שבת אוּרָה

smile2life

New member
שבת אוּרָה../images/Emo23.gif

מלך מלכי האהבה טוען ששבת זה לא הזמן לריב ולפזר אנרגיות שליליות לאוויר, שבת הוא היום החופשי של כל אדם לעשות כרצונו = להתפלל, לעבוד, לטייל, לבנות אבל הכי חשוב זה לאהוב. מלך מלכי האהבה מלמד את כולנו אהבה מה היא. ולא חשוב אם אתה יהודי\נוצרי\מוסלמי\בודהיסט או מאמין בדת השינטו - האהבה היא בסיס חשוב בכל האמונות וכל אחת מהדתות המוזכרות בנויה על אהבה. שבת זה היום החופשי שלי להדגיש את האהבה ולהדגיש בדרכי שלי. מלך מלכי האהבה מצוונו: "ואהבת לרעך כמוך - כי אני השם אלוקיך", ישו בנו נתן את הלחי השניה באהבה כאשר סטרו לו, הקוראן מצווה לאהוב ללא תנאי ונוגד אלימות. אז למה - אני שואל - למה - מנהיגי הדת "שליחיו של בורא עולם" ניזונים משנאה? מדוע מזהמים שליחיו של מלך מלכי האהבה את אהבת האדם, הארץ והחי? מדוע?

כמה שאתה צודק-../images/Emo7.gifוכמה שזה עצוב../images/Emo7.gif

למשל לא ידעתי שהקוראן מצווה לאהוב ללא תנאי ונוגד אלימות כי אם כך כל המתאבדים על שם מלחמת הקודש שלהם- מתאבדים בלי לדעת או להבין את הקוראן? באמת לא ידעתי---- וממש קשה להבין את הרוע והאכזריות שיוצאת מהם- וחוץ מזה כל שאר שכתבת אמת אחת גדולה- רק האהבה מביאה אהבה וכולנו ניבראנו בחן בחסד ברחמים ובאהבה הבורא הראשוני כולו אנרגיית אהבה אחת גדולה- ורק משם נוכל להתחבר עם עוצמת הפנים האמיתית שלנו- כי כולנו באנו מאהבה- לא רק יהודית רביץ ועד שלא נמצא את האהבה בתוכנו- ראשית בשבילנו ואז למקום ומכך לכל ברואיו - הרי שלעולם נחיה מתוך חוסר- ועוד משהו- מאד אוהבת את השם שבחרת לעצמך- ואני מקווה שהחיים האנשים והכוכבים מחייכים אליך כל הזמן- ואני משוכנעת שאתה מחזיר חיוכך לבריאה כולה המשך כך- ותביא את הרבה אור והאהבה דרך חיוכי האור שלך לכולם שבת ברוכה אביגיל

smile2life

New member
מלאכית קטנה שלי

אסביר לך אחד לאחד }{ כל אלה שבשם הקוראן יוצאים למלחמת קודש "ג´יהד" לא מבינים (או נוח להם לא להבין) שהכוונה בג´יהד היא מלחמה על הנפש. לא רוצה להתחיל כאן בדיון תיאולוגי\מדיני\פוליטי מכיוון שלא זה הפורום המתאים. אבל נחמד יהיה לעשות את הנסיון ולעמוד על הקשר בין חברי הפורום למלך מלכי האהבה ו\או שליחיו עלי אדמות ידוע שכוהני דת ניזונים משנאה, שמחזקת את כוחם בציבור כי ככה יותר קל להם "למכור" את האל שלהם לציבור רחב ולשלוט בצורה יותר חזקה - הדוגמה החזקה ביותר שאני חושב עליה כרגע זו ש"ס שניזונה מהקיפוח העדתי של שנות החמישים ומלבה את ייצר השנאה בקרב תומכיה. אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שאני פוגש את בנה בן ה5 של בת דודה שלי מטבריה והילד מדקלם לי מנטרות על קיפוח ואפליית ספרדים לעומת אשכנזים, אצל הנצרות הדבר הופיע בימי הביניים - כאשר הכנסייה שלטה ביד רמה ורק כמרים ידעו קרוא וכתוב (וקרוב לודאי שהברית החדשה שוכתבה אין ספור פעמים באותה התקופה), ואצל המוסלמים - כהני הדת מטפחים דורות את השנאה בקרב המאמינים - במקום להטיף וללמד אהבה.
הודעה זו מוגשת לקוראים כחומר למחשבה ע"י אדם אוהב ללא תנאי

../images/Emo47.gifעל ראשך- האוהב ללא תנאי../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

ידיד משפחה יקר אני קוראת אותך ומתמוגגת מהידע- ומיכולת הכתיבה- וכמובן מהאמת העצובה שבתוך המסר- כן על קדושת הדתות השנאה נבעה ונובעת-שכחת את מסעות הצלב- ואת האינקויזיציה- כל הסבל והעינויים למשך דורות רבים באו והגיעו ישירות מהכהונה הגבוהה של הדתות- אז האם זה פלא שהחילוניים חיים באנטי טוטאלי ואפילו עיוור? הרי לקחו להם את כל היופי שבאמונה- את כל הקדושה של החיבור לאלוהות הפנימית- כי עשו מהם פושעים- הלא דתיים הפכו לפושעים - והדתיים נושאים נס של צדיקות- ומאחורי אותה צדיקות מתחבאת שנאה- והרס- אמור לי איש נאור ויקר- איך משנים מצב קריטי זה- הרי לדעתי את תקופת הקוונטים עברנו- וכל העולם חי כיום בקאוס האמיתי- ראיתי חדשות אתמול בערב- דבר שאיני עושה מזה שנים רבות- היו אצלי אורחים ולבקשתם ישבתי איתם לראות חדשות- והזעזוע היה מירבי- אין מקום בעולם שאין בו אסונות- ואם לא אסונות שבני האדם מביאים על עצמם ועל אחיהם- אז אסונות שאמא אדמה כבר מקיאה את הגועל נפש שלה בדרך הטבע הכועס מאד- ואני יושבת ורואה איך בהרבה מדינות של העולם השלישי הטבע יצר מציאות של השמד- רעב- חולי- ואסון אחד גדול- ומצד שני שרפות שמשמידות כל חלקה טובה- ומצד שלישי הרי געש- רעידות אדמה- ואז פרעות אנושיות בארגנטינה למשל- ואנחנו כאן חושבים שהגענו לרע ביותר- ואני אומרת תודה לאלוהי הבריאה הראשונית על כך שלמרות הכל ואף על פי עדיין שומר עלינו בצמר גפן-למרות האינטיפדה- והמתאבדים- והטרור- הרי אנו יושבים בגן עדן ורק רואים את קצה האף של עצמנו ורק באים בטענות- לא מזהים את הניסים הגלויים שמתרחשים מידי יום- אז איזה עם אנחנו?- איפה ההכרה בבריאה שיצרה אותנו?-בטח לא על ידי הדת- האם ידעת שהמילה דעת- היא העוצמתית ביותר- אך לקחו הדתיים את הדעת- הוציאו ממנה את העין ויצרו דת- הם פשוט לא רואים את האמת האחת והיחידה- הם מסונוורים מכוחם בתהליך הדתי שבו הם נמצאים- כל זה לדעתי כמובן- בתקווה שלא פגעתי בשום גוף- ובאף אדם ותודה לך יקר שעזרת לי לפרק את המטען הזה ממני אוהבת- וגם אני ללא תנאי- כי יודעת אני בוודאות שרק האהבה מביאה אהבה- ושהאהבה היא הכח החזק ביותר בבריאה- ואין לי אלה לקוות שכולם יתעוררו ויאמצו את הכח המופלא הזה- כי הרי אז ישקוט העולם- ותחזור אמא אדמה למצבה הרגוע האוהב והנותן ללא גבול וללא תנאי המשך מאושר ומואר לך אביגיל

אילן ב

New member
דעת

מעניין , גם אנחנו ראינו את תקציר החדשות הנ"ל אתמול , ומחשבות דומות זרמו במוחי , אכן אמא אדמה נמצאת כאן ועכשיו , מי יובילנו שמה ? אני

smile2life

New member
אמונה

אני מציע - להפריד את האמונה מהדת - כך לפחות אני נוהג: הלאום שלי - יהודי אמונתי - האהבה דרכי - דרך הנתינה הווייתי - מציאות נתונה. זה האני מאמין שלי. כמה מילים בודדות שמייצגות את תפיסת עולמי, תפיסת עולם אשר מייצגת את האדם היפה, כפי שאני רואה אותו. אני רואה עצמי כאדם יפה. ועכשיו לנושא שהעליתי - אני מסכים ששכחתי ממסעות הצלב והאינקוויזיציה כי באמת פרח מזכרוני בזמן שכתבתי את הדברים בלהט - מה גם שלא עברתי על כל ספרי ההיסטוריה שלי. אני מודה לך אביגיל, אחות יקרה, על התוספת.
יהללוך מלאכים, מני

מני איש יקר ומואר../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מני מני מני מני כמה יפה- כמה אמיתי- כמה חכם- כמה נפלא כל שכתבת- ואם באמת אתה כמו שאתה מתאר- באמת מאושר זה ששוהה במחיצתך או קורא לך חבר- ואני מאושרת שזכיתי להיות בת לאותה משפחה אליה אתה משתייך תבורך ובאמת מסעות הצלב- אינקוויזיציה- או כל פוגרום אחר- לא יצליחו לגרום לנו להפסיק לשיר כי השיר שלנו בא ממעמקי הלב- בחיבור עליון לבורא שברא אותי ואותך ואת כולנו בצלמו- וכווונתי לבורא הראשוני

השנאה והבורות - אבל נתגבר עליהם../images/Emo28.gif

יקירי אומר לכך מה שידוע לי. מאז ומתמיד בני האדם סגדו לכוח. הסגידה נובעת מפחד. אדם שאינו יודע את עתידו, מאבד מהביטחון העצמי שלו. נוח יותר להיתפש לאמונה שהיא כאילו המגן על האדם. כאשר מגן זה מתנפץ, גם האמונה מתנפצת. קיימים הבדלי השקפה בין פחד של אישה לפחד של גבר. הפחד של האישה הוא יותר לכיוון שימור המשפחה, הילדים, האהבה והחיות. לעומתה הגבר שואף לכבוש. מפחד הוא הורג, פוגע והורס. המריבה בין נשים היא על בסיס דיבור, על הרגש. לעומתן הגברים רבים על השליטה. מכאן תשים לב שרוב ה"נואמים" והמטיפים להרס הם גברים. נשים לא ימהרו לפגוע בילדים. גברים לא יהססו. מכאן תבין שאדם שאינו יכול להתמודד עם בעיה, שוב מחוסר הידע, מה יהיה, יוצר שני מצבים: א. התנגדות והופך את הבעיה למשהו שצריך לחסל אותו. הפחד גובר והופך לשנאה ב. הסכמה עם המצב. לפי האמור לעילת האישה תנסה ליצור אנרגיה ושותפות. הגבר יחפש איך להתנגד עד שימרוד וישלוט. טבע עולמי מעצבן !!!!! הדתיים אינם שונים. הם רק עוטפים את זה במעטפת של חוקי דת. הם פוחדים לא פחות. יתרה מכך, השינויים בזמנים והמעבר לעידן של הבנות יוצר בהם התנגדות, ולכן הם מנסים למנוע בכל דרך. כאשר הרצון אינו מאהבה תמיד יפנה לכיוון הרע. שם קל יותר להתחבר. אפשר וניתן להמיר רצון זה באמצעות הקרנה אנרגטית של קבוצות. הייתי מציע לאביגיל ליזום כנס כזה של חברי הפורום. יחד אפשר לעשות המון. אני מוכן לעזור, להביא את מיטב האנרגיות שעומדים לרשותי. פאול

פאול- גאון אתה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איש יקר אח אהוב קראתי בעיון את שכתבת וכמובן כהרגלך אתה מצליח להמם אותי בדרך המופלאה שאתה מעביר את הידע- והמחשבה הכתובה אין מילים חוץ מאשר ישר כח- ואני בשם גולשי פורום זה גאה שאתה חלק ממשפחתינו המוארת- כי עומק וידע שזורים באהבה ונתינה ללא גבולות זה שילוב מנצח לאדם מופלא מואר שמאיר לכולם בנוגע למפגש אנשי הפורום הזה---זה רעיון כביר ונהדר אין לי משוג איך לעשות זאת האם תוכל לעזור לי ליזום מפגש רוחני שכזה? אמנם אני ברוחניות כבר 30 שנה- אך בפורומים רק 5 חודשים- לכן אין לי ידע באיך אפשר להרים פרוייקט מפגשי שכזה כי בית קפה זה לא ילך- אם אנו רוצים לעשות מדיטציה לעזור לאנוש/ות- הרי שאנו צריכים מקום שיאפשר זאת הייתי בעבר עורכת מדיטציות המוניות בחוף הים של תל ברוך- אך עכשיו בחורף זה לא ילך- לכן איש יקר בעל הרעיון המקסים- היי אתה אולי זה שיעלה על האפשרות המתאימה והנכונה- או אולי נשתף את השאר ברעיון ולהם תהיה התשובה מה אתה אומר? נשיקה חמה של תודה והערכה אביגיל

והכפפה הורמה../images/Emo25.gif

אביגיל אחותנו האהובה מי כמוך יודע שנועדנו לעזור לאחרים, להאיר את דרכם. המלאכים איתנו, כל הזמן ומעצימים את האור שלנו ושל המבקשים למצוא את דרכם. משום כך, ידעתי וגם ידעתי לעשות פרוייקטים ובגדול למאות אנשים. מה נעשה. אפשר לבנות על אולם גדול, כאשר מחיר הכניסה סימלי, לכיסוי הוצאות ההשכרה ואולי גם כיבוד קל. מי שמכיר ויכול לעזור להגיע למחיר טוב, נסיר לכבודו את כובענו. כמובן שאני מכיר פה ושם. אגב, אם אפשר יש בתוכי רצון להעביר מסרים בתקשור חי לקבוצות. זה ניתן לעשות בבית של מישהו וכל פעם יגעו חברה מהפורום וממקומות מבורכים אחרים. והרי נתגלה סודי בפניך.
פאול

smile2life

New member
אני תומך

בואו ניזום מפגש ערוץ לשילוב אנרגיות חיוביות לטובת שינוי חיובי (חברתי, אקולוגי, מדיני, כלכלי) באזור. לאחר שיתברר מה קורה עם תקציב המדינה אני אשמח להיות לעזר בנושא הזה אביגיל. יהללוכם מלאכים והשכנה ממול, מני

GINA1

New member
אביגיל-רעיון מדליק ../images/Emo117.gif

מה אומר לך אביגיל - הפורום הזה מדהים אותי כל יום מחדש ובכיף בלתי רגיל הייתי נפגשת עם כל האנשים בפורום. ותחשבי על זה בובה !!!! להתראות

למעלה