שבת אחים-א שבת אין מעז`בוזש ב 80 שח

שבת אחים-א שבת אין מעז`בוזש ב 80 שח

רוצו לגל פז אוסף הדיסקים של סוליד גולד-א שבת אין מעז`בוזש שמורכב משלושה דיסקים. 1.מעז`בוזש-מרדכי בן דוד קליפ מדהים. 2.הדיסק עם השירים החדשיים האותנטיים. 3.פלייבקים לדיסק הרגיל עם מקהלה ועוד שירים. נמצא כבר בגל פז והמחיר הוא מחיר הפסד -80 שקלים חדשים. בעתיד אני יתן סיקור נרחב על שלושת הדיסקים.

מתנדב

New member
כן שמעתי שזה אחד הדיסקים המוצלחים

שיש היום בשוק, וזה מתחיל לרוץ חזק, וזה נכון שהדיסק השלישי זה לצפיה במחשב?

אכן כך...

מדובר בדיסק שכולו הוא קליפ של השיר מעז`בוזש של מרדכי בן דוד. בעתיד אני יתן סיקור נרחב.

יש לך שתי אופציות...

א.לחכות לסיקור שיהיה במהלך השבוע הקרוב. ב.לרכוש את שלשיית הדיסקים ברשת חנויות גל פז ואז לא תצטרך אף סיקור.

Rצינית

New member
הממממ הקליפ מעז' בוזש.אכן טוב

יצא לי לראותו או אפילו על מחשבי.אם מדובר על אותו קליפ.יש בו ממש תמונות מנסיעה של מעז' בוזש?

מתנדב

New member
זה אכן זה....

אני גם ראיתי את זה לא מזמן, רואים שם בקליפ כמה חסידים רוקדים שם, ליד הציון....

מתנדב

New member
הקליפ שראיתי זה היה ממש 5 דקות...

כמה זמן הקליפ בדיסק?, ובקליפ שראיתי זה היה בציון עצמו, איך שרוקדים שם והשיר מתנגן ברקע, אוי זה ממש גדול השיר הזה...

Rצינית

New member
איכות צפית הקליפ לא משו...

אצלי בכל אופן.אולי בגלל שהועבר אליי במדיה לא איכותית.אבל השיר לכשעצמו שיר טוב בהחלט.

מתנדב

New member
אני לא מבין משהו אחד....

זה מגיע בשלושה דיסקים, שבדיסק אחד יש את הקליפ עם השיר שמתנגן ברקע, ובדיסק השני מגיע רק השיר ללא הקליפ?, ובדיסק שלישי מגיע שוב השיר בצפיה על המחשב?, זאת אומרת שהוציאו שלושה דיסקים על שיר אחד?, משהו לא מסתדר לי פה...

אולי תחכה כבר לסיקור שלי...

אבל אני חושב שדיסק אחד זה רק מעז`בוזש עם הצפייה. דיסק שני זה השירים האותנטיים החדשיים כולל מעז`בוזש (לא לצפיה). והדיסק השלישי עוד לא שמעתי אבל הבנתי שיש בו 19 מחרוזות מכל סדרת סוליד גולד ועוד שירים מחצרות חסידיים אבל בהחלט יכול להיות שגם באחת המחרוזות יש עוד פעם את מעז`בוזש האגדי. ועכשיו בדיוק אני שומע צווחה מקפיאה של מורדכי "ריבונו של עולם" מתוך מעז`בוזש.

לאחר שמיעת הדיסקים...

אז השיר מעז`בוזש מופיע בשלושת הדיסקים (שלא תשכח תורה מישראל) כמובן בדיסק עם הקליפ. וגם בדיסק הרגיל. וגם בדיסק המחרוזות זה מופיע בתור שיר 6 הניגון של מעז`בוזש וברצועה 19 בהמשך השיר. בקיצור לתחנות הרדיו לא יחסרו מעז`בוזים.

מתנדב

New member
עכשיו צפיתי שוב ושוב ושוב בקליפ

זה משהו מיוחד, אני מהמר שהקליפ הבא של מרדכי זה יהיה באומן...

למעלה