בעיה שלי. אדיר רגליי מפורום זה עד שיהיה שנוי.

mother cat

New member
את רוצה להעלות פה הודעות ושאני לא אגיב? מסכימה גם לזה

אם את חושבת שיש פה אנשים שידעו לענות בצורה נכונה לך יותר זה לגמרי לגיטימי. אני אקבל על עצמי לא לענות לך להודעות.
&nbsp
באמת שאין לי מושג מה עשיתי שכל-כך לא לרוחך, אבל חבל לי שיש לך נושאים שאת רוצה להעלות ואת נמנעת.

mother cat

New member
את יודעת מה? סקרנת אותי...

אז הלכתי אחורה וניסיתי למצא תגובה בה הכעסתי אותך או העלבתי אותך, או אפילו תגובה שבה לא הסכמנו אחת עם השניה. הלכתי חדשיים אחורה. לא מצאתי. מצאתי הודעות ששתינו כתבנו דברים די דומים לשואלים. מצאתי שרשורים - שלך או כאלה שכתבת בהם - בהם אני לא הגבתי. או כי לא הייתי פה, או בגלל שלא היה לי מה להגיד. מה לעשות שלא על הכל אני יכולה להגיב כי לא הכל זה דברים שחוויתי או שאני יודעת עליהם, ובעיני - סייג לחכמה - שתיקה.
&nbsp
אז ניסיתי. באמת שניסיתי להבין מה קרה ולמה את כל-כך כועסת עלי. חבל לי שתפרשי מהפורום כי לדבריך יש לך מה להפיק ממנו, וממה שקראתי בהודעות שלך לאחרים יש מה להפיק מהנסיון והתובנות שלך. אבל אין לי הרבה מה לעשות כדי לשכנע אותך להשאר ולהגיב פה. אז מפה זה באמת בידיים שלך.
&nbsp
בכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה בזוגיות שלך ובמשפחתיות שלך, והבה אושר.

ornme

New member
לפעמים

קשה לרדת מהעץ. גם אם מושיטים סולם. או, אולי, דווקא כשמושיטים סולם.

גם אני

קראתי את כל מה שהיא כתבה... הלכתי אחורה עד ההתחלה.
אין לי מושג על מה יצא קיצפה

mother cat

New member
כאן נמחקה הודעה!!!

אני מזכירה לכולם לשמור פה על כללי תרבות דיון, על שפה נאותה, ולא לרדת לפסים אישיים ולא נעימים.
אני מאד ממעטת למחוק הודעות. אני חושבת שזה די ברור מתוך זה שלא מחקתי כאן הודעות עם הרבה ביקורת אישית עלי.... אבל שפה לא נאותה, קללות וירידה לפסים אישיים לא מקובלים עלי.
אנא מכם, אל תכריחו אותי למחוק יותר...

למעלה