שבתי.

שבתי.

אחר ירידה למתחרת מאז 17:30 ביום שישי, פרט לגיחות קלות לארוחות ארוכות יותר מדי אצל משפחות בקהילה ותוך כדי בריחה מאלפי ילדים בריטים שרצו לספיילר לי את הסיכוי האחרון לשרוד בלי ספויילר(שעקב דברים מסוגו נמנעתי מכניסה גורפת לאינטרנט ב48 השעות האחרונות) ואחרי לילה אחרון ללא שינה בכלל (ועוד היום היום האחרון בבית הספר) אני שמחה לציין שסיימתי את הארי פוטר 7, ואני שבה אל החיים. אחרי שאני אשן קצת כמובן והיום הזה יעבור. לאב יו פיפז.

נו, והיה מדהים?../images/Emo99.gif

ובתגובה שלך אני מבקשת לא לספיילר.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וולקאם בק!!! ../images/Emo24.gif

אני בעצמי הולכת עכשיו אל חברנו הארי.... חזרתי מהקייטנה סוף סוף... ניסיתי לקרוא היום ואתמול, אבל כל רגע מגיע ילד אחר ולא נותן לי להתקדם!!
זאת פעם ראשונה שאני מחכה לצום של תשעה באב
בכל מקרה, אני מאמינה שעד סוף השבוע כבר נוכל לעשות דיונים על הספר
ודבר אחרון- שמתם לב כמה תחומי עניין משותפים יש לחברי הפורום??!?!?! - קין, קולפליי, קויין, השבט, ועוד סדרות טלוויזיה משותפות לחלק- ורוניקה מארס, סקראבס ואני בטוחה שעוד הרבה.... ועכשיו השתלט עלינו גם הארי פוטר

hagayx

New member
אני מאוכזב מכם

חשבתי שאוהבי קין לא מתעסקים בשטויות כמו הארי פוטר

kona b rider

New member
אבל למה כולם עצובים על ורוניקה מארס??

אני בהוט ואצלנו רק התחילה עכשיו העונה השלישית.. אותי זה די שימח.. למרות שחופש ועכשיו מזה קשה לי לעקוב אחרי סדרות.. ואליי הארי וטר לא נכנס.. אני לא טיפוס כאילו.. קורא.. אבל הסרט החמישי יצא..

lesli

New member
כי זאת סדרה מעולה!

והעונה השלישית זו שעכשיו אצלנו באקסטרה הוט היא העונה האחרונה לסדרה...

kona b rider

New member
היבנתי...

באמת לא נחמד.. אבל תהנו כל עוד יש תסידרה כבר מזמן לא היה אותה.. תהיו עצובים כשבאמת יגמר.. (אני לא מעודד במיוחד אהה?)

בעיקרון אתה צודק, אבל

פשוט הרוב (אם לא כולם) כבר ראו את כל העונה השלישית עד הסוף בקצב של ארה"ב, ושם הסדרה נגמרה כבר לפני חודשים
אז לא נשאר ממה להנות
(חוץ מאולי מרתון של העונו הקודמות?!?!? צריך להיפגש מתי-שהוא ולעשות את זה!!! לי יש את העונה הראשונה במארז מהמם
ואני בתכנון לקנות גם את השניה מאמזון..... אז נוכל לעשות את זה במפגש פורום הבא
)

WhiteShadows

New member
יאא אני לא מאמינה שסיימת אותו!

אני לא יודעת מה אעשה כשזה יגמר!! אני עדיין בהתלבטות אם לקרוא בעברית או אנגלית

תקישיבי לי טוב- אם מישהו יגלה לך ספוילרים

ומן הסתם אם תחכי לעברית- יגלו לך (מנסיון, כבר הרסו לי ככה את 4 5 6!!!) זה ממש ממש יהרוס. אבל ממש. תקראי באנגלית.

WhiteShadows

New member
זה אבוד אח שלי הטיפש הזה כבר הרס!

האדיוט קרא את הספויילרים באינטרנט ורץ לספר לי @$%^@#$%#@!

למעלה