שבתתתתת שלום לכל ההורים הילדים והמתבגרים.זהו נגמר החופש הגדול וחוזרים לשיגרה.אז למלא מצברים ו..
פ פלג^ר New member 31/8/01 #1 שבתתתתת שלום לכל ההורים הילדים והמתבגרים.זהו נגמר החופש הגדול וחוזרים לשיגרה.אז למלא מצברים ו..
G *g99 New member 1/9/01 #2 פלג´ר מתוקה: גם אני כמטפלת מוסמכת בגן למחוננים, ממלא מצברים,ויש,כי אני אוהבת את עבודתי... בהצלחה לכולכם! ולך פלג´ר: }{
פלג´ר מתוקה: גם אני כמטפלת מוסמכת בגן למחוננים, ממלא מצברים,ויש,כי אני אוהבת את עבודתי... בהצלחה לכולכם! ולך פלג´ר: }{
פ פלג^ר New member 1/9/01 #3 תודה מתוקה שלי.אגב נעים לראותך כאן ממי אין ספק שתחום החינוך מתיש אך מלא באתגרים.תישארי עימנו מתוקה
G *g99 New member 1/9/01 #4 הופתעתי לראות שיש פורומים שדנים בנושאי ילדי ומשפחה. חינוך זה אחד הדברים הכי חשובים ומתישים,אך הסיפוק.... איזה סיפוק,חום,אהבה....וכפי שציינת,אתגרים... פלג´ר,אם תירצי עצה או עזרה,אשמח לנסות לעזור, g99...
הופתעתי לראות שיש פורומים שדנים בנושאי ילדי ומשפחה. חינוך זה אחד הדברים הכי חשובים ומתישים,אך הסיפוק.... איזה סיפוק,חום,אהבה....וכפי שציינת,אתגרים... פלג´ר,אם תירצי עצה או עזרה,אשמח לנסות לעזור, g99...
פ פלג^ר New member 1/9/01 #5 תודה חמודה שלי לא אשכח זאת.אגב *ggg תחום החינוך שאני עוסקת בו הוא:טיפול בקבוצת נוער מצוקה בעיקר סמים
פ פלג^ר New member 1/9/01 #6 בהחלט לא קל לפעמים גם כפויי טובה אך המטרה מקדשת את האמצעים.אוף תחום כבד.את נשואה?
G *g99 New member 1/9/01 #7 ואווווו... איזה תחום מעניין! קשר,מפחיד,אך אין ספק שקשה..... אני אגב לא נשואה
פ פלג^ר New member 2/9/01 #9 כבר אחרי צהריים כרגע הגעתי מההעבודה עייפה נעצמות העיניים.שבוע טוב גם לך.אוהבת מוניק