שבתי...

g i l i

New member
שבתי...

אחרי תקופהארוכה אחוק מהבית הבנתי כמה שאני לא מתגעגעת להוריי אלא אם שואלים אותי... אם אבא לא היה בא לבקר במפתיע לא הייתי מרגישה צורך לראות אותו... מוזר לא? בשורה תחתונה אני פה...

עינת

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

תזכירי לי איפה היית? (בפולין אם אני לא טועה...) ספרי

g i l i

New member
לצערי טעות בידך...

הייתי במחנה קיץ של תנועת הצופים, לא בפולין.. מה כבר יכלתי לעשות שם? פעולות פעילויות, הדרכה בעיקר... תחשוה של חוסר מיצוי עצמי והמון חוסר מעש.. אפיסת כוחות ותחושה רעה- נראה לי שאני אחזור לדבר עם הפסיכולוגית...

עינת

New member
אופסססססססס

הולכת להתבייש בפינה
מחנה קיץ כמדריכה דווקא נשמע מגניב , מעניין מדוע תחושת החוסר מיצוי... את יכולה לנסות להסביר? (אולי ככה נצליח ביחד להבין...)

g i l i

New member
לא הדרכתי חניכים שלי..

הדרכתי חניכים של ההנהגה ושל השבט.. התחושה נובעת מזה שלא הוצאתי אף חניך מהקבוצה שלי שזה מבאס... וזה שרוב הזמן הייתי שם בלי לעשות כלום......... תחושה כללית כגזא שבה אתה יודע שיכולת לעשות יותר אם היתה לךל קצת יותר עזרה אבל אפחד לא ראה את המצוקה שך ואז כולם עשוים פרצופים על זה שלא הצלחת....

faith2

New member
אם ככה גם בידיי../images/Emo9.gif

למה לחזור לדבר איתה, משהו קרה?

g i l i

New member
חוצמזה חזרתי למצבי הרוח

הנוראיים שלי, עוד פעם דכאונות ואני שוב לא מדברת עם אמא, קשה לי אני לא שולטת בזה חזרנו לתקופת ההתכבות במקום דיבורים וגם זה כבר לא קל כמו פעם... אני באמת לא מצליחה לדבר איתם, לא עם אמא ולא עם אבא... פשוט בלתי אפשרי לי... אמא רוצה דשאני אדבר עם רופאים וכאלה. אם אתה אני לא מצליחה לדבר איך אני אדבר עם אנשים אחרים?

למעלה