שבת אחרי שבת... איזו נחת!

Yaniv-DC

New member
שבת אחרי שבת... איזו נחת!

ביום שישי הקרוב אני אנחת לי בחזרה בוושינגטון, ובשתי השבתות הראשונות שלי מארגנים לי חומד של מסיבות במועדון ה-velvet nation החביב עלי... שבת - ה-16 בפבר´ - מסיבת בריטני. מה זה אומר? מוזיקה כרגיל, אבל אחת לחצי שעה בערך, שיר בריטני. מה זה עוד אומר? שבמופע הדראג (בערך ב-2:30 בלילה, יש מופע דראג של כ-10 דקות לצהלת המבלים) יעשו בריטני, וגם יפלו מהתקרה חולצות בריטני, CD"S של הגברת, ויחלקו גם הזמנות לסרטה החדש (CROSSROADS) היוצא לאקרנים בארה"ב יום קודם, ב-15 בחודש. שבת אח"כ, ה-23 בפבר´ - מסיבת קיילי. מה זה אומר? כמו במסיבת בריטני, רק עם שירים של קיילי, חולצות שלה, דיסקים שלה, רק בלי הזמנות לסרט שאין לה. שתהייה נחיתה רכה...

ביג דיל

New member
עד כמה הבית שלך גדול?

אתה מודע לעובדה שחצי מחברי הפורום בדרכם לסוכן הנסיעות הקרוב לביתם לבירור עלויות של טיסות לוושינגטון? חמשת הראשונים שיגיעו לנמל התעופה יזכו באירוח חינם על חשבונם בביתו של יניב.

אמאלה

זה הסיוט שלי. מסיבת בריטני?! רק השם מעביר בי חלחלה (נו אופנס כמובן) מספיק אחותי החליטה שהיא צריכה לשמוע בריטני 7\24 אז אני סובלת פה בשקט אבל מסיבה שלמה של בריטני?

Yaniv-DC

New member
כמו שאמרתי

שיר אחת לחצי שעה זה לא נורא (יותר טוב מ24/7) וחוצמזה, אני - כידוע - לא נמנה על מעריציה. מה שכן, שאר הפייגעלעך האמריקאים - כן. מסיבות כאלה מוציאות אותם בהמוניהם, ומגיעים גם כאלו מפיטסבורג (פנסילבניה) ומדלאוור, שתיהן במרחק שעתיים נסיעה, מה שהופך את הנוף למגוון יותר, יפה יותר, נעים יותר

יובל16

New member
חשבתי שבריטני כבר לא רצויה שם

כאילו, שאני הייתי שם אז לא הקשיבו לה בכלל. בעצם לא אהבו אותה. אבל הייתי הייתי בסן- פרנסיסקו, וושינגטון יותר בצפון... וגם במזרח... טוב, יכול להיות שיש סוגים של מוזיקה. אני שמעתי שם רק ראפ ורוק וכל שאר הסוגים האלה... אבל למזלי גיליתי (טוב, יותר נכון גילו לי) איזה תחנה ממש נחמדה עם שירים שאני אוהב... אז שרדתי..

Yaniv-DC

New member
בניגוד למה שקורה בארץ

***כרגיל, תמיד כשאני משתמש במונח "ארה"ב" - אין הכוונה לניו יורק, שהיא משהו שונה לגמרי בכל תחום ועניין*** בארה"ב, ה"גדולים יותר" (גילאי 20) נמנים על חובביה. לגבי המוזיקה שציינת - זוהי מוזיקת רדיו, ובני נוער.

למעלה